ФК «Закарпаття» попросить владу Ужгорода надати клубу в оренду стадіон «Авангард»

7
3

Інакше команди не буде

Як повідомив учора, 17 січня, під час прес-конференції президент ФК «Закарпаття» Євген Дорошенко, він має намір звернутись до мера Ужгорода Сергія Ратушняка та міських депутатів із проханням, щоб міська влада надала стадіон «Авангард» в оренду ФК «Закарпаття» терміном не менше, ніж на 10 років». Про це повідомив власкор ЗІКу. 

Президент «Закарпаття» розповів, що якщо у клубу буде договір оренди, вони зможуть привести стадіон до ладу. У першу чергу керівники клубу планують зробити приміщення під трибуни, поставити нові ворота, обігрів поля і «нарешті поставити освітлення, щоб матчі проводити не о 12, 14 чи 15 годині, а ввечері, щоб люди могли побачити футбол, коли повертаються з роботи», - зауважив Євген Дорошенко.

На модернізацію трьох футбольних полів стадіону, які й хочуть орендувати, планують витратити близько 2,5 млн гривень, не враховуючи утримування полів. Ці кошти, як розповів президент Клубу, виручать із трансляції футбольних матчів та від «головного спонсора» ФК «Закарпаття».

Євген Дорошенко висловив сподівання, що мер і депутатський корпус підуть назустріч клубу, за що ми будемо їм і всьому місту дуже вдячні. Із міським керівництвом пан Дорошенко планує зустрітися за тиждень.

Якщо ж такої оренди не буде, то може не бути й команди. Таке припущення під час прес-конференції зробив генеральний директор ФК «Закарпаття» Іван Шіц. Він пояснив, що аби «Закарпаттю» грати у прем’єр-лізі, не достатньо того, що ми маємо зараз, а зараз ми не маємо нічого. Тому у прем’єр-лігу нас не пустять. А якщо нас не пустять у прем’єр-лігу, значить команди не буде». Пан Шіц додав, що окрім стадіону, Клуб ще має створити власну спортивну школу.


«Головним спонсором» ФК «Закарпаття» називають Нестора Шуфрича.


Коментарі

У
Уболівальник

Обласний футбольний клуб не має поля!? Невже не зрозуміло, що вони виступають від імені області? А якщо хтось скаже, футболісти заробляють на цьому гроші, відповім, що це - їх робота, а кожна робота має мати свій еквівалент оплати. Хлопці - вперед!

Л
Легкоатлет

А може цим бездарям ще й ключі від квартири дати?

M
Michael

Ya sovetyy klyby pereexat` v Mykachevo. Vot gde odlzhen but` klyb. U mzhdy prochum, etot klyb ZAKARPATYA nukogda ne sychestvoval u tem bolee c 1946 goda. Mykachevskuu PRUBOR bul, no ne zakarpatya. Op`yat tuke, vereezshaete v Mykachevo.

Читайте також