Життя просто неба: історія одного жителя Мукачева (ВІДЕО)

10
17

Миколу Айзлера, або як його всі називають в місті Миколка, щодня з 5-ої ранку, можна зустріти на вулицях міста в пошуках грошей.

В інтерв’ю Mukachevo.net, він розповів про своє життя, свої батьків та найголовніше, чому всі зароблені ним гроші він особисто на себе не витрачає.

Пропонуємо вашій увазі ексклюзивну та відверту розмову, після якої ви не залишитеся осторонь!

Свого часу редакція Mukachevo.net вже розповідала історії 3-х звичайних мукачівців, яких знає усе місто, а саме Зої, Анни та Аладіна.

Коментарі

Р
Рая

Мене дуже цікавить історія Миколи Будьте ласка запитайте Міколу його дату народження, і місце чи були або є брат чи сестра ? Як звати його мати ? Де помер його батько....

ЗК
Знаву Колю

Коля,як дітина. Добряк айбо мало з хитринкув. Єврейська община взяла го под опіку, но з умовув,што не буде жебрати.Айбо Коля,йому ся віділо,ош втихаря,ходив по варишу та “калимив”.Думав євреїв кине.Ха-ха.Самі розумієте,ош у нашому вариши мош ся спрятати?Відповідно євреї отказалися од опіки.Коля звязався з ціганами.Зато го не кивали.А послі публікації,сам відівім,коло Алми,автостанція, ціла стая циганчат іздівалася над ним.Бо дустали команду. Автори публікації,но ви тоже,як діти.Нашто було публікувати,ту часть де Коля каже про цігану? Самі розумієте,ош в цій державі він беззахисний! Се ви накосячили.

ЦЕ
це Европа

навищо я цю муйню дивився???

ЦЕ
це Европа

нахрена я це посмотрел?

ЩР
Що робити?

Редакціє, а що далі? Репортаж нічого не вирішує. Тепер його цигани заб'ють за це. Цю проблему треба вирішувати, але це не вирішення

1
123

Якщо це правда - про рабів і циганів, то мала би поліція зацікавитись. Я не належу до прихильників Мукачево.нет, але їх нема в чому звинувачувати. Вони надали інформацію, навіть без своїх безграмотних коментарів і дурних "курьйозів".

К
Котіца

Абсолютна безвідповідальність журналістів та видання... У Колі розвиток дитини: він вірить усім і не вміє брехати. Самі би ризикнули про циганів таке говорити? Ризикнули би на того, хто вас приютив, публічно таке наговорити? Так, він сказав правду. І ви мали передбачити, що за цю правду його може чекати розправа. Надасте йому захист, герої пера?

Ц
ЦРЛ

Це він раніше підмітав територію Мукачівську ЦРЛ при Васюті? У нього була ще жона і діти ?

КВ
Колю вигнали з дому

Після цього інтерв‘ю Колю вигнали на вулицю і віддали карточку, Коля не знає куди піти. Може можна йому якось допомогти?

Х
Хтось

Ніколи не знала долю цього чоловіка, але завжди намагалася дати йому пару грн. Бачила як літом купує морозиво та льодяники. Ніколи не п'є і дуже любить поговорити. Хороша людина відразу видно

В
Вариш

Та це ж АЛАДІН !)

И
Иван

Більша частина людей проживає з них як сама бажає. Ця жінка рижа з своїм чоловіком займається жебратством вже багато років. Вона має величезний будинок і заможних дітей. Чоловік не знаю як тепер а декілька років назад мав автомобіль. Їхав на автовокзал брав студентів до Ужгорода віз і там жебракував. Є люди хворі, як Аладін. Таку групу людей шкода. Інші хитро зроблені - це алочні безпардонні хитро жопі ліниві люди

О
Ого

В першу чергу чекаємо коментар іід поліції рабовласники?????? ТАК ВОНИ ДІЙСНО Є САМ БАЧИВ ЯК ЗРАНКУ КАЛІК ВИГПУДАТТ, ЩЕ Й ПО ІНШИМ РАЙОНРМ ВОЗЯТ ДОСТА ВІД ЦИГАН ГРОШІ БРАТИ.я думаю 214 КПК знвйома поліції та місцевій прокуратурі.ДАЄМО вам 24 години ГО Доста

Д
Джімі

Нормальний мужик, коли вижу стараюся дати пару грн, на много адекватний чим другі наші "жителі міста", жаль шо судьба розпоряжаєся не усе справедливо

ЦК
Цімбор Кольки

Не треба боло за циганів такоє говорити, тепер Коляна довго видко не буде. Шкода чоловіка, не валянок шось і сображає. Надіюсь всьо добре буде в нього!

ВК
Верхній коропець

Дуже крута людина, завжди цікаво його послухати! Багато здоровля йому можу побажати, а ось щастя....."Бог" про нього забув.

А
Алекс

Никола иди в дом престарелих

Читайте також