66-річна жителька Індії народила трійню (ФОТО)

9
0

Індіанка Бхатері Деві народила вперше у 66 років, і відразу стала мамою трьох дітлахів. Вона зачала їх за допомогою штучного запліднення. Роди відбулись за допомогою операції кесарева розтину. Недоношені дітки перебувають у реанімації.

Бхатері Деві і її чоловік Сінгх одружилися близько сорока років тому.

"Бхатері - моя перша дружина, - каже 64-річний Деві Сінгх, - і коли вона не змогла зачати дитину, я одружився ще раз. Коли і друга, і третя дружини не змогли завагітніти, ми вирішили звернутися до лікарів. Я дуже щасливий, що, нарешті, став батьком. Бхатері здійснила мою мрію, і подарувала моїй родині спадкоємців ".

Пані Деві вдалося завагітніти і виносити дітей лише із третьої спроби. Під час перших двох, жінці "підсаджували" по два ембріона.

Бхатері пройшла процедуру екстракорпорального запліднення в Національному центрі народжуваності в Хар'яні. Лікарі клініки дуже пишаються тим, що зуміли допомогти 66-річній Бхатері стати матір'ю.

"Вона найстаріша жінка в світі, яка народила трійню за допомогою ЕКО", - радіють співробітники центру.

У 2008 році заголовки провідних газет світу рясніли повідомленнями про найстарішу маму з Індії. Вона народила свого первістка в 70 років. Днями Райо Деві Лохан оголосила, що помирає. Вона та її 73-річний чоловік сказали журналістам, що не усвідомлювали ризику. Не думали про те, що можуть померти, і залишити свою доньку сиротою.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також