Даішники всерйоз зайнялися маршрутками

17
0

На Закарпатті триває Всеукраїнська операція "Автобус - 2006"

З метою попередження аварійності на пасажирському транспорті, посилення роботи щодо зміцнення транспортної дисципліни водіїв, підвищення готовності автобусів до масових перевезень пасажирів у період літнього відпочинку, недопущення здійснення таких перевезень перевізниками без відповідних дозволів та ліцензій з 1 по 30 червня на Закарпатті проходить Всеукраїнська операція "Автобус - 2006".

Неодноразово кожен з нас потрапляв в ситуацію, коли заплативши за проїзд на автобус чи маршрутне таксі нам доводилося стояти. Та це іще не все, адже поруч знала їхати така кількість людей, що в два і більше рази перевищувала норми перевезення пасажирів в даному транспорті. Про свіже повітря, можливість вільно стояти в такому випадку можна тільки мріяти. А що тоді говорити про той транспорт, який розрахований тільки на сидячі місця, де не має не тільки за що триматися рукою, але й неможливо вільно стояти на увесь зріст, а ще в додачу таким способом ідуть 5-10 чоловік. Водії навіть не замислюються, на скільки ризикованим є таке перевезення людей.

Тільки протягом п’яти місяців поточного року працівниками Державтоінспекції нашої області було виявлено 172 порушення пасажирським транспортом додаткових сидінь, 936 порушень правил дорожнього руху, у тому числі було затримано 3 водіїв, які керували транспортним засобом в стані алкогольного сп’яніння. За цей період на дорогах області трапилося 13 пригод з участю вказаного транспорту, в яких 1 людина загинула і 14 отримали поранення, повідомили в УДАІ УМВС в Закарпатській області.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також