3 кг золота намагалися таємно вивезти з України через КПП "Лужанка" (ФОТО, ВІДЕО)

11
11

У суботу 21 березня на КПП "Лужанка-Берегшурань" угорські митники затримали автівку з українськими номерами, у якій виявили контрабандне золото на суму 26 мільйонів форинтів. Про це повідомили в податковій та митній адміністрації Угорщини (NAV).

Зокрема угорські митники виявили у відсіках автомобіля та особистих речах водія 30 золотих сертифікованих злитків, кожний по 100 грамів.

Отже, загалом було конфісковано 3000 грамів чистого золота, які потрібно було власнику задекларувати, однак цього не було зроблено.

Проти українця відкрито кримінальну справу, а також накладено штраф у розмірі 7 мільйонів форинтів, який той вже сплатив.

Коментарі

ДZ
Джмелик Z-37

Літати треба, власним авіатранспортом, через Трансильванію.

З
Закарпатцю

Добре шо не скакалку!

З
Закарпатец

https://www.youtube.com/watch?v=rNKesrev5Wc Пьяный Порошенко подарил мяч безногому инвалиду АТО www.youtube.com/watch?v=efXqAZc8ULk&list=PLgMaGEI-ZiiZ0ZvUtduoDRVXcU5ELjPcI Коломои?скии? не ду, потому не бу

П
Простак

Інвестори тікають з України ?

.
.

Три кілограми то не багато а ось 30 це нормально , і не раз вивозили і стільки

*
***

Если предположить, что средная зарплата у нас 2500 грн, простому рабочему 20 лет работать, чтоб заплатить штраф! 7 000 000 форинтов = 630 000 грн/2500/12=21 ! И это только штраф! А если и +стоимость золота -100 лет накапливать деньги! Куда смотрят налоговики???? (наверное в свои карманы)

Й
йоушко

ну и що дальше штраф заплатив і дальше поїхав чи як!

1
123

всюду кричать що хотять в европу,а ведуть сабе як скоти, европейці потрохи починають розуміти що українцям не місто серед нормальних людей

ШН
Шерлок не Хомс

Человечку, есть время подумать, кто из окружения был казачком засланым..... Такие залеты, случайно не происходят.

Н
Неймар

Так перетнув, шо українські прикордонники машини з українскими номерами взагалі не дивляться, а якщо машина крута то взагалі і в сторону машини не глянуть, а машин з угорськими, словацькими номерами годні перерити.Придираються до кожної циферки і т д.зато на угорській частині при вїзді так переибть машин з українськими номерами, але з іншими тоже, що фіг ти щось запрячеш у машині.перестукабть, переглянуть машину, дно дзеркалом, де не видно фонарем, під капотом, де мотор, запасні колеса все підряд.Бардачок, сумки.

М
майданутий

Всі знають скільки на грн 26 млн форінтів??? а як він перетнув укр. контроль???

Читайте також