Автомайдан вимагає повернути термальний басейн громаді Берегова (ФОТО, ВІДЕО)

19
27

15 лютого Берегівський Автомайдан, заручившись підтримкою побратимів з Виноградівщини, влаштував пікетування спортбази "Закарпаття", де розташований відомий на всю Україну відкритий термальний басейн.

Нещодавно це підприємство, яке було збудовано у 1970-х роках берегівчанами і належало державі (фізкультурно-спортивне товариство "Колос"), стало приватним. І не лише термальні води, а й спортивні зали, тенісні корти, готель, сауна, близько гектару землі тощо. При цьому жодного "покращення" інфраструктури не відбулося.

За наявною інформацією, фактичний продаж прибуткового підприємства стався за особистого сприяння міністра АПК Миколи Присяжнюка. Кому належить нині УСБ "Закарпаття" остаточно невідомо. За неофіційною інформацією - спортбаза входить до кола бізнесових інтересів сина Президента України Януковича.

Автомайдан Закарпаття намагався зустрітися з керівництвом спортбази, але марно - директор перебуває у столиці. Натомість було передано вимоги громади та ВО Майдан до власників спортбази "Закарпаття".

Серед них:  

- облаштувати навколишню територію смітниками та туалетами;
- вирішити питання з автостоянкою біля спорткомплексу;
- надати пільги всім мешканцям Берегова для відвідування басейну;
- відновити діяльність безкоштовних спортивних гуртків і секцій;
- надати можливість школярам навчатися плавати у басейні на пільгових умовах.

А загалом головною вимогою було - повернути басейн громаді Берегова. Адже сьогодні далеко не кожна родина, в якій є діти, може дозволити собі відвідування колись цілком доступного закладу. Школярам ніде навіть навчитися основам плавання, не кажучи вже про зайняття спортом або оздоровлення.

Термальний басейн, колись доступний для будь-яких прошарків населення, нині перетворився на засіб відмивання величезних коштів - його у літні місяці відвідує до 1000 чоловік на день, при ціні квитка 30-50 гривень.  

Якщо дирекція підприємства не зробить жодних кроків на зустріч громаді - Автомайдан Закарпаття пообіцяв зробити все, аби басейн повернувся на баланс міста. Зокрема цю пропозицію підтримали депутати Берегівської міської ради. 

Мукачево.net

Коментарі

Ш
шер

поміняється влада в басейні ,а в кресло директора сядуть ще більші злодії и знову наша влада ставить до керма нових "януковичів"

Л
Лідер

Мова йде про порушення в басейні.І це все правильно щто вимагають від ЄЦ.Што басейн знаходиться у місті а у нас не зареєстрований відповідно всі гроші йдуть у Київ ригам.Прізвище клепка директору підходить.Головний шестьорка у нього Мішо, гроші ділить між ними його жона яка помішалася на окультізміі гаданні.ЇЇ кабінет весь у свічках.Директору такі дебіли підходять і зато він спокійно може гроші красти.Чув што і мер вже рішає цей вопрос.Старі кадри які там роблять від відкриття басейну не нужні набирає своїх жополизів. А тих убирає незаконно.А хто у нього юристюрист.Позор.Так што обговорюйте вопрос басейну а не Балогу.

С
саша

Ольга Васильевна всю свою жизнь посвятила борьбе за то чтоби люди жили лучше.Я знаю это точно.Когда приходил в мерию -это милое создание давало веру мне на то что все будет хорошо.Я ей верил ,верю и буду верить.И дай Бог чтоб она вернулась поскорее в мерию Берегова.Этот человек всегда помогал .Это потвердят многие береговчани.Сейчас сидит там кислая Токарка,Бобяк которий ищет пути кака вернуть деньги котоие взял от Вайса,Божара,Бортничука,Гайдоша.Он озабочен этим,а совсем не проблемами людей.Для него люди это мрась ,которая продалась ему за 300 гривень.

П
Петя

Достали.Що Вам зробив Балога погане,дарував Вашим дітям подарунки на кожне свято.Купував компютерну техніку у школи,мультимедійну,давав шифер на перекриття даху маленької школи №5,садику №13 і багато інших хороших справ.А гайдош з бушком -що Вам дав?ПРЕМІКС,БАСЕЙНИ,які брехали що побудують,а самі землю за безцінь купили благодаря тому що бив мером-та перепродують за сумашедші гроші.Ідіть та поцілуйте його в одно місто,бо скоро його не увидете.Кажуть утікає Гайдош від регіонів,а ті пообіцяли його закопати.Бог палицею не бє.

К
Костя

Бизиля порядна,чесна жинка.Завжди чесно виконувала роботу.Бабяк переміг тільки тому,що виклав все що мав.Він пропонував Бізілі нейти на вибори,а натомість вона буде працювати у нього першим заступником.Вона не купилась на це,тому що незмогла зрадити своїх виборців.Так вона зараз працює у Чопі заступником.Але це тимчасово.Вона проживає у Берегові.

С
Слов"янин

Корисна ініціатива. Наступним кроком стане вивчення походження власності Порошенка та Балоги? Чи не стане?

ДП
до патріота

я не про бізілю,бо вона хоче показати,що щось робить для берегова,як депутат.хоча насправлді, крім пустих балачок, у неї нічого не получається.мене дивує інше.що в нашому місті робить голова виноградівської райради олег любимов?цей проханджей напевно хотів би прибрати до своїх рук і наше місто,як це зробив у виноградові.барвист він проклятий і запеклий єцівець.не має на нього управи,як і на бізілю.подивіться скільки їх "багато" прийшло на мітинг.таку вони мають підтримку в народа,як і їхній авторитет серед громадськості міста.прокляття їм,а не підтримку.сволоти одні та іцдіоти.

ШГ
Шахта гостью

Мой коммент тонкоя ирония с издевкой! Кто не понял-извините:) а насчет что сделал: тружусь, не заглядываю в чужие карманы, наслаждаюсь жизнью , и в последнее время троллю майдаунов( по собственной воле) , умиляюсь тупости вуйков , слезших с гор, и вообразивших себя вершителями судеб! Достаточно?!

МС
Михайло Сакалош

Пропоную змінити редакцію сайту щоб коментувати могли тільки ті які підписуються П.І.Б!

Б
берегівчанка

а що за шум-гам навколо О.Бізілі і Барви? О.Бізіля депутат міської ради ,супермаркет Барва дає робочі міста нашим мешканцям і платить податки ,і ні якого відношення до басейну , тобто його прихватизації не має.Те що басейн має належати місту і мешканцям не викликає сумніву лише тому ,що при його будівництві із мешканців що місяця знімали однодевну зарплату на благоустрій басейну.А зараз із мешканців деруть у тридорога за вхід ,антисанітарія ,і що головне ,прибутки ідуть у кишеню ригам а не місту.Ні Гайдошу ні його прибічникам до цього діла нема ,бо вони здали місто Януковичам і прихвостням.А ми далі голосуйме за них і місто буде процвітати!!!!!

М
маразматикам

чим кращі ці клоуни від комуняк 30-х років з фашисткими навиками? маємо змогу побачити унікалльне явище обєднання фашизму з коммунізмом! слава розкуркуленню!

Г
Гость

Провокаторы! Достали уже ныть, идите работать! Что ты "шахта" сделал хорошего в своей жизни?

Н
Неймар

а Паланок у Мукачеві теж построїли?

Б
берегівчанка

Немару - корінному жителю Лампертгази. Повернім народу все. Все, що забрали у берегівчан гайдо, чобо, золі іт.д., корінні яношівці і т.д. А що построїли для людей? нич, лиш собі хороми. спорткомплекс строїли всі - і не лиш корінні, а й приїзжі берегівчани, тому най ПРисти вертають. Барву строїли Балоги.

Н
Неймар

Ольга Василівна вже рішала коли була заступником мера Берегова при Гайдошу.Що нарішала?тепер в Чопі най рішає)

Ж
Жанна

Мова йде про басейн.І я підтримую патріота що він має належати берегівчанам а не київському клану.Бо в далекі час коли він будувався у нього було інше призначення.А Барва і замок це вже інша історія.І що поганого в тому що цю проблему вирішує ОльгаВасилівна.

ДП
до Патріоту

І Мукачівський замок вже приватна власність буде? Якесь воно все дуже барвисте для сірого сьогодення.

П
Патріоту

причому тут Барва?та ні причому)то не рахується прибутковим бізнес обєктом тільки термальний басейн)Люди)те що чиясь власніст вже давно роками вже ніколи не буде державним.

П
Патріот

Як добре што найшлися люди які взялися за київського бандита.Бо кожного тижня налічков шеф увозить у Київ мільйони.А людям платить копійки або вобще не платить.З робітниками поводиться як з бидлом.Самі видите кто його окружає дебіл Мішко і з своєю метіскою.А хто возмущався зразу звільняв з роботи.Загадив кругом всю територію-бо економить на всьому.Дивує чого це мер не бачить,а повинна піднімати це питання Бідзіля.Ну і хай вона робить у Чопі -но вона наш депутат і живе у цьому городі.І при чому тут Барва.А басейн мають вернути городу.Геть бандитів!!!Слава Україні!!!

БГ
БАРВУ-БАЛОГУ ГЕТЬ!!!!!

ПІДТРИМУЮ ШАХТА!!! Мукачево окупував, за безцінь приХватизував Балога і його файта. Злодій із злодіїв, як йому ще язик повертається щось говорити про владу. Скільки він вкрав у держави? Та всі разом президенти вільної України точно не вкрали стільки. Балогівську БАНДУ ГЕТЬ!!!ГЕТЬ!!!ГЕТЬ!!!

Ш
Шахта

У меня предложение, давайте в Мукачево, пикетуйте " Щодня"!!! А что, власть народу! И цыганам жить где будет, а потом на супермаркет "Барва" - жрать чтото надо!

Н
Неймар

а з того, що вони щось там пікетують сразу та особа верне термальний басейн людям і всі будуть безплатно купатись.Гроші якось на посаду треба відробляти.вот і пікетують.

СС
Спорт сила

шановні вимагачи, а передати громаді Берегова супермаркет Барва та інші приватні об'єкти не просите? Багато родин Берегова не доїдають не допивають та взагалі кепсько живуть. Треба все забрати, все давколо народне)

Н
Неймар

члени ВО Своболи які обично пікетують у Берегові, ніхто не корінний житель Берегова.А Ольга Бідзіля родом із Іршавського району, с.Дунковиця.

Ф
Фелдеці

Ольга Бізіля - мешканка м.Берегова і депутат Берегівської міської ради. А тим, кому пофіг, що відбувається з його рідним містом, як його розшматовують на друзки, і лише з кущів віщає - має бути соромно, що вони просто тупе бидло.

Н
Неймар

вимоги ВО Майдана.проблема - ВО Майдан юридично не легытимний орган)

Н
Неймар

Бідзіля заступник мера Чопа)що вона робить у Берегові на майдані?

Читайте також