Бланки паспортів є

12
0

Та чи всіх – невідомо

Усю Україну лихоманить від чергової нестачі бланків документів, які видають міліцейські підрозділи – внутрішніх і зовнішніх паспортів, деяких документів, які оформляються ДАІ. Дійшло аж до того, що випускники шкіл, для яких незабаром закінчується термін реєстрації на участь у зовнішньому тестуванні, не можуть це зробити, бо через брак бланків не мають змоги отримати паспорти громадянина України.

Як повідомили ЗІА «Простір» в обласному управлінні освіти, на Закарпатті такої проблеми немає, бланки внутрішніх паспортів в усіх районах є. Немає проблем і з бланками для оформлення документів, запевнили нас в обласному ДАІ. Відсутні тільки талони тимчасової реєстрації. Це пов’язано зі зміною їх зовнішнього вигляду, і за відсутність таких талонів даїшники на дорогах зараз не карають.

На жаль, не вдалося отримати відповідь в обласному ОВІРі – там повідомили, що телефоном не надають інформацію про наявність бланків паспортів!

Здавна відомо: будь-який дефіцит, навіть декларований, а не реальний – гарне підґрунтя для корупції, коли потрібні бланки можна «знайти» за додаткову плату чи послугу. Особливо «приємно», що така ситуація перманентно виникає якраз у правоохоронному відомстві, яке, до того ж, очолює Термінатор, що позиціонує себе головним борцем із корупцією.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також