Затримано ймовірних замовника та виконавця вбивства власника кав'ярень Time (ОНОВЛЕНО)

30
33

Мукачево.net вдалося дізнатися ексклюзивні подробиці резонансної справи, яка сколихнула місто та всю область наприкінці січня цього року. Наразі інформація є неофіційною, але достовірною, і буде підтверджена вже незабаром.

Двох чоловіків сьогодні вночі, 2 квітня спецтранспортом було доставлено з Києва, де їх затримано, до Мукачева, де протягом усього дня тривають слідчі дії, зокрема і на місці вчинення злочину - будинку, де проживав вбитий Олексій К. з маленькою донькою.

Один з затриманих, який фігурує як замовник вбивства, добре знає вбитого і є доволі успішним столичним підприємцем і увесь цей час після вбивства спокійно ходив на роботу. Щоправда, під наглядом оперативників. Попередній мотив убивства - помста через систематичні конфлікти потерпілого із колишньою дружиною, яка є його родичкою.

Інший затриманий - фігурує як виконавець. До останнього часу він перебував у Москві, і як тільки прибув до Києва, його відразу ж затримали одночасно з замовником. Власне, у цьому й полягав план правоохоронців.

Наразі не відомо, чи визнали затримані свою провину. Сьогодні має відбутися засідання суду, на якому має бути ухвалено рішення щодо запобіжного заходу щодо затриманих. Правоохоронці наполягають, щоб це був арешт.

Водночас, Мукачево.net стали відомі додаткові подробиці самого вбивства. Затримані замовник та виконавець вбивства прибули на Закарпаття з Києва на орендованому авто марки Volkswagen та перебували тут всього 2 години. Саме через це авто і було з'ясовано особу замовника, який орендував машину на своє ім'я. Крім того, міліції відомо достеменно звідки прибули вбивці, оскільки у знайденому авто, яким пересувалися 2 чоловіки, був встановлений навігаційний маячок, в програмі якого зберігся чіткий маршрут.

Також правоохоронці з'ясували, що власник кав'ярень був застрелений з обрізу рушниці, на який було прилаштовано глушник особливим технічним скотчем, який у Мукачеві можна придбати тільки в одному місці. Попередньо це був Епіцентр.

Зауважимо, що 44-річний власника кав'ярень Time застрелили в його ж будинку у неділю, 26 січня ввечері, а виявили лише наступного дня, у понеділок близько 11.00. Увесь цей час у будинку перебувала 5-літня донька загиблого.

Іван Романчук, Мукачево.net

Коментарі

/
///////

Для журналиста;-Вот вот это Катя и ее сестры муж Славик.Как не крути.

Ж
журналіст

Це зовсім не глупі люди. ( На це я зможу привести приклад. Якщо захочеш десь придумати якийсь пароль і хочеш щоб для тебе легкий був, то требе шось таке, шо ти все бачиш перед собою коли потрібно вводити. Це може бути На приклад марка монітора, або ноутбука. Якщо хтось спробуватиме вигадати твій пароль, повірте 99% що він даже не подумає на то, що пароль перед глазами. ) "пароль" цього убивства перед глазами кожний день, і ходить з посмішкою, і радуется що життя вдалося. Катерина тут взагалі беспричепна. МІЛІЦІЯ ВІДКРИЙТЕ ГЛАЗА ЯКЩО СПРАВДІ ХОЧЕТЕ ВИЯСНИТИ ПРАВДУ, А ЯКЩО ЛИШЕ ПОТРІБНО ВАМ ЗАКРИТИ ЦЮ СПРАВУ ТО ЗРОБІТЬ ЦЕ БЕЗ НЕВИННИХ ЛЮДЕЙ.

М
МЫ

СТРАШНО ДЬЯВОЛ ИССУС ИДЁТ !!! ГРОМАДА ЗАКАРПАТТЯ 25 АПРЕЛЯ В 13 Ч 30 МИН ВОЗЛЕ ОДА В УЖГОРОДЕ БУДЕТ ПРОВЕДЕНА АКЦИЯ "УКРАИНА БЕЗ ЯНКОВИЧА , ЗАКАРПАТЬЕ БЕЗ БАЛОГ " МЫ ИДЁМ К ТЕБЕ МРАЗЬ!!!

И
имя

заказчик преступления некий Слава, муж жены кати из Киева, где она и скрывалась после убийства, исполнитель явно его знакомый, иначе они не приезжали бы вместе на преступление, все корни от кати как ни крути.

И
инфа

это все не правда. Скоро все узнают правду. Но то, что убийца и заказчик родственники бывшей жены - это не правда. Скоро милиция раскроет всю правду. тут пишут люди, которые нифига не знают!!! Зачем обсуждать мертвого? ему легче не станет

И
имя

для 123, это грязная ложь, такого не было, защищая убийцу испортите жизнь себе, эта мразь катя до сих пор жива а Леши нет и убила его она, пусть и не своими руками, рукоприкладство я не приветствую, но это довольно распространено везде, это просто бытовуха, а вот убийство из-за желания видеть сына, при одобрении опеки и судов на свидания с сыном - это совсем другое, убийцы испортившие жизнь ребенку никогда не будут прощены, их участь предрешена.

1
123

Те, що бив ii до втрати свідомості, коли вона приводила до нього сина...я думаю багато хто після такого не давав би побачитись з дитиною!

Н
незнакомец

Люди! Да что с вами происходит? О чем вы дискутируете? Убили отца в присутствии 5-летней девочки, которая просидела около него сутки! И только и-за того, что он хотел видеться со своим сыном! Москаль не москаль, да какая разница! Опомнитесь!

А
Александр

"123 03.04.2014 21:22 Как можно обвинять Катю? Вы не знаете ситуации и НЕ смей говорит!" А в чём, простите, ситуация?

И
Имя

Как вы можете защищать убийцу(катю), зайдите в отделение милиции и спросите их мнение по поводу кати, все знают что именно она истинная убийца и заказчик, она отравила жизнь ребенку, за это не прощают.

1
123

Как можно обвинять Катю? Вы не знаете ситуации и не смейте говорить !!!

З
Закарпатец

И это все? Кроме мата есть еще мысли? Уже начались когнитивные нарушения, это очень плохой признак для нации, еще немного и наступит болезнь Альцгеймера или там кортико-базальная дегенерация. НЕ СТРАШНО?

В
вуйко

ординець капцапстана, що підписався Закарпатец іди за урал

СК
Сергій К

Якщо все те, що тут написано відповідає дійсності, то вбивці - дауни! Іншого слова просто не знаходжу. На орендованому, київському авто, та ще й з джіпіесом...на вбивство. Більшою дурістю було б хіба що залишити паспорт на місці злочину.

Г
Гость

А хто тепер керує Таймом? Дуже цікаво!

1
11

Для Закарпатец О, гівно завоняло!!! ти де придурок пропадав?? ти - чмо галімое!

1
1

в убийстве виновата яворская екатерина и ее семья, именно они погубили Лешу и испортили жизнь его дочери и семье, при встрече плюйте в лицо этим нелюдям.

Д
друг

Обережно! Не дайте себе обдурити крадiю та аферисту!!! Шолтiс Юлiй Людвикович, який мешкае в Закарпатськiй областi мiстi Мукачево по вул. Берегiвськiй буд. 28, кв. 15 (тел. домашнiй 4-41-41, моб. – 0995061005) зарекомендував себе, як людина що здатна на шахрайство, обман а також крадiжку. Дуже небезпечна людина – лицемiр, мае аморальнi задатки. Постiйно пропонуе послуги на виконання ремонтних робiт в будiвлях, спорудах та помешканнях, а потiм намагаеться обдурити, а кошти привласнити i розтринькати на свiй розсуд. Його батько Шолтiс Людвик Людвикович i мати Шолтіс Габрієлла Іванівна синка покривають та створюють йому всi умови для можливостi творити беззаконня. Попереджаю всiх на майбутне – це дуже небезпечнi та лицемiрнi люди. Будьте обережнi при спiлкуваннi i особливо коли будете мати з ними якусь справу.

БД
Бачі дай му)

той закарпатець то пес мацкальський смердячий)

Б
Бачі

До ленінського люмпена "закарпатец" Ти, нехристе ординський, і сюди свою московію й.бану пхаєш.

З
Закарпатец

Заметьте, как тонко вброшено, мол проездом из Москвы - ну ясное дело агенты ФСБ, бросили Крым , приехали в Мукачево и замочили хозяина кафе. И дело раскрыли и Москве насрали МОЛОДЦЫ! ТАК ДЕРЖАТЬ! С такими темпами скоро раскроете убийство Кенеди.

О
оборонець

следаку Артуру и операм респект и уважуха

1
123

да ментовська казка

Z
z

увы это не сказка ..... а горькая правда ........ а то что нашли убийц---- людям спокойнее будет жить зная,что они в тюрьме а не разгуливают на свободе....

Ч
Ч

НОВА МЕНТОВСЬКА КАЗКА

Z
z

огромное спасибо, низкий поклон органам внутренних дел которые поймали этих отморозков.... пожизненное сукам.. только Лешу не вернуть....

М
Маша

Это просто ужас. Не могу в это поверить.

ДВ
до Вікторія

не мають жодних зв'язків і грошей, а результат мають, людина в труні.

В
Вікторія

Сім'я Яворських це мама одиначка та 2 доньок,які не мають жодних зв'язків і грошей!!знаю їх багато років і ситуацію в сім'ї ))

И
Имя

К сожалению этот отморозок слава, родственник яворской екатерины, пытается отмазать ее, ведь именно из=за нее все и произошло, все конфликты Алексея с ней были вокруг его родного сына, которого ему не давали даже увидеть и передать подарки, обходите стороной этих мразей и нелюдей яворских. У нормальных людей нет выходов на киллеров, у них вся семья отморозки и уголовники.

СП
Студент Петро

Шо там не так з Volkswagen, студенте? Так що не зраждуйте дружин, цінуйте, любіть. Мотив вбивства просто шокує.

СС
Студент Сашко

Volkswagen будь ласка виправте.

П
Прокурор

Сьогодні, як констатував в.о. Генерального прокурора, кадровий склад керівників прокуратур в регіонах практично повністю оновлено. «Наразі керованість системою органів прокуратури відновлена», - підкреслив Олег Махніцький.

Читайте також