Аварія потяга в Індії забрала життя 60 людей (ФОТО)

10
0

На сході Індії на залізничній станції Саінтія сьогодні вранці, 19 липня, зіштовхнулися два пасажирські поїзди. За останніми даними місцевих ЗМІ, кількість жертв аварії в Західній Бенгалії вже наліяує 60 людей.

При цьому поліція підтвердила загибель 38 людей, а прес-секретар залізничної компанії Аніл Саксена заявив, що з-під уламків поїздів витягнуто 48 тіл загиблих.

Як уточнює The Times of India, у поїзд, що затримався з від'їздом і стояв на платформі, на повній швидкості врізався інший пасажирський склад.

Зараз на місці НП проходить рятувальна операція. За свідченнями очевидців, удар був настільки сильним, що при зіткненні вагони поїздів було зім'ято й покручено.

Причини аварії поки не встановлено, як і точну кількість пасажирів, що подорожували на поїздах, які зіштовхнулися. Очевидці стверджують, що вагони поїздів було переповнено. У поліції зазначили, що рятувальники ще мають витягти з-під уламків кілька тіл загиблих людей.

У посольстві Росії в Індії заявили, що росіян серед загиблих чи постраждалих внаслідок зіткнення поїздів немає. Чи були українці у вагонах, невідомо.

Як повідомляє місцева влада, для постраждалих не вистачає донорської крові, люди помирають у лікарнях.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також