Дорогу з Берегова до КПП "Лужанка" вперше за багато років почали активно ремонтувати (ФОТО)

14
5

Автодорогу від Берегова до КПП "Лужанка", яка раніше виглядала як після бомбардування, нарешті почали ремонтувати.

Фірма з Вінницької області наразі завершує ямковий ремонт на відрізку Астей-Берегово. Кажуть, що до державного кордону ділянку вже зробили.

— Наразі ми робимо лише ямковий ремонт, але незабаром маємо приступити до капітального. Однак до цього маємо заробити всі "дірки", аби легше було працювати фрезою, - каже один з робітників.

Працівники розповідають, що не уникнули й конфліктних ситуацій. Так вчора один з водіїв, який представився співробітником угорського консульства, зупинився і досить грубо з ними розмовляв.

— Мабуть його щось не влаштовувало, він казав, що незадоволений нашою роботою. Але зрозуміти все було важко - бо розмовляв переважно угорською. Але не звертаємо на це уваги - працюємо далі, - кажуть дорожники.



Коментарі

ДН
до неадекватного міші

ти неадекват, шоні! Іди у Чікош і виключи зомбоящик. Непорошенко, учорашній день бов учора, позавчора і 5 років подряд. А кіть го уберуть - та щи буде учорашній динь завтра, післящавтра і т.д.

5
555

Ха найшли кому вирити мацкальови.за пять рокив ще ненаилисьтися обицянок.

МА
Міша адекват

Ти якиїсь єбанат Непорошенко! Пишуть же в статті тупоє существо. Робота розпочинається з латання дірок це як заготівля а пізніше як повнісю погода буде зроблять капітально.

Н
Непорошенко

Пан Москаль на зустрічі із Порошенком казав і всі чули: МИ ПЕРЕСТАЛИ РОБИТИ ЯМКОВІ РЕМОНТИ, БО ЦЕ УЧОРАШНІЙ ДЕНЬ. А туй те на - вчорашній день знову, знову наші гроші у ямки закатують. Це золоте дно - хто ті ямки перерахує обміряє проконтролює? Ніко! Скільку уришили роздерибанити стільки й розерибанять.

ШР
Шляховий робітник

МЗС усіх країн світу намагаються призначати на роботу в консульстві своєї країни за кордоном працівників, які володіють мовою держави, у якій вони прцюють,хоча б на початковому рівні.

Читайте також