Депутат: "Виїзди з Берегова вночі контролюють невідомі озброєні люди"

7
13

Сьогодні, 31 березня, відбулося друге засідання 40-ї сесії Берегівської міської ради.

Під час сесії депутат міської ради Юрій Танчинець звернувся з усним депутатським запитом до правоохоронців Берегівщини - міліції та прокуратури.

Як він стверджує, вже кілька днів у вечірній час доби на виїздах з міста Берегова у напрямку державного кордону були помічені невідомі люди у формі та із зброєю.

"Ці люди у формі прикордонників зупиняють автомобілі і проводять їх огляд, здійснюють перевірку документів, час ведуть себе досить грубо. У свою чергу не представляються і не кажуть ким уповноважені здійснювати подібні перевірки. Часом навіть погрожують зброєю громадянам, які відмовляються від огляду", - розповів про ситуацію Юрій Танчинець.

Він також попросив представників Берегівської міськрайонної прокуратури дати відповідь: на підставі яких законодавчих актів діють такі озброєні формування на території міста Берегова? Адже саме місто не вважається прикордонною зоною і рух у його межах не обмежено.

Заступник прокурора Володимир Бокшан повідомив, що жодної подібної інформації або офіційних запитів щодо цього питання до них не надходило. Однак пообіцяв взяти ситуацію на контроль.

Mukachevo.net

Коментарі

А
аймек

контрабанду глядають полюбому, не дають робити комусь

Б
Берегівчанка

У Берегові не стоять прикордонники! вони є тільки у селах, наближених до кордону. зупиняють і просять показати документи. це все! не поводять себе грубо і не махають зброєю! те, що сказав депутат, ніхто не може підтвердити. це не правда. не сійте паніку!

М
мукачівець

В цій жебрацькій країні НЕМАЄ ВЛАДИ, бо кожна курва хоче тутка рулити. Нись вечером поїду у Бересаз, най ня хоть єдна курва, керім ментів, зупинить - нараз зроблю діру у чолові. ОХРЕНІЛИ вже ДОКУС. А ко таки прикордонники??? Я їх видів у гузиці, БАРДАК повний, якоє право вони мають ЗУПИНЯТИ тай ще ОГЛЯДАТИ автотранспорт??? У них їх повноваження мають силу в прикордонній смузі та на кордоні, а інше ВСЕ - ПЕРЕВИЩЕННЯ службових повноважень, а за це вже КРИМІНАЛЬНА ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ.А якщо це якість поза законом гандони, то їх МОЧИТИ на місці.

I
ilya

musko i kolyan vi tupi baranchata.

В
Вася

Пусть посмотрят себе в очко наркошы,обнюхаютса сморкачи и корчат из себя патриотов.А власть, милиция,прокуратура должна обнародовать этот случай.

К
Колян

Бояться перевірок ті, тко по ночам возить контрабанду. Вибачайте, але зі Сходу вже вивезли 500 тис. цівок. Навіть волонтери їх возять. Добре чинять, що заглядають у багажник. Може й депутат щось тарабанить, тож йому наступили на хвостик. А?

ТП
То Путiн!!!!!

Я сам його бачив позавчора на виiздi з Берегова!

ДМ
До Мушка

Не най, а хай спираються на закон... Що рекет знову з*являється?

I
Istvan

В країні нема військового стану!!

М
Мушко

Най сперавуть усіх, най перевіряють. У країні – військовий стан. Воюють. Хочете, аби й сюди прийшли сепарати? А воєвода не спирав, коли форму носив? Влада має знати, що возять по місту й району. Бо порядку, якого хочемо всі, довго тоді не буде...

В
вася

рекет повертається??

В
вася

шо вже хочуть БНР??? шо за чортовщина?? ко там їздив кого вночі вони сперали???

Т
Турист

Так вони дуже нагло себе ведуть і вимагають грошей від туристів!!!!!!!!!!!!

Читайте також