Жан Рено заговорив по-українськи: Вже знає "дякую" та "добрий день"

77
17

На Закарпатті відбуваються зйомки фільму «Останній Крок» з Жаном Рено у головній ролі.

Як повідомляв Mukachevo.net оселився Жан Рено у найбільшому готелі Синевирської Поляни, що розташований найближче до озера.

Але для зйомок фільму тут звели будиночок, в якому житиме головний герой стрічки.

Наступного ж дня після поселення Жан Рено попросив винести з кімнати годинник, — каже менеджер готелю Костянтин Пилип. — Але попросив дуже ввічливо і багато разів вибачився за таке прохання. Пояснив, що він дуже втомлений, а годиник цокає і заважає йому спати, - ділиться новими подробицями перебування Жана Рено в Закарпатті журналістка Ольга Піліщук з газети Експрес.

Крім цього, всі вражені привітністю актора.

Коли Рено бачить мене, то здалеку махає рукою, — продовжує Костянтин. — Казав спочатку англійською «хеллоу», а тепер уже українською мовить «добрий день». Так-так! А ще вивчив наше «дякую». Дуже гарно у нього це виходить. А мені трохи дивно, коли зірка такого рівня зі мною так привітно вітається. Чесно.

Ще розказують, що в перші п’ять днів у Карпатах актор не виходив за територію готелю і попросив не фотографувати його. Але пообіцяв, що, коли їхатиме, проведе для всіх спеціальну фотосесію і кожному дасть автограф.

Але, мабуть, Жан робить і винятки, адже у соцмережі є фото з головою Міжгірської районної ради Василем Щуром.

Коментарі

L
Lusya

yes

ДК
До карпато-словина

Я сотый раз кажу ош Вы дуже розумный чоловік! Єден Вы порузуміли!

К-
Карпато - словин

Тролінг СУПЕР !!!!

1
123

Шо за коменти!!!! Де ви то Горобуська найши? шо не тема там комент. Редакція ви модеруєте чи не? За...ли вибачне за французьку всі теми!!!!

Г
Горобуська

То правду пишеш сеперський блазню коли одного дня СБУ візьме астролябію і деградовані почнуть скиглити,що фіолетовий то не анізотропний і індекс Доу Джонса не підтримував майдан, то і цюцюрка і мармиза скажуть хто насипав,той ніколи не націоналіст!

Г
Горобуська

Москводауну такі категорії незрозумілі доки цурка не затисне. У цім є невизворотня кара СБ УПівська, блазню.

М
Майдаун

До Горобуська....Ну незнаю незнаю змістом та понятами твої коменти з коментами ФСБ не різнятся.Хто тут Троль заперевальний і хто тут троль з Москви не розбереш

Г
Горобуська

Москальські поранки 06.03.2018 12:19 = псевдоГоробуськи - не на користь, а шлях на цвинтар.

Г
Горобуська

Коли кричали Ні,то треба було розуміти,що крила бджоли то не цюцюрка слона. Зайти треба з МЗС,щоб зрозуміти,що ене-бене-раба,то квінтесенція червоно-чорного,яке оздоровлює і просить поради задля витребеньок!

ЖР
Жан рено

Я украинець Бондера

Г
Горобуська

Інформую Громаду, що коменти 06.03.2018 11:17/06.03.2018 11:18 від мого ймення належать обнюханому кокаїном тролю зраші на зарплаті ФСБ РФ. Сумна новина.

Г
Горобуська

Молдавани не грілися раніше а суп треба зварити а ще завтра теж вчора коли подивився у дзеркало і нічого не подумавши заснув тай пішов на роботу.А те що Бандера і мяч прогулався незнаю кому незнаю за що і потім казали що ні риба ні мясо бо жовто синій а потім ще і президент Беніну ліс почали саджати бджоли подумавши застукали ,

Г
Горобуська

А те що Бандера і мяч прогулався незнаю кому незнаю за що і потім казали що ні риба ні мясо боІ

Г
Горобуська

Християнська релігія засуджує самовбивство. Помислите над тим, сповідайтеся, причастіться і зверніться до Голосу Церкви Бога Нашого Йсуса Хреста перед необачним кроком. Храни Вас Господь.

К-
Карпато - словин

Мг ...навхтемашні дньі ся сомаром пстанеш , и фрацьі вам гунцутам цімборьі навхтема ....

Г
Горобуська

Такого роду самокритика просто вибиває землю з-під ніг...Так себе обплювати на україномовнім сайті бекаючи-мекаючи-гавкаючи-нявкаючи-бугагакаючи якоюсь мішаниною - дорогого варте. Ви там не дуже захоплюйтеся самокатуванням, бо так і до зашморгу недалечко...

К-
Карпато - словин

"Крім цього ,всі вражені привітністю актора ", на западі жлобство давно ся не вітає , і щитаться дурньім признаком у чоловіка . А у нас жлобство почти норма . Доста почитати коментьі , обьіся в тому пересвідчити.

Читайте також