Затримано 3-х підозрюваних, причетних до підриву офісу КМКС в Ужгороді (ФОТО)

6
16

Про це повідомив керівник нацполіції Сергій Князєв, який не так давно очолював закарпатську поліцію.

– Щойно оперативники затримали трьох осіб, причетних до нападу на товариство угорської культури 27 лютого. Одного з них затримали у Черкасах, ще двох – у Кропивницькому. Також встановлено можливого керівника таких нападів, його оголошено у розшук, – повідомив Князєв, констатуючи, що Нацполіція розкрила обидва напади на Товариство угорської культури в Ужгороді.

Князєв також повідомив, що затриманих у Польщі представників проросійської Фаланги, яких підозрюють у спробі підпалу офісу КМКС 4 лютого, взяли під варту на 90 діб:

– Зараз при підтримці Генеральної прокуратури вирішуємо питання щодо допиту затриманих.


Нагадаємо, що протягом лютого було 2 атаки на офіс КМКС в Ужгороді: перший стався 4 лютого, і це була спроба підпалу, – за кілька днів до візиту на Закарпаття Верховного комісара ОБСЄ з прав нацменшин; другий, і це була спроба підірвати будівлю вибухівкою, стався 27 лютого, за кілька днів до скасування закону Колесніченка-Ківалова.

Коментарі

LJ
lem ja

Tsikavo te sho v Zakarpati bezlad robljat' ti, hto nijakoho vidnoshennja do neji ne maje. Najmani bandjuki paljat' ofis, inshi bandjuki z bitami prijizhdzhajut' . . . . granati v karmanah . . . Ukrajina sama sebe znishchit'. Shkoda.

М
Мункач

не звертайте увагу на горбуську, -звичайний бо

.
.!.

умри, горопуцька

К-
Карпато - словин

Справдилося то що писали на сайті думаючі люди , що хтось таки скористався тою антиугорською істерією яку розвернули за останні пів року багато українських ЗМІ. І не тільки загальноукраїнські а й декотрі місцеві . Скористався і підлив масла в огинь . Тут висновок один , як жила собі угорська громада , так най живе і далі . Низнання ними мови абсолютно нікого в побуті не зачіпає . А ура патріотам рекомендую звернути увагу на українські телеканали і їх контент ( тобто матеріал який йде у ефір ) .

Б
баламут

Писати нецікаво..Усе для гарабуських напише гарабуська. Таке і відношення до України у Європі ,як у нормальних людей до гарабуцьки.Слава

Ж
жчш

Горобуська, так у тебе ще й нетримання сечі до всього iншого... Протiкаеш, потрохи.... Ну ти лiкуйся, лiкуйся. Дасть бог i голову вилiкують твою, i цю делiкатну проблему також ))

ЗО
За обопільною згодою

між СБУ та власником сайт використовується для виявлення сепарських тролів.

Г
Горобуська

От халепа! Ще на жчш не подзюрили...треба раніше було казати, що млієш від золотого дощика, бо усе вже у вбиральні, а пити на ніч некомільфо.

Ж
жчш

само собi новину запостило, само прокоментувало, само посмiялося та й далi пiшло довольное. лол, ото люди бувають

Г
Горобуська

Співробітники СБУ викрили у Києві 2 адміністраторів антиукраїнських спільнот у соціальних мережах. http://pravda.com.ua/news/id_7173572/ = Такі собі жарти веселі й несерйозні. Ггг. Кумедно, лем-вем-бем-гав-няв-бугага.

КТ
Квас Тарас

:), а щи воно думае, що його тут хтось всерйоз сприймае ))))))))

ДР
До редакційного модератора

До горо.... 04.03.2018 19:52 Горобуська ти лох????? :) 04.03.2018 19:59 Таке враження, що Горобуська-то троль на зарплаті. Як тільки з‘являється новина, зв‘язана з мадярами, то це лайно відразу спливає. Тьфу,пля, на тебе, проплачене лайно..

Г
Горобуська

Василь Брензович підходить під оце визначення, коли обмовляє українські ЗМІ звинувачуючи в "антиугорській кампанії" в той час коли ЗМІ лише інформують про дипломатичні акції школи Чуркіна-Лаврова у виконанні запеклого українофоба Сійярто.

:
:)

Таке враження, що Горобуська-то троль на зарплаті. Як тільки з‘являється новина, зв‘язана з мадярами, то це лайно відразу спливає. Тьфу,пля, на тебе, проплачене лайно..

ДГ
До горо....

Горобуська ти лох?????

Г
Горобуська

Очікуються версії місцевого осередку лем-вем-бем про "візіткуяроша, свободу, правосєков" і родзинка = ким же є замовник-іноземець встановлений поліцією і оголошений у розшук.

Читайте також