Жахлива аварія на Мукачівщині: Зіткнулись мікроавтобус та Volkswagen. Постраждало 6 людей, серед яких діти (ФОТО, ВІДЕО)

5
28

Повідомлення про аварію на трасі біля села Березинка надійшло правоохоронцям о 16:30 годині.

Як зазначили Mukachevo.net у Мукачівському райвідділі поліції, на місце одразу виїхали правоохоронці, які дізнались, що на дорозі зіткнулись мікроавтобус з автомобілем марки Volkswagen.

Внаслідок аварії травми отримали кілька людей, їх було доставлено до Мукачівської ЦРЛ.

За словами лікарів, 31-річний чоловік, водій одного з авто, у важкому стані в реанімації, у нього діагностували політравму, черепно-мозкову травму, травму грудної клітини та перелом стегнової кістки.


Ще троє жінок середньої важкості: у 29-річної жінки діагностували перелом надколінника, та перелом гомілки, зараз вона на дообстеженні; іншої політравма, черепно-мозкова травма, перелом плечової кістки; у третьої перелом передпліччя.

Також, за інформацією Mukachevo.net у ДТП постраждало щонайменше 2 неповнолітніх: одній дитині 9 років, вона у важкому стані, та підліток 16 років. Їх доставили до обласної дитячої лікарні в Мукачеві.

Через деякий час ще 3 людей звернулись до лікарні з травмами, але вони були відпущені на амбулаторне лікування.

Згодом, стало відомо, що на трасі неподалік цього ДТП сталась ще одна аварія, в якій теж є постраждалі. Тому наразі не відомо які з постраждалих відносяться до першої аварії, а які до другої.

Правоохоронці оприлюднили інформацію, в якій додали, що у цій другій ДТП, біля села Горбок, зіткнулись 3 автівки. Тут постраждало 8 людей, серед них — троє дітей.

Більше подробиць аварії наразі не відомо.


Нагадаємо, днями на Мукачівщині Skoda злетіла з дороги у подвір'я приватного будинку.

Коментарі

Е
Емігрант

У Словакії за 90км в селі заплатив би штраф 700 -800 євро,а туй предлагають пошкодовати го за то що покалічив людей.

О
Олег

Хотів написати 50км/г.

О
Олег

до Прохожий 20.01.2020 12:34 Так як їздять у Ракошино, там нико, нигда не їде 0 км/ч.

П
Прохожий

Як так маршрутка їхала селом 90? Як водій відповідає за своїх пасажирів? А тим паче за дітей?

ДВ
До Вольфара

Як ти Бога не боїшся , що припрошуючи чужим людям. Не маю нічого проти що якщо п’яний або не наркоман , але це нормальний народ постраждав. Ти Вольфпр учора сидів за кермом? Ти бачив який гололід?

M
Man

Вот этот КТО ТО очень умный может ты и будеш следующий бестолковым водителем. Я тоже так раньше думал, пока самого не толкнулось 2 года на зад. Не понимаю как родители отпускали детей на такой маршрутке , это вовсе не для перевоза детей и студентов . Почему ребёнок не пристегнут. Мы б хотели чтоб кто то другой отвечал за наших детей

З
Закарпаття

Люди схаменіться, може статися з будь ким. Обидва водії були в тверезому стані. Швидкість не перевищувала 90 мабуть не пам’ятаю точно. Кожен з нас там так їздить. Тепер не умнічайте, а моліться за виздоровлення людей.Я простий очевидець.

Д
ДідоК

Вся біда не в хорошій якості дороги а в головах котрих гуляє вседозволеність - поліції в Україні нема, вести контроль у виконанні ПДР водіями нема кому, ось і аварії смерті і каліцтва і часто невинних людей.

К
Кто-то

А нехрен летать по дороге. Бестолковых водителей не жалко

Б
Боб

Учини мавпі путь, нараз на газ давить і не думать, що то в селі, бо він тут місцевий і всі дороги знає. Шкода невинних людей, бо найби сам у стовпа заїхав, ніж других калічити!

Л
Людвиг

Трасу відремонтували, але зробили багато небезпечних поворотів, які до ремонту були відносно безпечні. Якщо не врахувати швидкість, або занесе на зустрічну смугу, або опинишся на узбіччі.

О
Олександр

шкода шо ту трасу робили... бидло літать по селови ги дурноє.

В
Вольфар

До нижнього. Це мене чекає, якщо я порушуватиму ПДР, моїх близьких і рідних. Ще жодного разу не зробив пакість ближньому на дорозі. Не чуєш мене, чекає це тебе!

ДВ
До Вольфара

Вольфар, що бажаєш другим чекай на собі !!!! Я нікого не захищаю , але це дорога і бувають різні ситуації !

В
Водій

Тотальні штрафи та позбавлення прав керування для ВСІХ без виключення хто порушує швидкісний режим та сідає напідпитку за кермо. Тільки тоді буде панувати порядок на доргах. Чомусь в Європі наші ж водії дуже дисципліновані і дотримуються всіх правил. А різні переатестації та повторні іспити на права - чергова годівниця для непорядних служак в погонах.

В
Вольфар

Нехай згинуть як роса на сонці усі, хто порушує ПДР, створюючи аварійні ситуації, калічить і вбиває невинних. Після їхнього згину, нехай рідні і близькі не знайдуть таку кількість сліз, щоб оплакати тварину.

М
Муравлик

Я йиду там 50, и полюбому кось находиться и обганяэ мене и ще сигналить, типа дорога файна та мош валити! Звертаюся до тих ко пилуэся, знаки для шоферив а не для тварин!!!

В
Влад

Хай гинуть придурки. Але чому мають гинути невинні люди та їх діти

ДО
До останніх

Проблема не лише в продажі водійських прав, бо адекватна, нормальна людина навіть коли щось і не знає, то боіться і буде іхати 50 км по трасі, Інше питання, що за кермо сідають неадекватні, психічно хворі і наркозалежні і гасають як на літаку (питання по отриманню меддовідки). Зараз частково рішити ситуацію може лише пару тисяч камер по автодорогам і чималі штрафи, які в автоматичному режимі і скасувати неможливо. Але відомство Авакова цю проблему повністю ігнорує, а за сотні добитих службових Пріусів і інших іномарок набраними з вулиці поліцейськими, можна було встановити не одну тисячу відеокамер, але питання: кому то треба?

У
Україна

Хай би постраждали вони самі і їхні діти , щоб відчули , що значить видати (продати) водійське посвідчення неукам і неадекватам .

С
Справедливий

Без тотальної переатестації водіїв - проблеми і аварії на дорозі ставатимуться щодня. Дякуючи тотальним "продажам" водійських прав особам , які й читати та писати толком не знають.

Ш1
Шкода 1 із 3

Господи допоможи постаждалим??, страшно їхати на Мукачево... Кожен день якась ДТП(((. БФережіть себе, і інших теж бережіть. Бо від нашої швидкості за кермом залежить не лише наше життя ((

Б
Буркуш

Контроля ніякого, поліція лиш для вигляду. В селі по 100-120, обгони на сплошних - ніхто не боїться нічого. Досягнень не багато в житті - відриваються на дорогах .

Р
рем

поліція - це пусті свині, яких ми даремно годуємо з бюджету. Краще звільнити половину патрульних поліцаів і на зекономлені кошти встановити накінець-то на основних швидкісних трасах області на найбільш аварійних ділянках камери автоматичноі відеофіксаціі порушень ПДР

П
пар

там швидкість 50 км дозволена а не 100

Г
генерал

а шо чудуватися ..пожинаемо купівлю-роздачу водійських посвідчень ,, звідси в велика часть ДТП ...

А
Аватар

Две аварии за пару дней .и это там где скорость разрешённая 50 .правильно пусть дохнут спокойней ездить будет

І
Ірина

Постраждалі з Мукачева?

Читайте також