Будівлю хімчистки в центрі Ужгорода заклали під заставу

4
1

для того оплати борги за тепло

12 листопада під час чергової незапланованої сесії Ужгородської міської ради депутати дали дозвіл підприємству «Уж-Тепло» заставити приміщення хімчистки у центрі міста для отримання кредиту на тепло. Про це сьогодні, 13 листопада, власкору ЗІКу розповів речник міського голови Ужгорода Олег Подебрій.

Як йшлося під час сесії Ужгородської міської ради, якщо «Уж-тепло» не зможе вчасно розрахуватися із боргами, то заставлену будівлю «без питань» продадуть з аукціону. Міський голова Ужгорода Сергій Ратушняк наголосив, що розмов про спекуляцію тут не може бути, адже за рахунок виручених коштів можна оплатити борги підприємства «Уж-Тепло». Нагадаємо, що раніше його борг перед ДК «Газ України» становив майже 7 мільйонів гривень, після однієї з сесій, де депутати виділили 3 млн. грн. на погашення заборгованості, підприємство боргувало близько 4 мільйонів гривень.

Також депутати висловили подяку підприємцям Ужгорода за їхню роботу. В Ужгороді, зі слів міського голови Сергія Ратушняка, кількість підприємців найбільш щільна, аніж в інших містах України. І саме завдяки малому та середньому бізнесу, у жовтні бюджет міста було перевиконано на 6%, або більш, ніж на 2 млн грн. Ці кошти підуть на комунальну сферу, лікарні і дороги. 49 тисяч гривень депутати виділили на ремонт будівлі міськвиконкому.

 

Коментарі

П
Паппп

Нехай продадуть з аукціону,гроші поступлять в бюджет міста,а потім депутати вирішать.Але це Ратушняківська оборудка.Даєш ринок "Білочка" як колись надув кооперацію.

Читайте також