Балога пояснив, чому уряд Яценюка не став проривом для України

8
18

Політик зауважує, що останньому Кабінету Міністрів не вдалося втілити жодну з окреслених реформ.

- Особисто я не голосував за призначення прем’єр-міністра, так само як і не входив у коаліцію з вчорашніми архітекторами режиму Януковича. Разом з тим, підтримував усі ті ініціативи, які були потрібні суспільству, і критикував усе, що вважав популізмом і непрофесійністю. Але, особисто я не вважаю, що цей уряд став проривом для України. Швидше навпаки. Так - і прем’єр, і деякі члени уряду легко спілкуються англійською мовою. Так, у цьому уряді з’явилися люди з західною освітою. Але чи може хтось назвати хоча б одну реформу, або принаймні натяк на неї, яку цій команді урядовців вдалося започаткувати, - зазначив Віктор Балога.

Народний депутат погоджується, що за 5 місяців роботи ні в якій країні не потечуть молочні ріки, але, додає він, навіть, якщо ця країна не перебуває у стані війни. Але, цього часу більше, ніж достатньо, аби:

1. Повернути органам місцевого самоврядування кошти, заблоковані Януковичем на Єдиному казначейському рахунку. "Злочинна влада пішла, міські голови як і раніше сидять без власних, зароблених грошей, якими без жодних докорів сумління користується уже новий уряд", - підкреслив політик.

2. Зруйнувати корупційні схеми попередньої влади. "Поки що бачимо, що їх просто підхопили нові люди", - акцентує Віктор Балога.

3. Започаткувати реформу МВС.

- Варіантів було названо маса. Але реформа правоохоронної системи почалася і закінчилася вивішуванням синьо-жовтих прапорців на патрульні машини. Якщо в перші тижні ці патрульні машини принаймні охороняли в’їзди в міста, то коли конфлікт вдалося локалізувати, вони знову стоять під правильними знаками, в кущах і збирають касу. Але уже під синьо-жовтими прапорцями, - відзначив політик.

4. Цього часу достатньо, щоб закласти основу реформи системи охорони здоров’я. Вибачте, але оголошення про збір коштів на операції за кордоном нікуди не зникли, немає навіть натяку на ліквідацію відомчої медицини. Немає навіть проекту концепції реформи охорони здоров’я.

5. Закласти основу енергетичної незалежності України.

- Неодноразово звертався до глави уряду щодо відмови від газу – ще за місяць до того, як ми перестали закуповувати його у Росії, і коли влада ще тішила себе надією на домовленості з «Газпромом». По кроках розписував як не користуватися газом і зайти в опалювальний сезон зі спокійною душею. Знаю, що втілити це більше, ніж реально, бо ми так зробили на Закарпатті і наша область єдина в Україні, яка може назвати себе енергонезалежною, - зазначив Віктор Балога.

"Але, замість того цей уряд навіть не спромігся скасувати розпорядження Кабміну Азарова про заборону на індивідуальне опалення. За бажання цей список можна продовжувати. Але я знову задаю собі питання – де хоча б одна реформа, або натяк на неї? Бо якщо хтось забув, то нагадаю, що в лютому це був «уряд реформаторів-камікадзе». Не знаю як ви, але я не помітив жодного політичного самогубства в інтересах країни. Але, за піар можу поставити міцних п’ять балів", - констатував народний депутат.

Коментарі

З
Закарпатцу

Как правильно писать: "пиндосы" или "пендосы"?

З
Закарпатец

Кто не знает сообщаю, кто знает напоминаю: я проплаченый кацапо-ПАрашный путлеровский тролль, получающий 11руб. 80 коп за каждый свой гряью обливающий Украину комментарий, поэтому не обращайте внимание на такое ничтожество как я

З
Закарпатец

я кацапо-парашный путлеровский проплаченый тролль никак не могу уехать в кацапстан я преклоняюсь перед ботоксным оккупантом стерхоёбом-путлером не обращайте внимание на ник - я чистокровный кацапо-парашник

З
Закарпатец

я не закарпатец я кацапо-парашное педрило и путин хуйло

З
Закарпатец

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=YlBOPg7lDBk + + + В Киевi думали, як подолати системну кризу в Україні (ВІДЕО)

ДL
до law and order * *

Пiдтримую ВАС!!!! Балога такый же продажный як уси у ВР крутив дiла ищи из Чепаком што крышовав го i перебуваючи на посадi радника президента нич даже не зробив для Закарпатцiв зато себе и файту не обдiлив!!!!ЛЮСТРУВАТИ ГО!!!!

LA
law and order * *

Знову ж таки питання як до бувшого мера міста Мукачево : хто і яким чином дає дозвіл на встановлення "лежачих поліцейських" у місті. Я можу зрозуміти "лежачі поліцейські" біля школи №4, але я не можу зрозуміти наявність "лежачого поліцейського" на вул.Валенберга в районі Фокстроту, а також на вулиці Л.Толстого в районі суду ( якщо не помиляюся ). Також не розумію, чого в місті на деяких вулицях встановлено знаки заборони в'їзду, хто і на основі чого надає дозвіл на встановлення цих знаків. Ось із чого починається побудова справжньої країни - із прозорості в правочинстві, в прийнятті законодавчих актів. Тільки в такому випадку ми можемо говорити про наявність влади в країні. На жаль, наразі ми маємо такий самий уряд, що і вчора, і позавчора, і т.д. Про людей згадуєте, політики, тільки тоді, коли приходять вибори. Щодо реформування влади. Я також за це, як і Ви, Вікторе Івановичу, та маю одну пропозицію : всі, хто був у парламенті за всі роки незалежності не мають права балотуватися туди

LA
law and order * *

Вікторе Івановичу, стосовно Вашого питання щодо реформування МВС. На мою думку, МВС потрібно не реформовувати, а спочатку весь склад звільнити, і набрати з часом новий склад МВС. Їх має бути значно менше, але вони повинні отримувати достойну заробітну плату + бонуси при виході на пенсію і боятися, що за найменшу провину вони будуть звільнені з лав МВС без збереження "бонусів". Чисто грузинський варіант. Це ж саме стосується митниці та податкової адміністрації. Все досить легко зробити, було би бажання. Але його ні в кого немає. Щодо бажання щось зробити : маю також до Вас питання. Ще недавно Ви були мером міста Мукачево, тобто проблеми міста Вас повинні турбувати. Скажіть, будь ласка, чому ні в кого немає бажання запитати працівників МВС, чому в місті повсюди, а особливо в центрі міста, легкові автомобілі стоять під знаками заборони. В мене на це одна відповідь: ні в кого немає бажання наводити порядок в місті, всіх все влаштовує.

LA
law and order * *

Взагалі-то проблема України не в минулому уряді, не в сьогоднішньому уряді, і зовсім не в Путіні. Проблема України в тому, що 23 роки влада в країні належить тим, хто ще вчора був щирим комуністом. Вся радянська система була побудована на тому, що більшість чиновників брали хабарі, робочим платили мало, але вони могли дещо з підприємств красти, тобто могли заробити більше. Всім було добре. Така система залишилася і до цього часу, більше того паразитуючих людей стало в тисячі разів більше. І в цьому виновні всі політики, що за 23 роки були в парламенті різних скликань. На жаль, Віктор Іванович, в цьому переліку є і Ви. Ви займали керівні посади у різних урядах, були парламентарієм. Та чи маєте Ви чим похвалитися за роки перебування у парламенті та владі? Який законопроект подали Ви, що зміг суттєво покращити добробут пересічного українця? Давайте говорити відверто - справжньої влади, що думає за народ, в нас не було і немає ( боюся, що і не буде ).

ВБ
ВИТЯ БАЛОГА - танкист-ЭКСПЕРТ

1

ОМ
олигарх местного разлива

1

СЛ
С ЛИЦОМ ПРАПОРЩИКА ПРОДСКЛАДА

1

КЯ
КРОЛИК ЯЙЦЕНЮХ

1

Y-
Yatcenuk - curva!!!

1

YS
Yatcenuk sdelaet vse!

Chto prikajut emu nashi segodniashnie bratia - amerikantcy!!!

У
українець

Якщо ви такий розумний пане Балого, то чому вьі нічого не робите тільки критикуєте ?!.

Т
Турчинов

Кролик РОДЖЕР!!!

УЯ
уряд Яценія

ничим не відрізняеться віж уряду Азірова, так що питяннь немае.

Читайте також