До рекрутингових центрів Мукачева та Ужгорода вже звернулось кілька десятків людей

896

Вже понад місяць в Ужгороді та Мукачеві працюють центри рекрутингу української армії.

Створення центрів рекрутингу спрямовані на добровільне залучення людей до армії, кажуть в Міноборони. Тут не чергують працівники ТЦК й ніхто не роздає повісток.

«На Закарпатті пройшов місяць відколи були відкриті рекрутингові центри. Ця діяльність поки лише набирає обертів і наша задача - донести до людей, що така можливість є. Донести, що можна прийти, поспілкуватися або подзвонити і це ні до чого не зобов’язує", - розповів уповноважений Міноборони України з питань рекрутингу Олексій Бежевець.

Наразі доступно понад три тисячі вакансій від понад 400 підрозділів. У відомстві уточнюють, що на одну позицію подаються приблизно 14 кандидатів. Серед затребуваних не бойових вакансій: водії, фахівці з логістики, електрики, механіки, техніки, медики, психологи, охоронці. Серед бойових: стрільці, навідники, гранатометники, вогнеметники, розвідники, штурмовики, сапери та інші.

"У нас чудові рекрутери, відгуки прекрасні, оскільки ми тестуємо їхню роботу. Вони пройшли необхідні тренінги, вони мотивовані і зацікавлені в тому, щоб якісно робити цю роботу. Звертаюсь до всіх: телефонуйте, приходьте! В Мукачеві – це ЦНАП. В Ужгороді – міська рада, перший поверх. Також можна телефонувати, номери на офіційних сайтах Мукачева та Ужгорода, або на сайті Центру рекрутингу української армії. Там викладені телефони всіх центрів", — каже уповноважений Міноборони України з питань рекрутингу Олексій Бежевець.

Більше читайте в інтерв'ю Mukachevo.net.

Коментарі

Читайте також