Заступник губернатора Закарпаття запевнив, що Янукович не згадував Гаваші серед кандидатів на звільнення

5
0

«Віктор Янукович вважає за необхідне постійне зростання рівня відповідальності всіх керівників виконавчої влади. І про це він дійсно заявив під час розширеної колегії Міністерства праці та соціальної політики. У виступі Прем’єр-міністра область згадувалася один раз із іншими через ріст заборгованості по зарплаті. Втім, ні про які санкції проти керівника краю не йшлося», — запевнив заступник голови Закарпатської облдержадміністрації Іван Качур.

«Віктор Янукович вважає за необхідне постійне зростання рівня відповідальності всіх керівників виконавчої влади. І про це він дійсно заявив під час розширеної колегії Міністерства праці та соціальної політики. У виступі Прем’єр-міністра область згадувалася один раз із іншими через ріст заборгованості по зарплаті. Втім, ні про які санкції проти керівника краю не йшлося», — запевнив заступник голови Закарпатської облдержадміністрації Іван Качур, який був присутній на нараді у прем’єра 8 лютого. Про це ЗІКу 12 лютого повідомили в прес-службі ОДА.

Таким чином Качур спростував чутки, поширені деякими засобами масової інформації про «п’ять голів державних адміністрацій», над якими нібито завис Дамоклів меч звільнення, йдеться у повідомленні прес-служби.

Водночас , зі слів Качура, міністр праці Михайло Папієв запропонував вжити заходи щодо доцільності перебування на займаних посадах керівників трьох областей — Харківської, Миколаївської, Кіровоградської — через проблему з виплати зарплатні .

За статистикою, станом на 1 січня заборгованість із виплат заробітної плати становила 2157,2 тис.грн. і порівняно з січнем минулого року зросла на 43,9 тис.грн. У співвідношенні до фонду оплати праці в області вона становила 1% (по Україні — 5,4%), а питома вага заборгованості Закарпаття у загальнодержавному боргу становить 0,2%.

"ЗІК"

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також