Зеленський таки призначив Петрова головою Закарпатської ОДА

2
19

Відповідний указ було оприлюднено на сайті Офісу президента України сьогодні, 23 квітня.

"Призначити ПЕТРОВА Олексія Геннадійовича головою Закарпатської обласної державної адміністрації", - йдеться в указі президента Володимир Зеленського.

Раніше Mukachevo.net розповідало, що під час недавнього візиту, президент Зеленський планував представити Олексія Петрова, як нового голову Закарпатської ОДА. Але в останній момент плани змінилися і кандидатуру Петрова зняли з розгляду.

Згодом стало відомо, що Володимир Зеленський указом звільнив СБУшника Олексія Петрова.

Додамо, що саме зараз на Закарпатті з візитом перебуває Прем'єр-міністр Денис Шмигаль.


У декларації за 2019 рік Петров вказав 597,6 тис. гривень зарплати (середньомісячний заробіток 49,8 тис. гривень, отриманої в СБУ.

Готівкою у нього і дружини - понад 2 млн грн. У Петрівна також задекларована квартира в Києві площею 174,6 кв. м і шість земельних ділянок в Івано-Франківській області.

До речі, журналісти Bihus.info з’ясували, що перед першим туром президентських виборів Олексій Петров приватизував службову квартиру площею понад 170 кв м у центрі Києва.


Коментарі

А
Алекс

http://kremenchug.pl.ua/

І
Іван

На "службу" будь-кого не беруть, тож новий губернатор апріорі відповідає багатьом критерієм, які потрібні керівнику такого рівня. А от наскільки це призначення буде відповідати інтересам широкого загалу, тобто всіх нас, побачимо. Досвід показує, що живемо ми мріями: від призначення до призначення і в кінці, як правило, дописуємо, дуже б хотів помилитися, але...

Д2
До 24.04.2020 13:14

Водило не клич його файту,бо щи лишиться тут.

ДН
До нижнього

Бачу Ти i в зубну фею вiриш!

В
Водило

Якщо буде тут жити в майбутньому зі своєю файтою , то буде робити на совість , бо це для себе. А нєт , то так на декілька років , як на зароботки. Мають Люди обирати Губернатора. то він і буде робити для людей. А інакше працюють для начальства , котре призначає

ДС
де совість

Злодіїв все більшає. Ось цей барига і ворог Майдану Попович йде до Петрова замом: https://www.sxdon.info/?p=5027

В
В-р

Треба Петрову висловити недовіру і не впускати до будівлі адміністрації. Одразу почати збір підписів з проведення прямих виборів говерлора Закарпаття. Гроші на вибори має виділити Закарпатська влада. Кандидатами на посаду говерлора можуть бути лише перевірені роками активісти, які захищали Карпати і людей від свавілля різних віток української мафії.

Б
Башіров

Щось у сього чилядника пища помято.

З
Загадка

Платня у 100 тис. і робота за їжу--- а удгадайте про кого йсе казкувуть Арахамія і Шмигаль.

Й
ЙоУ

Діджиталізація держава в смартфоні а в кармані ДУЛЯ,бідність поборена -бідному ЖЕБРАЧОЄ життя, а їм любим всьо: високі зарплати парадні машини великі хижки дорогі відпочинки за кордоном....а тепер уже в губернатори назначавуть заступників агента фсб Шайтанова- 73 ви за такоє голосовали?

ОП
Обратный прогресс

Сбу всегда работают с криминалом, это очень глупо сбушника ставить на такую должность , это просто солдат безмозга

ТШ
ТОТ шо бов дись там

круто як він буде заходити в ОДА і починати розйо****** охранника ож чого тот не подав команду струнко і доповідь, ЛОЛ я а повному а*** з сьої страни президент клоун, премєр міністр тоже якиїсь доход поляк "зі львова" бізнесмен коломойського i gotta bussiness in the JUGEN kolomoysha, lol крч главноє най границю откривуть та молоді вмісті з пенсійов будуть відціть на всі три букви утікати от ліпшої жизні....

Ш
штази

Раз СБУ, всегда СБУ ,будет строить новый тунель в Словакию или сразу четыре РУММЫНИЮ ,ПОЛЬЩУ ,ВЕНГРИЮ! В ЗАКАРПАТЬЕ ЖИВУТ ОДНИ ЛОХИ УПРАВЛЯТЬ СВОИМ РЕГИОНОМ НЕ МОГУТ! ПОЛНАЯ ОКУПАЦИЯ!

СУ
Слава Українець

Перестаньте хулити владу. У владі працюють на благо населення України найкращі сини і дочки українського народу. Влада від Бога! Слава Богу!

К
КДБ

Кореш Шайтанова , до речі . Не дивно , Що в СБУ всі такі ?

Ж
Житель

Молодец президент ,жители Закарпатья все тебе бл*ть благодарны !!! Петров — ключевой функционер Порошенко, выполнявший для него самые грязные задачи, работая в СБУ. Фигурант курировал радикалов, плодил их, создавал им крышу и обеспечивал защиту от обвинений в убийствах и насилии, создавая систему стимулирования уличных бандформирований.

Б
Баширов

Ну, що комбінація виконана на відмінно. Спочатку вкинули інфо про призначення, потім ніби задня, всі експерти і «місцева еліта» вилили на Петрова го..но, а тут нежданчик, Петров признчений. І тепер з чистою совістю всіх місцевих газд, нянь і «крепких хозяйственников» пішла наюх..... І буде керувати і підминати все одноособово. Розвели, як котят)

В
Вано

Алкаш со стажом.

К
Круговорот

Одного жида поменяли на другого жида , не чего нового

Читайте також