Благодійна акція «Почуйте всі!»

11
0

відбулася в Ужгороді

Вчора, 22 квітня 2007 року в Ужгороді відбувся благодійний збір коштів для хворих дітей у рамках всеукраїнської акції «Почуйте всі!». Участь в акції взяли школярі місцевих навчальних закладів, а також ужгородські пластуни. Починаючи з самого ранку і до вечора волонтери сумлінно виконували взятий на себе обов’язок.

Як повідомила нам голова місцевого осередку всеукраїнського фонду «Серце до серця» Світлана Петі: «Цього року акція була більш ніж у чотири рази успішнішою у порівнянні з минулим разом, коли ми, спільно з пластунами, зібрали 1129 грн. 45 коп. Так, вчора по Ужгороду було зібрано 4732 гривні 30 копійок, а в м. Мукачеві приблизно на тисячу менше — 3852 гривні 70 копійок.»

Найбільшу кількість грошей у скриньку вдалося назбирати ужгородській школярці Ані Філімоновій, котра, переконуючи ужгородців у необхідності придбання обладнання для діток, зібрала п’ятсот двадцять сім гривень тридцять копійок.

Сподіваємося, що наступного року, мешканці нашого міста будуть не менш байдужими до проблем, котрі можуть спіткати кожного з нас, і будуть більш активно долучатися до проведення цієї благодійної акції, повідомили із Ужгородської пластової станиці.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також