Закарпаття серед аутсайдерів за перше півріччя 2013. Ледида під загрозою відставки (ДОКУМЕНТ)

8
39

Про це інформує видання Главком з посиланням на офіційний документ уряду та джерела у Кабміні та Адміністрації Президента.

Видання зауважує з посиланням на власні джерела, що з наближенням президентської кампанії вага урядових висновків по голова ОДА зростає і саме вони можуть стати підставою для кадрових рішень президента. Той, мовляв, має постати як політик, який добре розуміється на справах, які кояться на місцях, а відтак до кінця року своїх посад можуть позбутися половина губернаторів.

Видання додає, що відповідальний за регіональну політику заступник глави Адміністрації президента Сергій Ларін вже готує пропозиції щодо перестановок в областях на основі згаданих даних Кабінету Міністрів.

А у них серед перших на виліт - очільники 5 областей: Закарпаття, Херсонщини, Волині, Львівщини і Сумщини

За перше півріччя 2013 року саме ці регіони показали найгірші дані за вісьмома критеріями. Підсумковий документ, за інформацією «Главкома», вже отримали всі урядовці. Він також направлений до Адміністрації президента.

А ось про що в ньому йдеться дательно:

Мукачево.net

Коментарі

В
василина

Аж би і була піаром мій вибір ,а вас заїло то що люди захищають за людину яка дбає про свій край . Балога крім чайників нічого не зробив тому ви й шукаєте щось проти Ледиди. Гроші є розуму нема у Балоги тому мож лиж чайники купити ,а Ледида має досвід і розум і працює а не штани протирає як дехто. Я сказала все і більше не збереюся говорити про Балогу і чайники бо напевно чайник подарить і цю запись струть .

А
андріан

"василина" - Піар секретар О.О. Ледиди))))....

ДМ
дід Михайло

На мою думку мукачевці самий прогресивний народ Закарпатського краю. Люди розуміють, що тормоз розвитку Закарпаття-це політичні партії, які грабують закарпатців, в різні способи,збагачуючи свої партійні структури (князьків). По Конституції,- в нас є право вибору. Як що ми хочемо жити нормально. ми повині відмовитись від ,,послуг" політичних партій, яким з бюджета краю, за їхні неадекватні дії, виділяється величезна сума. САМОВРЯДУВАННЯ-це економічна незалежність+повний контроль. Відміна інституту генералів, нач.районих, міських відділів міліції- дасть краю економію в грошовому еквіваленті і освободить краян від сплати чорної данини міліції. Вибори міських голів, районого чи міського шерифа та муніципальної контрольованої міліції, незалежної від політ. партій, з місцевого населення і не політиків, а патріотів краю, дасть змогу економічно розвитку краю.

С
Сергій

Ніколи б не подумав, що Закарпаття на ПЕРШОМУ (27 -му) місті за РІВНЕМ ЗЛОЧИННОСТІ! А Донецька(4 місце) в.....лідерах по законослухняності громадян та рівню злочинності

У
Уйко

Коли цю Баранинську Коняку уженуть уже геть із Закарпаття ?

В
василина

Ледиду не звільнять можете помріяти разом із Балогов . Ледида людина яка дбає про закарпаття ,а ті шо возмущають нічо не роблять і сидят на біржах .Балога вам чайники подарив і ви купилися на них і проголусували ,а Ледида виграв без підкупу звідки вам знати правду . То шо почув одна ,а снати друге

С
сивлюський

У жаливи-дебіли поповнення. В палату до нього прийшло купа нових клієнтів. До чого доводить правління янучара, нормальні, з вигляду, люди стають Під*Расами :))))

М
Матвій

У порівнянні з минулим роком ми піднялися на кілька сходинок. Будуть ще нормальні підсумки врожаю, які у червні не можна підрахувати наперед, і ще кілька показників. Тому за підсумками року маємо шанс піднятися ще на пару сходинок вище. Все одно за кілька останніх років про нас заговорили нормально. нас не уявляють більше краєм із двома хатами на горах, із яких гуцули на трембітах перекликаються. І заслуга Ледиди теж у цьому є. А якщо мукачево.нет у купі із патроном думають, що як Ледиду приберуть, то завгосп знову керуватиме Закарпаттям, то хай попуститься. Зрадника Балогу Янукович губернатором не зробить. А от реальна кандидатура у разі чого - Бушко.

Т
толя

ледида толерантний правитиль,рітко лемзує свойих прдшествинників,у час тотальної бриххні всых і вся ,ото є поряннна кваліта.

А
Аналітик

Можу сказати точно тільки одне Балога більше ніколи не буде Губернатором! Та мені здається Ледиду не знімуть, а якщо і знімуть то на його місце прийде Бушко. Який показав, що від Балоги можна позбавитися в Закарпатті! Він його переміг на виборах!

МС
Микола Староста(Жалива)

Ой собака той Жалива :)))

Д
Депутат

Щиро у захваті від коментуючих, як уміло іде перехід від теми відставки Ледиди, до чергового промивання кісток Жаливі. Хитровиепаний Микола спецом все це робить,щоб взяти весь негатив на себе, а Ледиду відбілити.

QQ
QQrudza QQ QQshkovich

однозначно не будуть міняти ледиду, а голів РДА можуть. показники губернатора псують саме голови РДА. бушко точно що не буде губернатором по простій причині, що втрата мажоритарного штика в парламенті в на теперішний час розкіш.

П
Політолог

Читачу правду пишете Жалива цука сам себе знає похвалити тому , що його боси ніколи не похвалять. Говорять,що його рідний брат Бушко сторниться та тікає від нього. Жалива всяку херню понаписує, а Бушко дурочку валяє, що на Жаливу не може вплинути.

Ч
Читач

Примітивного Старосту Жаливу зірка вхопила. Коментує під різними айпішками і ніками себе піарючи який він мощний і грозний що аж людей заставляє перебігати з партії у партію. Класична шизофренія. Кстаті Жалива усім хвалиться ксівами радника Ледиди. Цінний кадр!!!! який шеф такий і подчиньонний!!!!

.
......

Стосовно Жаливи, так виявляється, депутата облради від ЄЦ Романа нагнув саме він. Жалива устроїв Роману у Хустській ЦРЛ такий кардаюалет, що той бідний не добув до кінця у санаторії,а прибіг розрулювати ситуацію. Стверджують, що слідуючою жертвою Жаливи буде Жупан,який його боїться, як вогню. Скоро Жалива почне трясти реанімаційне відділення мукачівської дитячої лікарні, де дійсно бардак.

П
Політолог

Но знімуть Ледиду та поставлять Бущка, для Балог буде ще гіше. Жалива піде до нього у заступники, тоді буде ЄЦу точно писець.

С
сивлюський

Жаливі-дебілі можна вірити. Його прогнози самі точні, бо пишуться з берегівської лікарні:-)))

МС
Микола Староста(Жалива)

П.С. хотя би у тому, що ніколи публічно не сказав проти Балог ні одного негативного слова.

МС
Микола Староста(Жалива)

Знову Ледиду звільняють,скільки можна "кормити" цим своїх васалів шановні Балоги? У найближчий час від вас втечуть, ще троє впливових та авторитетних ваших підданих. Ваша проблема у тому, що ви все побудували на грошах та владі, гроші у вас є, а влади нема. Тому все і валиться... і буде валитися. Сьогодні моніторив один із районів області,у вас уже все розписано, хто і де буде депутатом,від вуличного до обласного. Деякі люди ідуть за вами тільки для того,що вас розвести,а не потім представляти ваші інтереси. ... шановні. А Ледиду,як ви того хочете НЕ ЗНІМУТЬ!! Він МОЛОДЕЦЬ!

Н
Незалежний

Ти будь ласка мене не ображай! Будь культурний а не такий як твій шеф! Щоб Ти знав і зарубай собі на носі і сусідам своїм теж скажи Ледида буде губернатором! А знаєш чому???? Тому що він знищує Балогу! Після виборів минулого року в обласній раді Балогу покинуло 5-ть чоловік, на минулій сесії ще один Роман (Гугуль) теж перейшов до регіонів. Міська рада - 5-ть чоловік пішли від ЄЦу. ЗакДУ обєднали із УжНУ і Ващук його очолив! Найбільший ВИШ краю! Довибори у обласну раду виграв Ледида із 5-ти взяв 3-ри Ледида!

І
Іван

Викличіть хтось скору, філософу погано, срочно треба укол в голову

Н
Незалежному

Ти не незалежний ти лох розбутий. Зайди на главком і подивись головну новину може і прозрієш без святої води

Ф
Філософ

Давайте дивитися правді у вічі, зараз наша область переживає "золотий вік" історії у порівнянні з часами, коли область очолювати представники незарозумілих політичних сил. Когось зараз коропчить, що комусь вдалося більше зробити для краю, ніж ЙОМУ!

Ф
Філософ

Закарпатська обласна адміністрація багато в чому проявила власну ініціативу порівнюючи час правління областю Балогою, зараз ми переживаємо "золоту добу" або ж " добу розквіту" . Давайте не будемо лукавити на рахунок рейтингів областей, а самі признаємо, що ми на вищих ланках піраміди областей.

Н
Незалежний

Про дану новину написав Диба та Тужанський! Думаю всі зрозуміло звідки вітер дує. Тужанський друг А.Балоги, Диба кум Балоги! Питання є? Можна писати скільки хочете дурної інформації, але Ледида буде губернатором!

І
Ілля

Попросиналися неотесані риги. Обламайтеся бо цю статистику склали у азарова і у жовтні ледида переїде на золоту гору коням хвости крутити. Добре якщо Мошак не дасть команду фас і не подеруть усі схеми конюха. Кстаті санич скажи зятю хай скидає бігборди доки є шанс бо на виборах уже так не заробиш

M
McMurphy

Мені лиш дуже цікаво за які заслуги закарпатська область на останньому місці по рівню злочинності???? шо они там рахують?? Миколаївська область після 2 найрезонансніших злочинів аж на 10 місті!!!! Бред повний або тупа заказуха!!!!

M
McMurphy

!

Ж
Журналіст

Дана стаття є замовною! І замовив її людина яку ми назвемо "Б"! Тому вірити даній інформації нема сенсу!

ІІ
ІВАН Іванович

Ну-ну-ну... І скільки можна про це розказувати! Ви вже про відставку Ледиди роказуєте 3-тій рік) А Ледида собі керує! ЗРОЗУМІЛО ЩО ВАМ БИ ЦЬОГО ХОТІЛОСЯ, АЛЕ ТАКОГО НЕ БУДЕ!

П
Пасічник

до Кобили: Кобилко, тебе што давно ніякий кУнь не топтав? Што ти так за конюхом чекаш? Та іди на ферму там тя свині утопчут доста.

В
Вітя

Ніфіга собі віжа інформація. перше півріччя закінчилося ще у 6-му місяці а зараз уже слава Богу 10-й буде. Де ви були всі 4 місяці шо лиш тепер спромоглися опублікувати ці дані?

Н
Неймар

Приїде президент у жовтны та наведе порядок.

Г
герой

кобило,тягни балозі віз і не стогни.А Ледида ще покерує не один рік.Дай ,Боже ,йому здоровя!

П
Паша

Прийшов на пса мороз. алілуя

З
Закарпатець

цікаво, у списку з 5-ти , три області Західної України... невже посиланці Януковича не можуть йому ніяк вгодити...?

К
Кобила

Скоро Конюх жеребців пуцовати буде

T
ttt

так точніше: Закарпаття серед аутсайдерів за перше півріччя 2013. Янукович під загрозою відставки у 2015-У. вина лише на президентови та його свити!

Читайте також