ДПІ в м. Ужгороді з доведеними завданнями

15
0

впоралась

Закінчився перший квартал 2007 року. Незважаючи на те, що початок року завжди є напруженим періодом в наповненні бюджетів усіх рівнів, працівники ДПІ в м. Ужгороді успішно справилися з доведеними завданнями. Як повідомила начальник ДПІ в м.Ужтороді Марія Бадида, в першому кварталі поточного року податкова інспекція Ужгорода не тільки змогла утримати минулорічний рівень сплати податків, а й перевищила його показники. Так, за січень-березень 2007 року до Зведеного бюджету надійшло 75545,4 тис.грн., що на 39,1% більше за відповідний період минулого року. До Державного бюджету надійшло 39964,5 тис.грн., що на 34,6% більше минулорічних показників. Зросли надходження і до місцевого бюджету : станом на 1 квітня до місцевої казни надійшло 35581,3 тис. грн., тоді як минулого року ця цифра була меншою – 24644,7 тис. грн.

По податку з доходів фізичних осіб, який є одним з основних бюджетоутворюючих податків, що акумулюється в місті, за звітний період надійшло 26355,3 тис.грн., що становить 151,8% до відповідного періоду попереднього року. Найвищі темпи приросту сплачених сум у розрізі податків та зборів забезпечено також по податку на прибуток – 53%, ПДВ – 23,4%, плата за землю – 24,8% та інших податків. Продовжується робота із зменшенням податкового боргу суб`єктами господарської діяльності. За перший квартал поточного року працівниками інспекції було вжито такі заходи по стягненню податкової заборгованості - погашено податковий борг за рахунок реалізації активів, що перебувають у податковій заставі у сумі 330,2 тис.грн., вилучено готівки і направлено в рахунок погашення податкового боргу у сумі 123,4 тис.грн.

З метою покращення мобілізації коштів, своєчасного реагування на проблемні питання, ДШ в м. Ужгороді продовжує приділяти увагу розгляду звернень громадян. Так, з початку 2007 року на особистому прийомі посадовими особами інспекції було прийнято 35 громадян, яким було надано вичерпну Інформацію стосовно заданих питань та надійшло 4 письмові звернення громадян, які були вчасно розглянуті. Відрадним є те, що скарг громадян на дії працівників податкової служби та фактів невирішених питань, порушених у зверненнях, не надходило, повідомили з прес-центру ДПІ в м. Ужгороді.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також