Закарпатці взяли в облогу дачу Медведчука та закликали його чухати геть (ФОТО, ВІДЕО)

23
41

Автомайдан з 45 автомобілів близько 14.30 прибув під в'їзд до угідь скандального політика у Жденієві, що на Закарпатті.

Ворота дачі виявилися закритими, тому люди вийшли з машин, а це близько 100 людей. Вони скандують "Банду геть", "Ганьба", "МедведЧухай геть", а також наголошують, що не далекий час, коли дача Медведчука знову стане народною власністю.

По дорозі в селі Жденієво стояло декілька постів ДАІ, котрі, за словами активістів записували номери машин. Також біля брами дачі стояло 6 міліціонерів. В хід акції вони поки не втручаються.

Мукачево.net

Коментарі

С
сивлюському

да ты не съезжай мил человек...какой интерес имеешь от майдана? Лично я местами тоже согласен с тем, что люди выходят и протестуют..НО КОГДА ВИЖУ НА СЦЕНЕ, ТЕ ЖЕ САМЫЕ РОЖИ( яценюк,порошенко, турчинов и др) КОТОРЫЕ КЕМ ТОЛЬКО УЖЕ НЕ БЫЛИ У ВЛАСТИ....( спикерами, сек. РНБО, СБУ......нац банками ...идр) ХОЧЕТСЯ СПРОСИТЬ У МАЙДАНА: " ВЫ ВООБЩЕ ЗАЧЕМ СТОИТЕ????? по-поводу оплаты...я не бык колхозный, который свою жизнь посвятил грошам и лем грошам...хижу мати выше за сусида, тачку с ушиткими наворотами.........мне хватает того, что честно зарабатываю....

1
10%

"Каждый народ имеет то правительство которое он заслуживает" Сказали моськам фас,ату его ату, и пошла жара! "Каждый в меру своего понимания работает на себя, а в меру непонимания на того, кто знает и понимает больше"

СД
сивлюський до іstvana

До Istvana... Коментарі пишуть такі самі проплачені уроди, як ти. Тобі, манкурте, показують факти , а не брехню, як ти. А ти уводиш тему в сторону. Радує одне чим далі тобі будуть платити менше, а посилати частіше.

W
winkelschleifer

for:"Закарпатець". Не вказуй, што маєме робити, туйки каждий висловлює свою думку і нішто затикати рота: і виключи CapsLock - задовбав.......

SC
Santa Claus

Merry Christmas, HO-HO-HO-HO-HOLLLLSSSS!!!

М
Мнение

На место одного противозакония пришло другое :)

С
сивлюському

посмотрел твою ссылочку....а ты комментарии к этой ссылочке читал? почитай урод..

С
сивлюському

херово тебе здается мл. человек...ни в какие партии , товариства и прочую хрень никогда не вступал и вступать не собираюсь, в отличии от тебя зомбированного призывами, лозунгами и воплями кролика, фашиста и боксера.. уверен, что ты не жебрак..и имеешь свои интересы в этой типа революции...борьба за корыто-вот ваша цель. Извени корыто пока заняла другая банда...Попробуйте забрать, а заберете, то от этого народу не будет легче,урод....

З
Закарпатець

На роботу усi! Ни херньов ся занимати! Медвiдчука упровадити домiв, галичан и майдановцiв - за перевал! Доста морочити людям головы... ЗАДОВБАВ УЖЕ ВАШ ЦИРК.

С
сивлюський

До Istvana.. Здаєтьсях мені, міл чєловєк, шо ти стукачок риговський. Постійно читаючи твої коментарі складається враження шо тобі найбільше платять в конторі Золотої Гори. Стільки гадості, скільки ти лиєш на Україну вже навіть староста-жалива-дебіла не ллє... А як тільки в штабі риговонялів шось придумується ти зразу вкидуєш в коментарі, як доконаний факт. Навіть не думаючи (хоча там нічим думати) шо інфу легко перевірити. Провокацію, нібито від Руслани, запустили в твоїй вонячій партії рецидивістів. А ось і пряма мова Руслани http://blogs.pravda.com.ua/authors/ruslana/52ca1f0590a82/ Читай, уроде.

Х
ххх

Для Андрея. Но не только отдельным политикам,а всем и опозиционерам в том чесле особенно нашим Закартским поскольку Мы Закарпатцы и по крайней мере меня интересуют именно наши ЖИРНЫЕ олитики которые и создают все эти ситуации.... P.S. А у самих то рыльце в пушке!

И
иштвану

это типа они начали одеяло на себя тянуть? у кого больше заслуга? только в чем заслуга?этот майдан уже кумарит всю Украину, кроме трех областей галичины...профашистская молодежь , бомжи и кому работать не хочется, а хочется пожрать и покайфовать на шару....Где сообщения о том как эти евромайданутые склад с медалями бомбанули в захваченной мерии киева? зачем скрываете ...пишите всю правду..СМИ называется..

I
Istvan

Закінчення: "Пані Ірино, я не вимагаю від вас вибачень і не прошу забрати свої брехливі слова назад. Просто тому, що вони - ваші слова - уже просто нікому не цікаві. Ви остаточно перетворилися на брудну інтриганку із сумнівним минулим , а висловлювання подібних людей мене просто не обходять. Без поваги, Голова ВО «Майдан» Руслана Лижичко».

I
Istvan

Продовження: "Не так давно сама пані Фаріон, намагаючись приховати від журналістів правду про своє комуністичне минуле, заявляла, що орлиці не сповідаються перед гієнами. Пані Ірино, змушена вас виправити: ви не орлиця, а скоріше курка - така ж несвіжа і посиніла, як ті, що лежали на полицях гастрономів за радянської влади. Тієї радянської влади, яку ви так завзято обслуговували, коли були молодою комсомолкою і членом КПРС. При чому обслуговували не тільки у партійно-політичному сенсі - увесь Львів знав про те, як ви були підстилкою голові Червоноарміського райкому КПРС міста Львова. Він, до речі, був уродженцем славного російського міста Смоленська - і аж ніяк не етнічним українцем. Тож на вашому місці, пані Ірино, я би гарно подумала, перш ніж безпідставно звинувачувати у чомусь найкращу співачку країни, єдину правдиву переможницю Євробачення від України. На відміну від вас, я торувала свій творчий шлях не грошима і сексуальними послугами, а своїм талантом, енергією і важкою працею."

I
Istvan

Тільки-що читав: Голова ВО «Майдан», народна артистка України Руслана Лижичко відповіла на закиди Ірини Фаріон, які та озвучила в адресу співачки на мітингу у Дрогобичі Львівської області. Наводимо текст заяви Руслани без змін: «Я не звикла відповідати на будь-які політичні заяви, але почуття великої несправедливості змусило мене відреагувати на брехню, озвучену Іриною Фаріон. Ця депутатка від «Свободи» вчинила цю несправедливість, коли зробила спробу присвоїти своїй партії здобуток мільйонів українців - наш Майдан. Пані Ірині як професійному політикану важко зрозуміти, що справжню історію творять не корумповані депутати, а громадянське суспільство, національно свідома творча інтелігенція та, зрештою, увесь народ. Як і інші представники політичної верхівки, вона боїться опинитися непотрібною, коли народ, як це і має бути у по-справжньому демократичній державі, візьме владу у свої руки і відмовиться від послуг зрадливих і брехливих політиканів. Не так давно сама пані Фаріон, намагаючись

С
св

Молодці так тримати!Ті хто проти або засуджують просто слабаки,радує те що їх менше(бабуся молодець)

В
Властелин

Вот с такими бабками,как Анка-партизанка в Европе нас уже давно ждут.Вот оно - лицо европы.

М
Мукачево

Та баба мало загазована - "Анка-партизанка".

П
Петро

У Шуфрика дачка не погана !!!

В
Виктория

Организаторы майдана уже не знают , чем занять своих героев, уж больно засиделись... Все, кто что-то хотел сказать, уже сказал все, что мог, дальше только деградация...

С
СС

Роздрукуй собі ці всі заклики під обої і обклей кімнати вдома, якщо він у тебе є. А якщо ні то на туалетну бумагу, досить було радіо слухати.

М
Михайло

шановні пікетувальники,а цікаво просто скільки вам заплатили? а то я сижу без роботи та може би підзаробив трохи на "хліб"?

П
Петро

чубірко робить зараз на драгобраті а кому він не до вподоби почитайте його коментарями в фейсбуці . Нормальний пацан тільки майдану тим треба ламати ноги а не руки

В
Віка

Чубірко за воротами фотографує, боїться вийти... хто може дати моб. Чубірки І.І. щоб йому зателефонувати, щоб не боявся людей, хай вийде з ведмежої берлоги.

ДМ
Др. Мальтус

Усіляким "Тосям", "Народам" та іншим захисниками маєтку Медведчука (який в житті не заробив чесно копійки - все лише отримував як плату за зради, за стукачество, за провокаторство, потім сам крав, тепер знову іудини гроші відробляє): якщо ви щось маєте проти статків Тягнибока, Яценюка, Балоги - то йдіть до них, і робіть те ж, що роблять ці люди ("автомайдан" тощо) з наволоччю типа Медведчука. Хто вам заважає?

M
madam.cassandra

..ох нихерасе.... !!!!!!!!!по имени и отчеству!!!!

Н
народ

Так правильно пора розкулачувати Яценюків, Кличків, Тягнибиків, Балог, Москаля, Турчинова і т.д і т.п., а також Іваницьку зам.мера Мукачева. Люди за "ВИЛА", які показує Ляшко .

Т
тосе

ты не уточнила за какие бабки тягнибок ее строит...НА ЛЕВЫХ ЛЕКАРСТВАХ ОТ РАКА!!!!!ПАНОВЕ!!!

1
111

Я думаю, що такі акції плануються службами...А люди лише інструмент. Хто у виграші?-Медведчук!Сидів в "болоті"...а тут його знову на Олімп підняли! Реклама за кошти самих тих, хто їхав Автопробігом? Перенд тим, як щось робити,- потрібно інколи й думати! Я не прихильник Медвндчука! Навпаки! Проте, дивлюся на ці "дитячі речі" і не можу зрозуміти: хто так вміло маніпулює народом? Невже ми знову не розумвємо, що нас "розводять"???

Т
тося

Люди идите к недостроеной пока вилле Тягныбока, он гдето строет её в запреиной для этого зоне. Идите и пишите на стенах, верните детсаду здание.

В
витя

Молодцы!!!! Так держать, только такими методами сможем этих уродов считаться с народом, помнить о народе.

З
Закарпаття

давно пора

Ю
Юрий

Один из народа похоже имеет виды на эту дачку. Поэтому народ и подогнали. Якобы он не для себя, а для народа старается. А потом приватизирует на свое имя, по "доверенности" народа

Е
евгений

Правильно - колбасить отродье надо вместе!

ДZ
до zzzzz

"z" - то остання літера англійської абетки, як і твоя нікчемна думка!

Є
ЄС

Всіх цих автомайданутих конкретно "жаба" мозги здавила, якщо вони у них є. Але їх потрібно жаліти, бо вони виконують вказівки не бідніших своїх хазяїв.

Е
ева

Много работы предстоит..... Инвентаризация.... Суд.... Конфискация....

А
Андрій

Підтримую позицію "автомайданівців"!!!! Такі акції треба проводити по всій Україні!!!! І дуже дотепно що вони проводяться адресно!!!!

В
Восток

Согласен

М
мукачiвка

да,не погану дачку собi оттяпав!!!

Z
zzzzz

но повна клініка ! мало того що кучка дурачків корчить з себе рішайл, ще як комуністи в 30-х хочуть розкулачення!

Читайте також