Засекретили: прокуратура відмовляється надати офіційні подробиці спецоперації силовиків на Закарпатті

4
17

У військовій прокуратурі західного регіону зазначають, що всю інформацію оприлюднять вже незабаром.

— За рішенням прокурора, ми згодом надамо цю інформацію. Не зараз. Всю інформацію, повну картину ми надамо трохи пізніше. Вона буде офіційно оприлюднена на сайті. Але все згодом, - коментує Українська правда прес-секретаря Військової прокуратури Західного регіону Юлію Галущак.

Також, Галущак підкреслила, що спецоперація тривала 1 день.

— Спецоперація насправді завершилася ще того дня. Були люди затримані, їм обирались запобіжні заходи. Але повну картину і про арештованих осіб ми повідомимо згодом, - сказала речник військової прокуратури.

Журналісти спробували уточнити скількох людей затримали, але Галущак сказала: 

"Вся інформація – кого було затримано, скільки людей, що вилучено в ході обшуків, – буде оприлюднена згодом. Не сьогодні. Але, думаю, що до нового року".

Нагадаємо, силовики провели на Закарпатті масштабну спецоперацію, у ній вони затримали контрабандиста, який організував «приватний кордон» на Закарпатті.

Пропонуємо вам переглянути сюжети ТСН з фрагментами оперативного відео від силовиків про те, як готувалася та проходила спецоперація.

Коментарі

П
пенсионер

помоему то из мухи слона зробили

ДО
до ольгинцы вперде

шо ти кацапуеш?при чому тут кацапи...тут свои(твои)козли вередять и на тебе плюють,обирають...а ти свий синдром лиши про себе,бо ще мало,та кацапам будеш топанки чистити.ти шо,не видиш,шо тебе продають из патрахами твои же земляки,а не кацапи??и кацапам будеш благодарний,шо дихаеш.у себе под ногами мусор прибери,а пак указуй на когось...бо сь у ньому по уха!

W
www

Треба робити так , як каже цей чоловік , хоча в кінці відео він говорить дещо не те .... https://youtu.be/V92En5axlrs

M
Masa

Не лише в В.Бигань треба було зробити обшук а пити дали в Косино,Попово,Липово,М.Попово в ти села де теж саме диэться що и в В. Бигани да кудиж вони пидуть коли поставили велику суму и так само продовжують працювати на Зеленому як и до спецоперации а може ще й безпечнише це ж наша Славна Украина молодци прославились на весь свит

Г
Горець

На вили тих "керовників"!!! Вже так накерували!!! А починати з ПАРАШІ ШОКОЛАДНОГО!!!

ЛЗ
Льова зі Львова

Бабло побеждает зло ))))))) коли вам уже доста буде тих грош!!!!

1
125437

Так засекретили бо то банківська таємниця, нико не має знати суму, яку отримав Матіос із Ціцаком за такий цирк. Най всі кровососи, шо обдерають народ горять в пеклі!

;
;)

Baballam csak penz alapkerdes

Д"
до "достали"

Золоті слова! Повністю підтримую!

Д
достали

залучити такі сили і кошти, щоб затримати двох жебраків, які нікуди і не втікали і яких через день відпустили, У якій країні щи такоє може бути ?? типир би треба з зарплат прокурорів покрити витрати на вертольоти і інші понти, то другий раз би думали головов, а не лим показухою і наєздами займатись, щоб контробандісти справно і в нужні руки платили на Київ і думають що кругом народ дурний ...

ОВ
ольгинцы вперде

Што за дебільний кацапський тролль Вовку Путю упоминать у кожному коменті? Майжек у кацапів крізіс жанра!

Х
хе-хе

денег многа не бывает

ПП
підтримую просто людину

Не вистачає ненависті на такі події (((Сміх тай годі,але сміх цей крізь сльози!Вивертає уже від цієїї псевдовлади і від їхніх вистав!!!Тьфу на вас сто раз!!!Шоб ви вже вдавилися тими грошима.Від щирої душі вам цього бажаю!!!

ПЛ
Просто людина

Не вистачає ненависті на такі події ((( Так і хочеться сказати нецензурно: " що ж ви творите, сволочі?" Не на захист Докіям, а в докір спецопераціям: результат де?????????

1
112

прокурори кришувуть контробанду Цап пркурор рішав контробас сбу в долі з ЦАПОМ В.В.

О
Олег

Не сьогодні... Бо миж не знаем ко заплатить а ко нет.... А як будем знати хто заплатив вот тоді й оприлюднимо список

Р
Реал

І в Цому винен-хто?: Канешно шо Путін!!

Читайте також