Для глухих дітей Ужгородської спецшколи

13
0

"останній дзвоник" продзвенів в тональності Державної служби охорони

"Ми вдячні нашим шефам — Державній службі охорони в Закарпатті, без яких ми не змогли б навести порядок у школі! " — з таких слів розпочала вітальну промову з нагоди фінішу навчального року директор Ужгородської школи-інтернату для глухих дітей Наталія Бушко.
Позаяк кожен співробітник регіонального ВДСО при УМВС у Закарпатській області годує власних дітей, відтак добре розуміє, яка моральна й матеріальна ціна фундаментальному вихованню та освіті. Тому, прийшовши в спеціалізовану учбову установу, державні охоронці більше не можуть залишити дітей з особливими потребами на поталу долі і є своєрідними ангелами-охоронцями школярів, кожен з яких знає своїх шефів у обличчя.
31 травня у спецшколі для глухих дітей лунав останній дзвінок, який, звісно, не обійшовся без Державної служби охорони, яку репрезентував заступник начальника ВДСО при УМВС Олександр ДЕРКАЧ:
"Дорогі випускники, будьте мудрими, йдучи непростими стежинами життя. Не забувайте рідний поріг – школу, яка прищепила вам високоморальні принципи, озброїла достойним вихованням й ґрунтовними знаннями. Не звертайте з правильного шляху, які б спокуси не чигали на вас на манівцях сучасності. Нехай рідна школа завжди служить вам життєвим дороговказом – відштовхуйтеся від істин, освоєних у шкільних стінах, і станете достойними людьми, шанованими у суспільстві!"
Опісля Олександр Вікторович разом з іншими державними охоронцями від імені ВДСО при УМВС подарував учням 25 футбольних та волейбольних м`ячів, аби дітлахи, спортивні таланти яких здобули визнання далеко за межами краю, більше акцентували увагу на фізичному вихованні, а не на згубному впливі вулиць. Слід додати, що "круглі" дарунки відразу прибрала до себе цупкими рученятами дошкільна група спецзакладу, яка також вишикувалася на лінійці і прийшла у захват від небаченої кількості різнокольорових м`ячів.
"Всебічний розвиток дитини – ось яке наше основне завдання. І маємо тверду надію, що у правовій площині ми можемо покластися на Державну службу охорони загалом й на її успішного керівника – Олександра Володимировича Конюшка" – завершила виступ Наталія Іванівна Бушко, повідомили з прес-служби ВДСО при УМВСУ в Закарпатській області.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також