Більшість ужгородських шкіл пройшли перевірку на холод

2
0

На цьому тижні міський голова Ужгорода Віктор Погорєлов разом із своїм заступником Володимиром Фленьком об’їхали більше десятка навчальних закладів міста, де перевірили як проходить підготовка до зимового сезону, а саме ввімкнення опалення в цих закладах і налагодження системи теплозберігання.

«У більшості виховних закладах і школах вже стартово випробували котельні, – зазначив Віктор Володимирович. – Якщо ж середньодобова температура надворі впаде нижче 8 градусів, котельні у цих закладах забезпечать тепло в їх приміщеннях без жодних перешкод».

А за словами заступника мера Володимира Фленька, в ужгородських навчальних закладах вже запущено близько двадцяти п’яти котелень: «На цей час триває випробування систем опаБільшість ужгородських шкіл пройши перевірху на холодлення і попередній запуск котлів і в медичних закладах міста, – зазначає Володимир Фленько. – Вже з понеділка, за потреби, місто буде цілком готове до подачі тепла у ці установи». Зокрема особливу увагу міський голова приділив ремонту даху ЗОШ № 16, що у мікрорайоні Дравці. Тут з вини відділу капітального будівництва і досі незавершені роботи з ремонту даху, який протікає. Міський голова дав завдання прискорити хід виконання робіт з ремонту даху, щоб встигнути їх завершити вже найближчим часом.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також