Закарпатцям на замітку: між Україною та Угорщиною вчергове змінилися правила в'їзду

8
13

Треба врахувати усю інформацію перед плануванням виїзду закордон.

З 25 вересня 2020 р. громадяни, які прибувають в Україну з Угорщини, повинні пройти обов’язковий карантин в самоізоляції тривалістю 14 днів, а також протягом 24 год. зробити ПЛP тест. При в’їзді всім особам потрібно завантажити на свій телефон електронний сервіс «Дій вдома». Особа звільняється від карантину при негативному результаті ПЛP тестування (витрати на тестування несе особа).

Від обов’язкового карантину при в’їзді звільняється особа, яка може підтвердити факт відсутності контакту із хворою на COVID-19 особою, при наявності негативного результату тестування на COVID-19 методом полімеразної ланцюгової реакції, який проведено не більш як за 48 годин до перетину кордону.

Такі правила поширюються і на громадян, які короткотерміново перетинають кордон до 30 км /24 год.

При цьому до 28 вересня 2020 р. продовжує діяти заборона в’їзду для іноземців.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

В
Вікторови

А ти дебіле можеш підказати за кого голосувати? Лем не тринди про пороха,про націсто-бандерувцю і про опожо...у! Бо сі упирі вже довели до краху! Туй голосуй неголосуй....Укра бандітська групіровка і шавка окупована світовими аферістами!

СС
СуперМен СуперМен

Декілька тижнів тому ми не пропустили в Ужгород міністра уряду Угорщини , бо він ніс небезпеку зараження коронавірусом. Зараз створюємо штучну проблему знову. Дорогі ЗАКАРПАТЦІ та УКРАЇНЦІ МАЄМО ЗВОРОТНЮ РЕАКЦІЮ УРЯДУ УГОРЩИНИ- на кордоні Лужанка та Чоп угорці ПРИНЦИПОВО РОБЛЯТЬ ОГЛЯД АВТОМОБІЛІВ, внаслідок чого БІДНИЙ УКРАІНСБКИЙ НАРОД РОЗПЛАЧУЄТЬСЯ СТОЯННЯМ В ЧЕРГАХ ПО ТРИ ЧОТИРИ СУТКИ, а потім багатьох ще й повертають . Чому народ розплачується за тупість української влади, думайте дебіли , коли голосуєте.

Ц
Ціґань

Треба здати тнст на сало

А
Анечка

Я просто в шокови від нашої країни!

М
Месний

Тошнить уже від цього бреду із карантином/ковідом. І так всі перехворіють. Тіпа від других болячок не умирають лим від цього іді@тського ковіду. І так у нас економіка не блестала, а так взагалі опустили її на половину. Клоуни. Не будьте д@білами.

Ч
Читач

Редакторови треба забити клиниць в голову

П
Петя

А так хот!лось ВiденьскоI кави

S
stefan

Україна і надалі "зелена" махновщина.

ГХ
Гавнобалогоботи ха ха ха

Завидівські редактори ха ха ха

1
13

х"йкраїні скоро слалом буде..

О
Олександр

Ви свідомо вводите в оману людей, чи це така у вас компетентість? Зміни не мають ніякого відношення до Угорщини, вони стосуються іноземців і громадян України, які прямують в Україну з країн позначених червоним кольором!!!

R
reCAPTCHA

тут помилка - просто Україна віднесла Угорщину до країн червоної зони і тому Україна ставить в карантин прибуваючиш. Угорщина тут не міняла якраз

ДР
До редакції

Ви справжді дебіли, або творите себе?????? Не Угорщина зробив зміни, а інша сторона!!!!

Читайте також