Авто із США в Україну у 2023 році

15
0

Кожен водій мріє про хороший та якісний автомобіль і багато вітчизняних машин не підходять під такий опис. У такому випадку можна купити та доставити авто зі США, оскільки американські машини відрізняються своєю якістю та великим періодом експлуатації.

Для того, щоб купити авто з Америки достатньо звернутися до компанії Американ Авто. Співробітники проведуть консультацію та підберуть найбільш підходящі варіанти згідно з вимогами клієнта. Крім того, Американ Авто допоможе купити авто на аукціоні в США та оформити його доставку в Україну.

Купити та доставити авто з Америки в Україну

Перед тим, як думати про те, як купити авто в Америці, необхідно підібрати гідний варіант на аукціоні. Найпопулярнішими аукціонами є Copart, IAAI, Mannheim та Cars.com. Ці майданчики з продажу надають нові автомобілі та машини з пробігом, деякі з них спеціалізуються тільки на б/в та аварійному транспорті. Купити автомобіль із США до України в такому інтернет-аукціоні можна дуже вдало, адже в американці змінюють свої машини кожні 3-5 років. У зв'язку з цим підтриманий автомобіль буде в хорошому стані, але при цьому коштуватиме набагато дешевше, ніж новий. Перед тим, як купити машину у США, необхідно перевірити усі відомості, які надав продавець. Адже ніхто не застрахований від шахраїв. Саме для таких випадків існують сервіси CarFax та AutoCheck, які збирають абсолютно всі дані про товар. Фахівці Американ Авто допоможуть з вибором, перевіркою, замовленням та доставкою машини. Для того, щоб клієнт зміг купити авто в Америці з мінімальними витратами у часі та отримав бажаний якісний товар.

Доставка авто з США в Україну

Купити та доставити авто зі США морем можна приблизно за 1,5 місяці. Багато покупців переживають за свій товар, тому є можливість застрахувати автомобіль на час морського перевезення. Транспорт доставляють до одеського порту, в якому необхідно пройти розмитнення та сертифікацію. Перед тим, як купити авто з Америки, можна скористатися калькулятором доставки, який розрахує вартість транспортування обраного вантажу.

Вартість доставки залежить від витрат на доставку вантажу до порту від того чи іншого майданчика аукціону та від габаритів транспортного засобу. У зв'язку з цим вартісне вираження транспортування автобуса чи вантажного авто відрізняється від ціни перевезення мотоцикла чи легкової машини. Крім того, якщо майданчик аукціону, де можна купити машину в США, розташований далеко від порту, це теж значно збільшить ціну перевезення.

Підібрати авто зі США - https://americanavto.com/cars/ можно на сайті компанії та скористатися знижкою 70% на послуги.

Купити авто на аукціоні в США – це суцільні плюси, адже їхні машини відрізняються високою якістю, яка краща навіть за європейські авто. Ціна підтриманих авто, термін експлуатації яких 4-8 років, зменшується вдвічі як мінімум, що є ще однією причиною купити авто в Америці.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також