Закарпаття попрощалось із загиблим в АТО Михайлом Кушніром (ФОТО)

9
6

Сьогодні провели в останню путь ще одного закарпатського військового, молодого бійця 15 бату 128-ї бригади, мешканця українського села Батрадь, що на Берегівщині.

Молодий, 24-річний закарпатець загинув 12 грудня в російсько-українській війні на Донбасі, від поранення.

Нагадаємо, у липні цьогороку захищаючи країну, від кулі снайпера загинув берегівчанин Володимир Бричак.

Коментарі

Ч
читач

Такий небожатко як горобчик, з добрими очима він потрапить прямо у царство небесне.Таких убивають на сході, а в нас на дорогах по пяні зажерте бидло теж убиває людей, хоч тут слава Богу і війни нема.

П
Пудкарпаття

ВІЧНА ПАМЯТЬ вбитому руськов кульов

П
пуп

да,смутнi справи кожний день дякуючи 5 людям:пороху,авакову,турчинову,парубiю,яйценюку...люди стали бiднишими и без своiх дитей,а они в декiлька раз збогатiли,а iх дiти бiсяться вiд жиру!!!!

Р
руснак

шушера камуфльована є,а Закарпаття де?

Р
руснак

де на фото ЗАКАРПАТТЯ?

ПН
пограбованний народ України

Ця війна буде тягнутися до тих пір, поки українців залишиться стільки, щоб занести їх у Червону книгу. Зараз уже цілком зрозуміло, що життєвий простір України облюбував собі "богообраний народ" (до речі, цей народ сам себе назвав богообраним). Лише одна біда, що на українській землі багато українців, та ще й таких, що дуже швидко роблять революції-майдани. Значить, нас треба винищити, тому й економіка в занепаді, корупція, відсутність швидких реформ, люди тікають за кордон і т.д. Кожного дня вбивають молодь на війні, а богообрані ще й багатіють на цій війні. АЛЕ ЧАС РОЗПЛАТИ НАСТАНЕ !

Читайте також