Зеленський звільнив Ігора Бондаренка через відсутність результатів (ВІДЕО)

15
82

Про це заявив Володимир Зеленський під час виступу на засіданні Ради розвитку громад та територій.

Разом з губернатором Закарпаття Ігорем Бондаренко президент пообіцяв звільнити й губернатора Львівської облдержадміністрації.

Так 26 грудня на сайті президента з'явився Указ про звільнення Бондаренка із формулюванням "згідно з поданою ним заявою".

"Ми знаємо, яка складна ситуація у нас з кадровою політикою у нашій країні, які не дуже високі заробітні плати у чиновників... Це виклик. Ми розуміємо, що ніхто з вас не бере хабарі, але ще потрібні конкретні результати...

Я хочу подякувати двом головам облдержадміністрацій, я прийняв рішення їх звільнити. Не через те, що вони недосвідчені чи не чисті на руки, а тому що ми не побачили у цих двох областях жодного результату.

Я хочу подякувати голові Закарпатської обласної адміністрації Ігорю Бондаренку і голові Львівської обласної державної адміністрації Маркіяну Мальському".

Як зазначив у себе на сторінці експерт з децентралізації Володимир Феськов, на його думку Ігора Бондаренка звільнили через проблеми з децентралізацією.

"Переконаний, що голову Закарпатської ОДА звільнили в тому числі через проблеми з децентралізацією. Я казав і продовжую казати: ОДА повинно бути адміністратором процесу, а не його бенефіціаром. Без політиканства, без кабінетних домовленостей. Всьому має бути розумна і обґрунтована позиція. І безумовно, ОДА не повинно диктувати умови Кабміну, надто воювати з ним, щось «відстоювати» і маніпулювати компромісами. Звісно, тут теж варто говорити що Ігоря Бондаренка - підставили. Він щиро часто довіряє тим хто наближений до нього. Однак, така вже ця публічна політика, коли рішення приймають колективи, а відповідальність несе конкретна посадова особа. І це урок наступнику. Сподіваюсь, він буде ним засвоєний", - написав Феськов на своїй сторінці у Фейсбук.

А от відомий на Закарпатті письменник Андрій Любка переконаний, що справа у провальних виборах:

"У неділю "Слуга народу" феєрично програла вибори до ОТГ на Закарпатті (хоча вони самі радісно називали це перемогою), а нині Зеленський привітав їх із цією перемогою - звільнив губернатора. Як то кажуть, дрібниця, а приємно.", - написав Андрій Любка.

Зазначимо, що вже колишній очільник Закарпаття коментуючи своє звільнення зазначив, що не розуміє, чим не догодив Володимиру Зеленському.

Нагадаємо, нещодавно з'явились рейтинги голів ОДА, згідно з якими Бондаренко посів останнє місце.


Коментарі

HB
HELEN BENJAMIN

НЕМАКУЛЬНІ ПОСТАЧАЛЬНІ ПОЛІТИ Вирішіть свою фінансову проблему протягом 24 годин. Ви заробітна плата чи власник бізнесу? Отримайте від 1000 євро - 200 000, 000 євро позики протягом 24 годин Просте рішення грошей. Для отримання додаткових запитів звертайтесь до нас за адресою: immaculateloanprovidersltd@gmail.com Генеральний директор: Місіс Бенджамін або відвідайте нашу філію: рівень 29, Тіффані вежа, вежі озер Джумейра, Дубай. ОАЕ Звертайтесь до нас за адресою: immaculateloanprovidersltd@gmail.com Спасибі

HB
HELEN BENJAMIN

НЕМАКУЛЬНІ ПОСТАЧАЛЬНІ ПОЛІТИ Вирішіть свою фінансову проблему протягом 24 годин. Ви заробітна плата чи власник бізнесу? Отримайте від 1000 євро - 200 000, 000 євро позики протягом 24 годин Просте рішення грошей. Для отримання додаткових запитів звертайтесь до нас за адресою: immaculateloanprovidersltd@gmail.com Генеральний директор: Місіс Бенджамін або відвідайте нашу філію: рівень 29, Тіффані вежа, вежі озер Джумейра, Дубай. ОАЕ Звертайтесь до нас за адресою: immaculateloanprovidersltd@gmail.com Спасибі

Х
Хм

Цікаво, коли настане час "Х", Михайло Рівіс здатен буде узяти на себе відповідальність за ввірену йому територію?

М
Мукачівцю

Чк ви гадаєте, під що чи під кого зачищають Україну?

Р
Руслан

Дуже шкода, особливо його жінку, яка лише навчилася ходити з високо піднятою головою, а тепер знову треба буде в жопі її держати!

П
Путьовка

Надійний бондаренко партнер був,гроші брав але всі призначення робив шкода неборака.

ДН
До нижньої марги 12:25 ,12:30

Воняку ,не пиши сам до себе.

ДМ
До мункача

Мукачівець. Прямо в точку 100% !!!

П)
Пішта )))

З новим роком )))))))

БК
Бррр к редакции

Вам явно денег не хватает. Рекламой завещали уже до неприличия. Вы еще всплывающую рекламу добавьте, чтобы штук 20 страниц открывалось

Б
Бррр

Даже объездную дорогу не доделал . Возле флекса дорогу не тронули и уже ямы по колено. Возле переезда (сервис кацека) там вообще жесть. Вопрос с жд мостом не решен

Д2
До 22:16

Ниє у нього диплома ,ни американського, ни цуравого, ниякого.

Ф
ф

Я дебіл і ф КРАПКА

Ф
ф

як сися жизнь неустраюйе коли при власті СТАРІ ПЕРДУНИ . та покладь Володимер Великий Зеленський молодого губернатора закарпатського краю та контролюй його і ф КРАПКА

М
Мукачівець

Євреям далеко до німців. Євреї не розумніші, вони просто - маніпулятори. Щодо тисячолітньої історії . 40 років Моісей "водив" їх по пустелі ? Факти заперечують це повністю. Єгипетському фараону доповіли, що в його війську є суттєва більша кількість євреїв і це може обернутися для Єгипту негативними наслідками. В результаті чого, фараон дав наказ звільнити їх зі своїх збройних сил, оскільки на той час достатньою була кількість чоловіків єгиптян, арабів тощо (так би мовити , відновилося чоловіче населення після систематичних воєн і битв). Євреї ж , при переході пустелі на своєму шляху робили напади на різні поселення і це аж ніяк не можна назвати не кровожерливістю. Вони мали бойові групи ,які вбивали і грабували на своєму шляху все і вся. Їхня ідеологія згодом все інтерпретувала в більш вигідну форму подання цього періоду. Як , в принципі, і багато чого іншого. Цей народ і по сьогоднішній день ставиться до всіх з презирливістю . Рівень євреїв ? Зустрічаєте їх НР в Умані (

Д0
ДО 01.58

ТИ ДОЛБІКУ ПОГАНИЙ,ВУШЛИВИЙ ЗАЙШОВ СЮДА СВОЇ ТУПОРИЛІ ПОРОХОСОСІВСЬКІ ДЕБАТИ ВЕСТИ.СПРЯЧСЯ ГАВНО ЗАПЕРЕВАЛЬНОЄ И НЕ ВОНИ ТУЙ,БО З ТВОЇМ МНЄНІЄМ НИКО ЩИТАТИСЯ НЕ БУДЕ.ІДИ СОСИ І ЛИЖИ СВОЙОМУ ПОРОХОВИ ГУЗИЦЮ І ВОНЯЧИЙ ЗАЛУПОН...БЕЗМОЗГЛИЙ КОЗЛЕ !!!

М
Мукачівець

01:58,ви показали свою невихованість і відсутність розуму.Навіть,якщо ви відноситеся до тих,25% відсотків людожерів,це недає вам право висловлювати свої безмозглі речі! До 13:29,не показуйте на загал свою ущербність,свій недолугий меньшовартісний нацизм.Євреї-народ з тисячолітньою історією і не є кровожерливим.Якщо євреї розумніші за вас,то не плюйтесь ядом,а піднімайте свій рівень.

М
Мукачівець

Бондаренко "жид поганий Кримський" накрав плагіати кондитерські і кофе, сидівби собі вже тихо криса жидівська! Все їм мало, тепер розумію чому "Гітлер" їх і циганів істрибляв... то опухоль планети! Мвф і вся еліта фінансова то і є то на кого людство робить!

SJ
sin Jozsi

petruska Bondinak 100 ezret perkalt le,hogy megmaradjon adminisztracio elnoknek.Annus mama meg odaadta a rati es baktai foldeket.Petruska ezt a penzt egy eve alatt ketszeresen visszavesz a jarasi budzsebol az iskolakon,ovodakon es rendelokon keresztul.6 eve ezt csinalja,csak a lopashoz ert.Amugy egy irni-olvasni nem tudo ember.De nem baj,most majd ujra megveszi a szeket.Bondit meg azert rugtak ki,mert penzert arulta a jo fizeto lopos allasokat.

З
закарпатець

ТОВ " АГРО Лучки" прикриваючись цією назвою " взяли в оренду" землю більшу половину в низинах Закарпаття у якого бенефіціарні власники від зе-команди,- це Сольський М.Т-голова комітету аграрної політики і земельних відносин, а деякі землі захопили не питаючись громади села,тепер ще хочуть прийняти закон про продаж землі!!! Зайдіть на сайт ТОВ "АгроЛучки" там вказані всі власники!!!

І
Іштван

Подивіться на цього бондаренко ,він далекий від роботи чоловік,скоріше аферист,правда в зеленського всі такі і призначить аналогічного урода

Н
Неймар

Якщо вони хочуть так звану децентралізацію, то голова ОДА, так званий губернатор теж мав би обиратися людьми, і ОДА мав би бути самостійний апарат

ДН
До нижнього

73% це не народ ,а тупе стадо худоби , не здатне мислити ,а лиш жерти ,срати і плодитися. Отримуйте то ,що ви заслужили ,дебіли.

МД
Мукачівець до 747

Ну не будьте вже докус дітваком.Ніхто не звинувачує ЗЕ у тому,що він почав війну,що МВФ залучив...Алеж він обіцяв війну закінчити,закінчити співпрацю з МВФ,підняти добробут населення,повернути народ з гастарбайтерства.....Саме за це народ, 73% проголосувавших,віддали йому Президенство.А потім надали монобільшість.Що ще треба?Ніхто за всю новітню історію не мав такої повноти влади.Щодо курсу долару.Ну небудьте наївним.Це чистої води спекуляція.Істинно укріплюється валюта,коли економіка розвивається,підприємства працюють,є,що і де продавати,є робочі місця.А за золотовалютний резерв,можна розказувати,як про Шамбалу.Ми не бачили,лише читали.

Д2
до 23:44

Гукане, ти спочатку без помилок писати навчися, а тоді у макроекономіку лізь.

ДН
До нижньої марги

Воняку тупий 23:44 йди вівцям дай жерти і лягай спати.

К
Кылавый

Но типир буде ус фозикоша лешу покласть то-то чулвик тот никого ненадуртв и дуже порядний як и швардак обое достойн

Д2
до 23:15

Що закрили тобі кормушку, а без гроши кореша не угощають? Іди устройся на роботу. Позерай гонщаруку: https://index.minfin.com.ua/ua/finance/assets/ Офіційні дані Міністерства Фінансів України: на 31.05.2019 19 402,08 на 30.11.2019 21 931,62 За 6 місяців роботи Зе-команда збільшила Золотовалютний Резерв України на 3.5 млрд $. Додатково Росія погодилась на транзит газу через Україну на 5 років з можливістью продовження контракту і виплату грошима 3 млрд $ по Стокгольмському Арбітражу. Крім цього ведуться перемови з МВФ. Читай офіціну інформацію, а не порошкові канали, де на тебе виливають фікалії.

А
А

Не смішить з любкою. Чи він уже політичним екпертом став або політ—технологом. Забулисте зазвідати мненіє мого пса і моєї мачки

Д2
до 22:21

Гукане, що ти мелеш? Зеля з тобою наркотою поділився чи ти сам йому дурь підганяєш? Зеко-Манда за півроку просерла всі золотовалютні резерви, сам Гончарук заявив про дефіцит бюджету. Що, гукане, знов Порох винен?

Д2
до 22:21

Підтримую Вас! Хай купують доллар, якщо такі впевнені, що буде по 50грн/$ весною. Якби тільки міг таке уявити ... Всі тримали гроші у валюті і ніхто подумати не міг, що так доллар впаде. 5грн/$ за пару місяців. На 100 000$ можна просто на курсі було-б заробити 500 000 грн, що при теперішньому курсі 22 000$. При Порошенку вже був би курс за 30 UAH/USD. Подивимось що далі, але ціни треба якось знижувати. Якщо не будуть знижувати ціни, а $ продовжить падати, то це дуже погано. Прийдеться як з паливом - збирати нараду і нагибати. Купують паливо за $, а продають в грн по курсу 28. Те ж саме з всім, що купують за валюту.

В
Володимир

Голова Закарпатської обласної ради Михайло Рівіс повинен терміново провести позачергові збори обласної ради, запросити громадських діячів, активістів. На зборах вихначитися з кандидатурою голови виконавчої влади і направити лист на затвердження президента. Президент в свою чергу повинен в найстисліші терміни провести політичну реформу і скасувати дрімучий феодалізм, тобто, право призначати осіб на високі посади (глова області, району, району міста), оскільки це мають бути виборні посади з правом місцевого народу контролювати роботу лбранця та відкликати в разі його небажання служити людям.

В
Володимир

Коли Зе звільнить нарешті Зеленського???

Ч
чесно

Губаль був кращим чи Москаль? Бондаренко зробив за півроку більше ніж вони за 5 разом взяті. Хочеться справедливо подякувати, бо за останні півроку їздити по Закарпаттю стало значно приємніше. Думаю він сам відчув полегшення, бо це дуже не легка справа і вимоги просто космічні. Тим, хто пише злобні коментарі - як вже хтось написав - Ви самі цвях забити не можете, тільки жовч плюєте. Вибори в ОТГ на Закарпатті команда Зеленського пролетіла, це правда і звільнення цілком виправдане. Варто зауважити, що закарпатці і в ВР обрали старих політиків (Балога, Петьовка, Горват, Лунченко, Поляк). Тому також фіаско. Зеленському варто приїхати в Ужгород і скорегувати роботу команди, бо звільнення Бондаренка не вплине на рейтинг СН в Закарпатті. З такими результатами треба розганяти всю команду. Хай запитає що робила команда за цей час і чому такі результати. Успіху президенту!

747 до мукачівця 21:29

А ко, Зе почав войну? Зе позичав мільярди? Зе добив економіку? Зе вигнав 10 млн населення за границю??? А тепер всіх псів на нього вішати! Най не захожу за економіку, но реальні цифри, основні, фундаментальні показники любої країни, замедлив інфляцію до 5% (увага, вперше за довгі роки, не збільшив, а ЗМЕНШИВ) , а у поріка було би вже 19%. При порікови уже хліб був би по 19 -20 грн, і долар по 29.80!!! Так іди, купи долар по 23, веснов здаш по 31.60!!!

З
Землянин!

Пейси по кругу наступають на граблі, керувати рабами хочуть, лиш потом бідняги по пустині бігають!!! Хай заробляють!

МД
Мукачівець до 747

Не хочу вас ображати,але ви або дітвак зелений або рівень освіти пту коридорами. Де ви бачите ріст економіки!? В чому? Ви хоч маєте поняття про основи економіки? На рахунок $ вам уже пояснили. Обмін полоненими не відбувся, по формулі “всіх на всіх”,що узгоджено Нормандським форматом,війна в розпалі.....ЗЕ розчаровує не лише некомпетентністю,а тим,що явно є маріонеткою. Звільнення Бондаренка,це велика помилка ЗЕ. Зе поняття зеленого немає про специфіку нашого регіону.

ДР
До Ролі

Зробить тобі Автобам з пирожина !

ДІ
До Інсайдера

Щоб всі зрозуміли Петрушко це Піявка який вже був Призначений Порошенком а сидить на Потоках бюджетних вже другий період а Бондаренко його призначив за 100000 доллар і за землі які для Агро Лучки його жінка Балян Анушка Валеріївна передала з Дослідно Аграрного Інституту Закарпаття ! Читайте любі друзі це правда ! дякую Дякую що прочитали а наш Президент вже це знає ! Дякуємо

Р
Ролі

А шо шоколадний автобам нам не зробить????

В
Вв

Ну суки рти позакривали усі.

Д2
до 20:31

Гукане, вже намастив на хліб покращення? Диви свинюко не обляпайся.

747 до 19:20 і 19 :37

Так іди і ти скуповуй долар!!! Ще й кредит возьми і накупуй доларів! Такий розумний, шо чекаш? Тобі вже порох і насикав і насрав до носа!

І
Інсайдер

Його Шановний Президент неможна призначити ! Зв'язку з тим що він говорить на п'яти моваг а ті п'ять мов то Всі Циганські діалекти ! Я леше пошутив він іде в СІЗО на парашу

І
Інсайдер

Увага!!! По моїй інформації Президент хоче призначити на голову Облради Петрушка Іштван. Петрушка зараз в Києві на переговорах. Давайте підтримаємо його.

LM
Ludas Matyi

Beregszazbol Istvan Petruska ! Ludas Matyi Intezi

LM
Ludas Matyi

Halod Istvan kosd a Babrongyod te is Repulsz baszod Repulsz a Baratod utan !

SJ
Sin Jozsi

Я Думаю приедет Москаль обратно я так думаю я Головка в Береговськой раде я! Мне Іштван Петрушкіо говорили что Петрушко і Бондаренко на Все буде от Іштван ти Ідіот!Відіш не так.но можете ти говориш правду буде Москаль!

Д1
до 19:01

Гукане, ти зеленої травки обкурився чи Зелібоба тобі в очі насикав?

Д1
До 19:01

Вам не слід дивитися телевізор з української подачі. Переговорів "в легку" з економістами ,щоб вам на пальцях роз'яснили ази макроекономіки.... Щодо ВВП . Курс валют штучно знизили, щоб скупити надлишки у "насЄлЄнія". І це при від'ємному сальдо ! Потім курс чекає .... небо ! Ось вам і 10% "добробуту" ,якого не було і не буде.

Ч
Читач

Президент каже, що нема результатів у роботі Бондаренка. Зато як піарила його Сенгетовська, навіть яблучка сиротам привіз. Аж два ящики. То нічого, що чужі.

747 до русин-смоктач 17:20 і мукачівець 17:01

Та Зе нич не зробив? Економіка ускорилася і росте останні 4 квартали, середня зарплата вийшла на рекордний рівень у долларах, інфляція, увага!!! знизилася до 5%!!!!!!, За курс доллара треба шось казати????? Відношення держборгу по відношенню до ВВП знижується стабільно, і досягло найнижчої відмітки в 10% ВВП, при пікові виплат!!! до яких Зе жодного відношення не має! Про газові контракти варто згадувати, і про повернення всіх полоненних, шо 5 років сиділи без допомоги в рф. Скоти ви тупі неблагодарні!

Б
Бондаренко

Он не сахар, но 99% комментаторов просто уроды конченные, которые гвоздь забить не умеют - от того и «»их «комментарии» такие конченные , как и они самые и их зачатие - с жопы!

М
Мукачево

Не сподобалася дорога з глини ? То для зе фігня ( А ось просрані вибори до отг !!! То для кураторів не фігня ( Пішов би ти ,Самуїлович, до своєї кондитерської . І глину з дороги забери туди ж.

П
Петрушка

Це неправда що по 50 тисяч давали Бондаренкові я дав за Посаду Берегівського РДА 100 тисяч і пончик він кондитер будьте розумні!

Д
Дідо

Два лопуха які в світі не розумівуться любка і феськов такі тупі шо николи не поймуть чого Зе звільнив бондаренка)

LM
Ludas Matyi

Na most leveszik hamarosan a nagy zsiros Diszno Petruska Istvant is hamarosan mehet utana ez a diszno Zsiros Paraszt !

И
Иппен

Шкода, ош Ігор Самойлович так скоро покидає нас, бо ще обіцяв переїзд на обїзній зробити. Уже і глину закупили.

Я
Ярема

Бондаренко що кривошеєв що лаба-БИДЛО, президент майже зрозумів,кого набрали в команду його злодійчуки в Києві . За кожну посаду в області зібрали долари,за рда 50 тисяч зелених ,правда доларів , а за обласний геокадастр заплатили 300тисяч доларів

ПІ
Петрушка Іштван Берегівський РДА

Ой боже боже что мне зделать званю Ануше пусть бабло Решає оно надо новому Губернатору нести тоже бабло ох боже насрал мне етот Гарант щас надо платить чтоб я осталса Головой РДА новому.А етому Жиду я уже званила пусть дает обратно денги 100000 доллар ох боже что будет

К
Калашнік

Бондаренко кадровий, професійний військовий, фізично здоровий і молодий. Тому цікавить кілько днів він провів на війні і за які заслуги отримав таку хлібну посаду ???

М
Менджул

Ще раз до Бондаренка : цей пан по всім важливим питанням краю , абсолютно не мав своєї позиції . По жодному питанні , взагалі ...від нього йшло якесь невиразне блеяння вівці ...

М
Менджул

Найшли кого цитувати - Любку... бррр. " великого " політичного оглядача ..брр. Котрий сам Закарпаття не знає ...він більше на молодого експерда схожий .

М
Мукачівець

Це жидівське лаймо за час своєї каденції взагалі нічого позитивного для краю не зробило!!! Нехай похвалиться своїми результатами роботи. Цей діяч тільки і займався прибиранням неугідних і заказними справами через своїх шнирів Гаврилюків та їм подібних. От тепер буде інтересно йому у писок побзирати і що він скаже тим кого убрав із своєї путі!!!

ДН
до нижнього

Ой як вам тяжко без ВЛАДИ сидіть собі на задньому місті і не нийте який поганий Зеленський всьо буде ОК ДУМАй ТЕ.

П
прохожий

Це лише перша "ластівка" СКОРО на ВСІХ теренах України ці ілюзорні кондитери, фотографи, моделі та "кухарки" (по леніну) повернуться до своїх попередніх місць роботи. А народ ще ДОВГО буде сміятися з цього "експерименту" Зелі...

Д
Доктор

Тре приєднати закарпатя яко район до Галичини і по проблемі ,ней галичани мастіть з нами голову.

Р
Русин-читач

Все іде до того,що ніхто не захоче представляти команду президента.Люди потихеньку прозрівають,що ніяких реформ не буде,а все буде робитися для коломойського.Тому і зрада і зневіра.

Р
русіш

І я звертався і до діда ідо нього,но результат тот же:0.Дідо іще робив вигляд,ош хоче помогти,а сей повів відкрито,ош він не може.Тот же 000000!

М
Молодець

Пацан зібрав бабло за посади у казнокрадів (освіта, медицина, лісівники, районні фільники і т.д.) і далі пішов собі печи шитимині. Кстаті, а кумови свому Островському рішив посаду?

Ю
Юра

Дійсно перший достойний губернатор Закарпатської області у нас був. Змінили бо скоріш за все заважав крисам красти та сидіти і надалі на грошових потоках. Вот кого назначать на його місце той і є та криса або людина тої криси. Вперше вчинок Зеленського мене вразив не в позитивному сенсі.

МЧ
МАЛИШка Чинадіювська

Ігор Ш. пірви там на коклети всіх. Тай упувіш за ня слово як давно, бо чуствую ся лохом...

М
Мукачівець

А у ЗЕ “великий” результат.Війна в разгарі,бідність зашкалює,медицина лем для олігарху,освіта в ж..опі,даже намека нема на покращення,вообщем ноль результат. Пів року чоловік на посаді, дорога об’їзна прекрасна,а Мукачево центрове по розвязці. Поміняв в ОДА постмайданних виродків,люди почали робити,но клоунови,то не треба.Треба земельку толкнути латифундистам! ДумайТЕ! Матюкливого діда най іще назначить,головою ОДА і буде порох 2!

М
Менджул

Абсолютний непотріб на посаді . Яку занимав позицію што до Краю сей чоловік , ниясно .Яку мав політичну позицію - ниясно . Якоє мав видіння розвитку Краю - тоже ниясно . Пустоє місто ....

Г
Горянин

" Геніальне" рішення президента, мало того , що губернатор без досвіду роботи в державних органах (не то, що чиновники в кабміні та депутати ВР) людина нічого конкретно не зробила, щоб підняти зарплати, пенсії, знизити тарифи на електропостачання та комунальні послуги, зробити рівень життя Закарпатців вище чим в сусідніх Угорщині, Словаччині, Польші, Руминії, щоб зупинити потік робочої сили із цих країн на Закарпаття де більша зарплата і краще життя. По всій Україні дані питання вже вирішено. Дехто ще подумає, що знайшли чегового цапа-відбувайла

ІО
І Островського забирай

Там дерєбан пішов та крисою го обозвали

З
Зоро

Призначте Швардака, дуже порядна людина а його сина Василька замом, зятя Евгения начальником БНОНУ.

ТТ
так так

Меньше на одну шавку Медвійчуківську

І
Ізя

Но слава Богу єдним жидом менше ))) Інтересно дашо устиг украсти ??

П
Петросян

В тему, професіоналів-управлінців та експертів з усіх питань: Горбочов приїзджає на птахофабрику. Директор каже: Михайло Сергійовичу біда, кури дохнуть, не знаємо що робити! Горбочов: Не питання! В мене є ідея! Намалюйте на плакаті велике коло і поставте плакат перед курами! Через два дні. Горбочов: Ну як справи? Директор: Кури продовжують дохнути! Горбочов: Є ідея! А намалюйте в середині кола квадрат! Через два дні. Горбочов: Ну як справи? Директор: Кури продовжують дохнути! Горбочов: не біда, є ідея! А намалюйте в середині квадрату трикутник! Через два дні. Горбочов: Ну як справи? Директор: Михайло Сергійовичу, всі кури повиздихали!!!!! Горбочов: Як шкода, а в мене ще стільки нових ідей було!

Б
Бобрка

Тепер кого назначить - кривошея?

В
вата

щас опять Москаля нам под ялынку подгонют(

Читайте також