Близько 30 пересічників досі гріються під Закарпатською ОДА (ФОТО)

8
18

Саме зараз на площі перед ОДА припаркувалося близько 30 автівок активістів.

Як повідомляє кореспондент Мukachevo.net з місця події, людей на площі не багато, загалом, більшість сидять по машинах.

Між собою активісти планують проїхатись автопробігом по Ужгороду, а вже потім знову повернутись під Закарпатську ОДА. Під стінами ОДА пересічники сидять вже з учора.

Нагадаємо, вчора з Тячева стартував автобробіг пересічників, які добралися під стіни ОДА. Активісти по дорозі блокували КПП "Тиса". SІ через кілька годин розблокували

А от КПП "Лужанка" навіть вночі була паралізована. 

Коментарі

К
Кои

Всі мають терпіти і страдати із-за кучки дoвбнiв на коритах з козлячими номерами, які не хочуть платити податок за розмитнення автомобіля. Чому я, як і більшість громадян, сплативши митний податок при покупці автівки, як добропорядний громадянин, не можу виїхати за кордон через злочинне блокування режимного об'єкту(яким є КПП) недобропорядошними громадянами, які не хочуть сплачувати митні податки і є по суті ЗЛОЧИНЦЯМИ і ДИВЕРСАНТАМИ-ТЕРОРИСТАМИ!!!! Той не хоче платити податок за розмитнення тачки, той не хоче оформляти офіційно працівника на роботу, щоб не нести ніяких соціальних гарантій, той хоче брати хабарі, бо в нього мала зрплата, а Порошенко не хоче платити податки і все в офшори переводитьь. Держава невіґласів, бариг і злодюжок!

Л
Луч

Проплачено то все. И за таких козлики в, шо дистали бабки, та начинавуться всяки протести. Чому писля майданив, де люди розвели як лосив, наш брат вирить ищи у якись протести, активисти и т. Д. За тих шморикив, шо там сидять и им платять, чилядь буде платити за кажду пересечку. Но поймить то. Шо не може так бути у наший держав

ДН
до нижніх 3 коментів

кіть тобі не по карману 99-ка, то твої проблеми, а людям треба для роботи транспортний засіб, та чого тепер має українець за пару тисяч доларів сраного жигуля купувати, авать ЛАЙНОса? із-за таких, як ти, ми й живеме у бідноті, бо держава, порушуючи Стамбульску конвенцію, заставляє нас платити мито, авать їздити на персічку (хоть нікому от тої пересічки не легше, геморой, як для пересічників, так для простих, людей, шо йдуть за границю тай чекавуть по 3 години чергу). А ти тут жопу дереш за наших політиків! Майже ти ся сильно любить твоя зарплата, тай курс долара, тай ціна на газ, і на світло? Канешно, шо і тобі много чого не любиться, айбо завтра зціпивши зуби опять підеш на роботу, і так до конца жизни будеш за копійки робити. От ти і твої 80% і пишете туй проти хлопців, а в самих слина тече, як позираєте оголошення авто у Європі!

Д
до

в прокуратуру пішли толк більший

.
...

Мені тоже не покарману даже 99-ка на наших номерах. Але я не йду ночувати в автосалонах, не перекриваю, не перешкоджаю їхній роботі. Тепер шо все перекривати шо мені не любиться? Так ви хочете змінювати країну?Протестами? Після майданний синдром у вас? Уже одні доскакалися долар по 28 купуєме. Ліпше би янукович вернувся і навірно 70% людей тепер так думає. Який би бандіт не бов айбо всьо в порядку. Тому йдіть найдіть собі роботу. Лишіть законодавчу базу тим хто розбирається в тому. А не якийсь василь на шкодовці з словацькими номерами з легким перегарчиком хоче показати всім людям який він "актівіст". Ще вчора бов без роботи - а нись я Актівіст :)

.
...

Ваші машини записані на циганів, ез документів, без страховок, без ТО.. без зимньої резіни .. без мінімального ремонту. Раньше як говорили ЯВА 16-ти хрестова? У вас тепер машини такі. На каждому кроці аварії за вашої участі. На улиці з ваших ударів лише чорний дим валить... скрипить...гримить..трясе..свистись... - но зато Шкода нє? Ви їздите од майстра до майстра. Од пересечки до пересечки. Скоро ваші машини будуть горіти на ходови. І я не порохобот як напише ваш "актівіст-нероб" я простий громадянин який видить цю проблему на власні очі.

.
...

Шо означає порохобот? Якшо проти вашої роботи то тіпа ми боти порошенка? Я правильно розумію? 80% людей проти вашої блокади, проти ваших цуравих машин. Із 60 тис автомобілів ввезених на іноземних номерах, лише 5% елітні авто, 10% авто середнього класу, та 45% мусора. Ці машини ви купили у німця, чеха, словака, який 15-20 років відвозив свою гузицю і радий шо продав сись будар, а ви цей будар купили і перекриваєте границі. Неогрунтована акція протесту... "я хочу бла ла ла..." хочу більше чим 5 днів.. хочу дешевше..хочу задарь. Ви коли купляли машини ви знали на шо подписувалися. А тепер вам кось шепнув шо є якась женевська..болгарська німецька конвенція яку кось не соблюдає. Якщо ви знаєте шо вллада порушує ваші конституційні права то для цього є суди, прокуратура...міліція. Ви більше розголосу і правильної роботи зробите якщо це буде грамотно сформований документ де вказано чітко хто що порушує, чим перекривати кордони. Але більшість із вас бидло, якоє даже писати не знає!!!

I
Istvan

Це не пікет, а масова парковка... :))

I
Istvan

Це не пікет, а мачова парковка... :))

П
ПЗД

фото 3 то шо і на АО пересічники?

Ф
Фатів

То не вти спонсур василь гичка . ))))

ВГ
василь гичка

Безхатченки та безробітні бастують, хто спонсор?

П
Пжд

Цікаво хто китай возить підніме ставку? Піджакам піднімуть зарплату???

М
Мукачівець

Порохоботи шось слабо гавкаєте )))) наверно порох мало заплатив

В
Валерий

Бродяги, бандиты и воры

П
Порошенко

Люди відстоюють права міліонів...

СП
Собаки Павлова

Безробітні не ходять на роботу, їх робота возити за кордон бензин і сигарети, а більш продвинуті ганяють машини в Україну.

P
pityu

а коли вони встигають на роботу пiйти?

Читайте також