Без Обмежень покинули Х-Фактор: дует з Ламою не допоміг, хоч і вразив журі (ВІДЕО)

41
10

Артисти, які вже мають досвід співпраці, цього разу виступили разом на сцені 7 сезону шоу Х-Фактор.

Співали пісню «Знаєш, як болить». Те, що композиція сьогодні буде серйозна, обіцяли хлопці напередодні з огляду на роковини Голодоморів.

Цікаво, що як зауважив один з найбільш сурових членів журі Костянтин Меладзе, цей дует дійсно склався, артисти виступали гармонійно, і Лама допомогла Сергію Танчинцю справді розкритися, хоча і пісня жіноча.

– На мою думку, це найкращий виступ Без Обмежень на проекті. Мені дуже сподобалося, – наголосив Меладзе.

Його підтримала і Юля Саніна, яка також похвалила гурт з мукачівським корінням. Однак рішення глядачів було несподівано прикрим: гурт Без Обмежень покидають Х-Фактор

Дивимося виступ.  

Коментарі

!
!!!

*виСтупили

!
!!!

так Сергій трохи жував текст, але все таки вони добре витупили! і вони далеко не схожі на "голубих" ось цей вислів дійсн брєдовий!! хлопці умнічки! а ось закарпатське жлобство нажаль дійсно їх підвело..

B
besch

polnaja chush

Б"
без "Б"

1) Хлопців підвело закарпатське жлобство: за СМС треба ж копійку дати... 2) В даному випадку дійсно Сергій жував текст. 3) Все одно молодці!

А
Андрій

Сергій, так просрати пісню треба було умудритися. В тебе що вата в роті була? Нашо давиш собі горло? Відкрийся, не дави собі горло... дай жару більше у виступах.

5
55

косить под вакарчука..тот тоже вмісто співати,смолі жує..догадатися треба..милйя моя милйя....звукоінженер тупак..затоптав вокал вообще

М
Музкритик

Вокал не поганий. Бажання творити зашкалює. Це добре. Однак: текст пісні ні про що, а музична частина типове кліше - таких тисячі. Імідж і зовнішній вигляд виконавців - "голубі". Висновок: потрібно багато працювати, щоби вас полюбив народ.

К
Критик

Зміст пісні ні про що.

М
Мукачівець

Цей виступ як на мене був дуже слабий! Соліста майже не було чути! І пісню підібрали не дуже вдалу. От і маємо те шо маємо.

А
Александр

Хорошие ребята! Слабый солист, жуёт слова.

Читайте також