Чим займались на карантині відомі закарпатці

12
4

Письменники, співаки, ювеліри, спортсмени, дизайнери та інші відомі закарпатці розповіли про свій карантин.

Хто майже 2 місяці байдикував, а хто займався саморозвитком. Mukachevo net розпитало у відомих закарпатців, чим ті займались на карантині.

Мирослав Дочинець - письменник

Я час не проводжу, а проживаю. І стиль, ритм, спосіб життя в мене не міняється роками, не залежить від зовнішніх факторів.Живу, пишу, читаю, пораюся в саду, мандрую горами, спілкуюся онланй із світом читачів. Бо вони справді в цілому світі...

Роксолана Новак - дизайнер

Я чесно дотримувалась правил карантину і майже нікуди не виходила. Працювала дистанційно. Доводилось відправляти сукні поштою. Вдалось багато часу приділити своїй родині, що раніше було великою рідкістю, через швидкий темп життя. А ще займалась садовими роботами. Обрізка кущів, трави та таке інше. І нарешті ми почали сакура, про яку я вже давно мріяла. Також вдалось навести ідеальний лад у своїх шафах. До цього руки не доходили останні 5-6 років. Залишила тільки потрібні базові речі, а всі інші, які вже не носитиму, віддала. Я завжди віддаю свої речі, тим кому вони потрібні. Ще за цей час я нарешті розробила чітку інструкцію для свого майбутнього онлайн-курсу. Це буде навчання шиття, крою та інших важливих для дизайнера навичок. Мені є чим поділитися за понад 12 років досвіду. Залишається тепер тільки відзняти це.

Ірина та Віктор Янцо - лідери гуртів "Анця" та "Рокаш"

Ми майже на 100% дотримувались карантину. Майже - тому, що збиралися в студії і записали у цей час дві пісні - уже оприлюднену «Ябко» для Анці і «Шпілі-вілі» для Рокаша, яка вийде незабаром. Для «Анці» навіть зняли карантинне домашнє відео. У нас двоє дочок-школярок, тож ми суттєво підтягнулися по шкільних предметах. Також ми будуємо будинок, тож завжди маємо чим зайнятися на будівництві, не порушуючи умов карантину, коли вже зовсім не можемо сидіти в чотирьох стінах.

Брати Кочути - ювеліри

В нас з‘явилось більше вільного часу. Тому ми зайнялись розвитком ідей, на які не вистачало часу. На продовження ведення проектів, які зупинились. На пошуки нових дизайнів і трендів. Займались створенням нових окремих моделей, покращенням технологічної бази, покращенням і налагодженням техпроцесів виготовлення в цілому. Наводили порядки в майстерні:) робили те, на що раніше не завжди вистачало часу.

Тетяна Рибар - письменниця, художниця.

Головне завдання карантину – розірвати ланцюг передачі вірусу. Отже, увесь період у мене був максимально заповнений корисними справами, справами, на які у тому шаленому темпі так бракувало часового ресурсу. Якби довелось розповідати про усе те, що вдалось зробити, - то фактів та сюжетів вийшло б, як мінімум – на велике оповідання, як максимум – на повість, а то й роман. Час не змарновано – і це головне! Його вистачило на творчу роботу і домашні справи, на читання, думання і відпочинок. Залишається сподіватись, що все це змінило нас, і хочеться вірити - на краще.

Сергій Расчупкін - легкоатлет, Майстер спорту України

Час карантину пройшов як інший звичайний відрізок часу. Тренування, робота, ніяких змін в графіку, майже, не було. Відмінності лиш такі, що в цей час, зазвичай, я постійно на вихідних приймав участь у різних змаганнях за кордоном. А в час карантину - ні. Зараз важче тренуватись, бо не знаю до чого готуватись. Невідомо коли дозволять масові заходи. Але не тренуватись - не можна.

Коментарі

Л
Люди

Капец, люди, які нижче пишуть, ви з якої діри вилізли, якщо не знаєте цих людей!!

Й
ййй

Кому вони відомі?

Р
Рем

Пишiть про евробляхии!

Ю
ю

Це хто такI ?

Читайте також