Філфак УжНУ показав майстер-клас з писанкарства (ВІДЕО)

12
0

Студенти-філологи напередодні Великого свята створили великодній настрій і навчилися нових технік оформлення пасхальних яєць – влаштували майстер-клас.

Майстрині хенд-мейду, студентки відділення журналістики, освоювали разом із тими, хто бажав навчитися, майже народної творчості, техніки квілінгу, оформлення стрічками, шиття із фетру, викладання яєць бісером.

Охочих виявилося чимало. Усі хотіли встигнути зробити великоднє яйце у кожної з майстринь. Кожен був захоплений ідеєю з майстер-класом. Адже разом із тобою, так само десь і незграбно, робили свої великодні символи і декан факультету, і викладачі, старші студенти – що може ліпше об’єднати. На таких подіях і зростає факультетська родина. Крістіна Гудак «Я така щаслива, що нас сьогодні навчали писанкарства. Це та можливість, де можеш легко навчитися чогось нового і красивого. Своє яйце обов’язково повезу додому, аби ним похвалитися. Тепер я в цій справі вже майстер. Якщо загалом – то тут усе просто: ми об’єднуємося, відкриваємо в собі якусь схильність, хай навіть і до підбирання кольорів, а ще – створюємо одне одному свято!» – коментує студентка ІІІ курсу відділення журналістики Крістіна Гудак.

Хлопці зацікавлені не менше за дівчат Окрім того, що студенти вчилися писанкарства, кожен із них за виготовлений виріб міг «Скуштувати народної мудрості!» – бубликів із прив’язаними до них побажаннями. Багато хто зізнавався, що пророцтво, яке випало, дуже символічне для них. Наприкінці ж було оформлено філологічне великоднє деревце, де красувалися унікальні роботи наших студентів. Проте, аби відчути справжній настрій – Вам краще переглянути відео. У таких випадках – слова зайві, пише Світлана Лапига

Відео Роберта Паппа

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також