15 годин без електрики: Графік відключень на Закарпатті 16 липня

23575 21

В "Закарпаттяобленерго" опублікували графік вимкнень електроенергії на 16 липня. Обмеження діятимуть впродовж доби для кількох черг одночасно.

Як повідомили на сторінці "Закарпаттяобленерго", 16 липня 000:00 до 02:00 і з 16:00 до 24:00 будуть застосовувати чотири черги відключень одночасно. В інші години будуть задіяні три черги. Причина посилення обмежень – зростання споживання у спеку

Уточнити, до якої саме черги належить ваша адреса можна за посиланням ТУТ.

"Білий колір — є електропостачання. Жовтий, зелений, помаранчевий, синій, червоний та фіолетовий кольори — відсутнє електропостачання. Сірий — можливе відключення електропостачання", — йдеться у поясненні графіків відключень.

В обленерго додали, що графіки погодинних відключень електроенергії для Закарпаття сформовані відповідно до лімітів, які доводить усім областям "Укренерго".

Коментарі

О
Олег

Вони просто знущаються ,вони беруть гроші і не відключають певні об'єкти в Ужгороді а іншим уменшають ,наприклад ЖК кристал вже чотири дні повністью не відключають ,і таких об'єктів повно ,чому дбр ,прокуратора не займеться ужгородським ремом

А
Андрій

Підскажіть куда писати скаргу для перевірки не справедлиивого відключення світла?

Н
Неля

Невже така гостра необхідність так знущатися над своїм народом?

М
Мария

Брехня із графіком сьогодні включили о 4 год а не о 3, виключили о 7 а мали о 8 ,1 чергу брехачи паскуди пора з ними поговорити

Л
лоці

Та ви в таку спеку людей лишати повністю без світла. Та ви люди чи карателі якісь.

Л
лоці

Обисьтеся закляли уже вмісті із своім керівництвом. Вобще відключіть нам повністю уже світло та й будемо знати шо ви ни нашо неспроможні, та ви в таку жару сволочі людей по 6 годин лишаєте без світла, та ви ізверги а не люди.

Н
Нема

Чому люди не телефонують на гарячі лінії, чому не скаржаться ? Скільки можна знущатись із простих людей

ЯЖ
Ян Ж

3:21 де світло

П
Правда

Чому на другій черзі вночі не включили світло о 2 год. , лише о3 год. Світла не було 7 год. Такого графіка ніде не має. Чому не дотримуєтесь графіка?

L
Lounge

Як там вітряки наші?

Y
Yuo

Та чекайте що за несправедливість, в одних є постійно світло та іще їм душно то вони включають кондиціонери, а інші сидять без світла, та ще й за рахунок перших ще більше мають сидіти без світла. Ви там в обленерго з головами дружите.

ДВ
дивлюсь вперед

перша і остання черги - ізбранні щоб терпіти

І
Імре

Ох ви зовсім о..уєлі😱😱😱😱

Читайте також