Екс-заступник голови Закарпатської облради Василь Іванчо розшукується поліцією Угорщини (ФОТО)

38
35

Як зазначається на сайті угорської поліції чоловіка розшукують за підробку документів в Угорщині.

За інформацією джерел Mukachevo.net, що це Василь Іванчо, який зробив собі угорський паспорт під іншим прізвищем, а саме Кобаль Іван, ніби то мешканець Косівської Поляни, Рахівського району. Що і було виявлено поліцією Угорщини та оголошено його в розшук 20 вересня 2017 року.

Як видно на фото, розміщеному на сайті угорської поліції, це колишній заступник голови та діючий депутат від партії За майбутнє Закарпатської облради.

Мабуть саме з цієї причини він не пройшов на посаду заступника голови Закарпатської ОДА.

Наші джерела зазначають, що це не єдиний випадок і незабаром з'являться факти наявності угорського громадянства серед депутатів Батьківщини та Слуг народу на Закарпатті.



Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!


Коментарі

Ч
Чікі

Як то "не пройшов" на зама, кіть пройшов? Вже понад рік працює замом Микити, і нич му ниє!

Л
Лу-лу

Та то Кобаль Іван, із Косівської Поляни,і як ви його не впознали....жив там пуд хащов у дибрях.

ЗД
Закарпаття Да

Мадярські жандарі , виставте на сайті всіх наших запроданців ,які готові продать родную мать.Най чилядь Закарпатська видить ош хто ними поганяє .А воєнкоми оби мали базу для мобілізації на схід.І дати їм возможности іскупити свою вину кровю.А замість броніка дати їм на груди котушки кабеля , і най прокладають зв'язок між опорними пунктами ЗСУ на Донбасі. І тоді Україна простить сих рабів .

P
Pilipo

І що громадяни? Уже єтого поца іщет інтерполу? Дайте на нєго орієнтіровку.А гдє он тусуєтся? Що он дєйствітельно мошеннік ? А то смотриш лицо какоєто умноє.

В
ваньо

тот вонячий говнюк ганусич разом з іршавським гуканом ліваком при януковичу кормилися з рук ригів, як став майдан так перебігли в патрійоти, потом вилизували порошенка, а як петров став головов облради, так шлюха ганусич побіг вилизувати петроваі славити го аки бога, кончений запроданець, за шмат гнилої ковбаси і мати рідну продаси, то про таких як вун.

П
Пішті

Це має назву "не дай Боже з Івана пана", так точно з Іванчом.

В
ваньо

вонячий брехливий пес диба, для якого гроші не пахнуть радуєся ож балогу тіснять риги, конченоє хохляцькоє продажної гуно, якоє ще сміє називати патріотом тот диба, і йому подібні журнашлюхи типу хуятової.лівака, ганусича і їм пообниї

М
Мукачівец

У Закарпаті 50% угорські паспорта ліві. Я радив би угорській поліції всіх закарпатців дуже ретельно провіряти як вони отримали ці паспорта.

БЯ
бод я

ідіть остальних депутатів провірьте. Найшли до кого до**ся

П
палиця

сайт венгерської поліції http://www.police.hu/hu/koral/elfogatoparancs-alapjan-korozott-szemelyek/676251

І
Іван

То за куплений мадярьській паспорт!

Ш
Шоли

Це бы из Шофии

Ж
Жнятино

Бидловате фото гірського гукана . Шо йому до Мукачева? Йди на мадярський переход . Увидиме , як тя шандарі скрутять . Паскуда яден.

Ц
Ціґань

и ищи єнно. у нашів корумпованів державі мож хуть што чудити. лично знаву людий, які накосячили дайме тому у росії, и достали заказ в'їзду. поміняли фамілії, та поробили си уплнє новоє папіря на другі прізвища легально и возили ся дале.. пак через роки треба боло вернутися на рідноє прізвище, що и боло успішно зроблено. усяко гонно боти.

Ц
Ціґань

исі усі наші, ги кажуть ош великі люде, то усьо обманщики, бандити злодії хабарники и мошенники. сама головна риса характеру наглість, безсовісність горлохвітство. так вони всі заробили свої статки і вилізли на політичні вершини області. назвіть межи ними хоть єнного розумного и порядного. межи ланьом балогом покійним токарьом іванчами чубірками рівізами різаками кеменяшами и іже з ними. все що їх об'єднує, то боти паскудом. доброє нич.

СС
СуперМен СуперМен

Яке бкзродне, тупе, характер раба Януковича , бидловате, готовий не то що державу продати, ааааа матір обміняти на блага. Фуууууууу яка мілка гнида цей іванчо

:
:)

І нафіга таке паливо Іванчови? Кидають фейки його недруги зависливі. Хочуть мало попортити життя Василеві:)

1
1234

https://pershij.com.ua/policiya-ugorshini-rozshukuye-ekszastupnika-golovi-zakarpatskoyi-oblradi-vasilya-ivancha-za-pidrobku-dokumentiv/ Як з'ясувалось згодом, у цій схемі діяла група осіб. Депутату допомагали представники ромської національності, які знали мову. Сам депутат з'явився лише щоб зняти відбитки пальців, а згодом прийшов на присягу. Як стало відомо Першому, це не останнє гучне прізвище у цій справі, таким чином документи отримали й інші представники партій "Слуги народу" та "Батьківщина".

,
,

цигани

I
Ivan

Наші джерела зазначають, що це не єдиний випадок і незабаром з'являться факти наявності угорського громадянства серед депутатів Батьківщини та Слуг народу на Закарпатті. Туй вибачте якась предвзятість до конкретних партій. А інші? У балоги у партії скільки паспортів? У опзж ? Чи за них не мош писати бо они у єднів банді)))

Н
Но

Скільки там таких з мадярським паспортом? Каждий на дурняка хоче утлевел)

МБ
Мішо Блюк

Вася, а давай завтра поїдемо в Угорщину у Ніредьхазу. Подивимося чи попадеш в каталашку чи ні? А то розказуєш тут про фейки… Проїдь через україно- угорський кордон і зроби селіфі у Кішвардіі. Тоді побачимо фейк чи ні.

О
Орбан

Та уже го глядають 4 роки ??? Тоже якоєсь кіно

ПВ
Пішта вамзол

Хитрий ,бов держ службовець та оби немав двойного гражданства та зробив на ліву фамілію

О
Онди

И без паспорта видно яркую натуру венгерского налоговика

СУ
Слава Українець

тоневін

1
1234

Йсе контрольний за ліве вухо))

Д
Д.Р.

Копія Івана Кобаля

І
Іван

Елементарна підробка. Навіть полінвалися дату, місяць ірік народження точний

П
Прикол

А фото схоже на справжнє,постаралися.

С
Семен

Мати угорський паспорт то одне а отримати його на чуже прізвище підробивши документи зовсім інше

Н
Н

Тварюка хабарник на нари його.

К
Корчи

Просто похожий

ФД
Фейк дурний

Як він тоді може їздити за кордон, в ту ж Угорщину?

ДР
До редакції

Не хочете з власних джерел дізнатись скільки угорських паспортів у мукачівській раді?)) Ви дуже здивуєтесь

Читайте також