До 2016 року на Тячівщині планують побудувати сучасний сміттєперероблювальний завод

10
0

Рішенням 20 сесії VI скликання Рахівської районної ради товариство з обмеженою відповідальністю "ТЯЧІВЕКОПРОМ" було визначено переможцем у роботі з сміттям у районі.

Тому, днями відбулось підписання договору, метою якого є передача в концесію на 49 років права на поводження з твердими побутовими відходами в районі.

Голова РДА Ірина Вербіцька та в. п. голови районної ради Михайло Фірка подякували Василю Мельнику та висловили сподівання, що сучасний екологічний завод, який заплановано побудувати на Тячівщині зможе забезпечити вирішення проблеми утилізації сміття на Рахівщині.

Довідково. В Тячівському районі до 2016 року побудують сучасний екологічний завод з переробки ТПВ без права спалювання та захоронення. Технологією передбачено відсутність сміттєзвалищ, а також спалення сміття, що означає 100% переробку твердих побутових відходів.

Дана програма співпрацює тільки з приватними підприємствами без залучення державних коштів. Вартість реалізації проекту будівництва – 65 мільйонів євро. Будівництво заводу на Тячівщині розпочнуть вже найближчим часом.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також