ФК «Закарпаття» звільнили від сплати оренди

3
0

до кінця року

У четвер відбулося двадцять третє пленарне засідання чергової IV сесії Ужгородської міської ради V скликання, на якому розглянуто 37 питань. Зокрема, затверджено передачу 15 міні-котелень з балансу закладів освіти на баланс КП «Енергетичні системи міста Ужгорода». Депутати прийняли програму розвитку волейболу на 2007—2009 роки, а ФК «Закарпаття» звільнили від плати за оренду стадіону «Авангард» до кінця року.



На думку депутата міськради від фракції «Народна» Роберта Левицького, за позитивний приклад може слугувати вирішення міжконфесійних питань, які порушували прихожани Цегольнянської церкви. Вирішено поділити порівну між греко-католиками та православними 26 соток церковної території, церкву використовуватимуть для богослужінь і доглядатимуть православні, а капличку — греко-католики.



Депутатами також були ухвалені рішення про приватизацію земельних ділянок несільськогосподарського призначення шляхом викупу, порядок надання земельних ділянок для тимчасового розміщення пересувних малих архітектурних форм тощо.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також