22-річному чоловіку від якого "залетіла" 16-річна закарпатка загрожує до 5 років (ВІДЕО)

35
25

Журналісти ТСН розповіли про подробиці нещодавньої історії, в якій жінка вигадала історію про покинуте немовля, щоб приховати пологи дочки.

Раніше Mukachevo.net розповідало про те, що жінка зателефонувала до "швидкої" і повідомила, що знайшла новонароджену дитину в смітнику. Медики та поліція, що прибули на виклик, помітили, що жінка нервується, а в свідченнях плутається. Зрештою, зізналась - історію вигадала, аби приховати вагітність 16-річної доньки, бо боялася осуду сусідів.

Більше у сюжеті ТСН:

Фельдшерка Яна Бровді й досі в шоці від попередньої робочої зміни. Жінка їхала швидкою до новонародженої дитини, яку ніби-то знайшли на смітнику. «Ми прийшли до них на виклик, дитина вже була одягнена… ползунки, памперс, все було на ній», - розповідає фельдшерка.

37-річна жінка, що викликала медиків, сказала їм, що знайшла дитину у картонній коробці неподалік власного будинку і принесла додому. «Кажу, я чула, що ваша дочка вагітна була, а мама каже, це не правда. Потім прийшла поліція, почали її питати, але вона нічого… мовчала», - додає Яна Бровдій.

За дві години розпитувань все ж зізналася, що історію зі смітником вигадала, а насправді - вона бабуся новонародженої дитини, але вагітність 16-річної доньки вважала ганьбою. Сусіди ж, як це зазвичай буває, знали про все.

«Ця друга сусідка моя каже: «Ірино, та скільки вже носить?» Всі кажуть «вагітна», а постійно ховається», - розповідає сусідка.

Зараз 16-річна породілля разом з дитиною в пологовому відділенні Іршавської лікарні, як стало відомо ТСН сюди навідується і 22-річний батько немовляти. Але зустрітися з молодою мамою особисто журналістам не дозволили, бо новоспечена бабуся категорично проти.

Мати разом з дитиною почувають себе добре. «На обліку ця породілля не перебувала, нічого про неї не відомо було, що вона вагітна. Мати це приховувала. Народила вона вдома дитинку живу, доношену вагою 2 кг 550 грам», - каже акушер-гінеколог Антон Горзов.

Своє немовля молода мати назвала Марійкою. Чи буде дитина з нею, чи потрапить у будинок малюка, це питання вирішуватиме служба у справах дітей. У поліції відкрили кримінальне провадження. Йдеться про зносини з особою, яка не досягла шістнадцятирічного віку. Молодому батьку загрожує до 5 років позбавлення волі.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

А
Антоха

Причому туй влада? Нико ї не заставляв у постіль лягати,а молодому хлопцеві життя ізпортить дура, може він хоче ту дитину , а она хотіла дитину увирічи ги мача ,Бог їх там накаже . З її мамашою не доробленою

Л
Лилия

А на каком языке написано большинство комментариев?)))

ЄМ
Є межа

"Залетіла" Вот Тут Можемо Чітко Зрозуміти наскільки Люди Наші Пусті у всіх смислах !!! Це Повага до таких ,яким ні би то менш пощастило, чим тому хто тепер Радіє чужому горью і Принижує своїх же земльяків!!! Друже ти радієш? Але це не горе , як шо в них це те, що в тебе ніколи не буде!!! Радіємо чужій біді , Це Вам приятно! А хтось руку зможе подати в біді іншому? Чи хоть словом?

Z
Zoltan

Моя бабушка имела 16 лет, когда в далеком 1924 замуж вышла за деда. Ему было 24. И ничего: выростили девятерых здоровых, нормальных и честных детей, даже золотую свадьбу отпраздновали. Пуст и эти поженятся и живут долгхо и счастливо!

К
Кролик

Молоду самицю нам не показали

Д1
До 12:11

Так вiн i звiдать за ту в оранжевому жилетi. А в роз.носках видко шо то 37 рiчна жона, ясен пень то мати дiвки...

ДМ
До Мукачево нет

Ви хоч колись перечитуєте те, що пишите? Дитині в молодших класах за такий набір слів незадовільну оцінку кладуть. Вам до репетиторів потрібно звернутися.

Д1
До 11:39

Фельшер у оранжевому жилеті і їй не замазали лице, то про ту шо в розових носках сидить

ДД
До джеймс

Iдiоте, то фельдшер яка прийшла на виклик.

В
ваньо

не держава а гуно, пох на рабів і ши і скоти кончені прославлявуть

Д
Джеймс

Та груба на фото то молода чи її мати)?

Н
Ніна

Добре що нашим зеленим слугам із своїм клоунадо нич не загрожує !

1
123

Так всьо таки, она досягла 16 рiчного вiку чи нет?? А даже кiть iй i 16, то всьо равно чел присяде, бо она несовершеннолiтня. Так на...уя тоди говорити про якесь там "недосягнення 16 рiчного вiку"? Ги би то шось змiнило. Журналюгам сим лем кози попасовати йти, неучам ту пим.

Б
Бррр

Вынуть надо было вовремя , и пиzду чуть старше ви*ть а не школьницу

Б
Бидлофоб

Iщим не раз не чув оби дiвку посадили за секас iз неповнолiтньим. Iнтересно, такi случаi бувавуть?))

А
Автор

Стандартна сім'я з села без батька. Мама не цікавиться вихованням дитини, та перед пацанами задирає ноги в 15 років. А 22 річний герой захотів молоденьку після дискотеки. P. S. І так то не по любові. Поїде на заробітки і розійдуться, а мала в 20 років буде мати 2 гу дитину.

Г
Гукан

То нормально. У 15 засадив, у 16 родила. Типирь у дітвака отиць з условкою і маты сама дітина.

Ц
Ціґань

случайно засадив шершавого

Р
Рабинович

Я чемпион мира по раздеванию.

И
Иванко

Там треа судити ко дитину хотів здати гет

М
Махно

Пацана жаль...Треба збирати пiдписи,до президента...Посадять-кому вiд того легше?Ау,односельцi,рятуйте молодых ...iдитину

Л
Лала

Там ще матір породіллі засудити треба! Дебілка! Так приховувати вагітність, що й не показувати дочку лікарям? Народжувати вдома??? Дура. А засуджувати хлопа за што? Мати не знала де дівча в 16 років гулять??

Д
Дідо

Еее ооооуу не трогайте пацана

P
PETYA

Кончена держава.....

ЗП
За правду

До чого туй пацан, йому 22 ив 16, най живуть , вин ии не насилував. Там мати кончена

Читайте також