Розкрийте потенціал бізнесу: підприємців Мукачева запрошують на безкоштовний тренінг

119
0

Громадська організація «Інвест офіс» спільно з Western NIS Enterprise Fund розробили навчальну програму «Можливості для розвитку бізнесу».

В межах програми підприємці м. Мукачева зможуть пройти безкоштовне навчання у форматі офлайн та отримати знання і практичні навички у сфері залучення фінансування, маркетингу, юридичних аспектів та бізнес-планування.

З початком повномасштабного вторгнення саме мікро-, малі та середні підприємства відіграють важливу роль у забезпеченні стійкості економіки. Бізнес зберігає існуючі та створює нові робочі місця, сплачує податки, виходить на нові ринки незважаючи на щоденні виклики.

Тому підприємцям важливо вміти користуватися різними інструментами, щоб забезпечити стабільне зростання своїх бізнесів і залучати нові можливості для розвитку. Саме тому у 2022 році розпочав свою роботу Інвест офіс, діяльність якого спрямована на інформування, навчання та підсилення підприємців ресурсно.

Освітня програма «Можливості для розвитку бізнесу» спрямована на допомогу учасникам знайти фінансові можливості та навчитися написанню грантових заявок для їх бізнесів, розробити стратегії розвитку, навчитися маркетингу та правовим аспектам ведення бізнесу.

Безкоштовний тренінг у громаді відбудеться:

9 травня, початок о 12:00.

За адресою: м. Мукачево готель Фердинанд, вул. Університетська 58 А. Участь у навчанні безкоштовна. Для цього потрібно зареєструватися за посиланням: https://bit.ly/4a5Wnji

Навчання проводять експерти Інвест офісу, які щодня допомагають підприємцям з різних куточків країни залучати кошти від державних і міжнародних фондів, експерти з інвестиційно-фінансового менеджменту, маркетингу та правознавства.

Довідка

Освітню програму «Можливості для розвитку бізнесу» реалізовує команда Інвест офісу в межах проєкту «Розкриття потенціалу МСБ», який фінансується Western NIS Enterprise Fund, який підтримує ініціативи з просування реформ в Україні та трансформаційні проекти.


Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також