Аржевітін очолить партію «Наша Україна» у Закарпатській області

16
3

поки в області не народиться лідер

Куратор партії «Наша Україна» у Закарпатській області Станіслав Аржевітін сьогодні під час прес-конференції в Ужгороді заявив, що просив голову НСНУ В’ячеслава Кириленка не наводити «шухер» на Закарпатті. Про це сьогодні, 30 вересня, повідомив ЗІК.



Йдеться про те, що на 4 жовтня в Ужгороді скликано конференцію обласної організації партії «Наша Україна», очікується, що в ній візьме участь голова НСНУ В’ячеслав Кириленко.



«Не вважаю, що Кириленкові слід приїздити на Закарпаття і тут наводити порядок. Це справа не моя і не Кириленка, а президента Ющенка», –сказав нардеп.



«Ні ідеологія, ні члени «Єдиного центру» мене не цікавлять. Зараз мене цікавить лише «Наша Україна», – аявив народний депутат, коментуючи втрати партії у зв’язку з переходом членів «Нашої України» до ЄЦ.



Аржевітін зауважив, що йому пропонують очолити обласну організацію «Нашої України», проте хотів би більше часу мати для дослідження історії свого рідного села на Міжгірщині. Але припускає, що таки очолить партію «поки в області не народиться лідер».



Коментарі

Ф
федів

а що вони уміють робити хіба що заганяти людей у автобуси і вивозити на злуку та матюкати юлю

*
*

По-перше, не всі перейшли в ЄЦ. А по-друге, що ж тепер нашоукраїнцям, взагалі нічого тут не робити?

Ф
федів

якщо всі перейшли в ЄЦ то про яку партійну організацію йде мова

Читайте також