Halloween: Мукачівців запрошують відсвяткувати День усіх святих

12
8

Мукачево вперше буде святкувати містичне свято Halloween. Локацією дійства стане парк Перемоги.

31 жовтня у парку Перемоги, відбудеться масштабна подія на честь святкування Хелловіну.

Захід покликаний об’єднати тих небагатьох людей, що святкує Halloween в Мукачеві та урізноманітнити відпочинок для молоді.

Мукачівці та гості з інших міст, областей, можуть зустріти захід сонця, в містичній атмосфері, слухаючи розповідь про історію свята та його легенди.

Під час дійства будуть проводитись конкурси з цінними призами. Учасники святкування позмагаються за приз «Найкращий костюм».

Гостів фесту розважатиме команда студії «Creativ» брейк-дансом в стилі свята, а найкращі файєрщики Закарпаття виконають вражаючий «танець вогню».

У концертній програмі виступатимуть молоді виконавці Ужгорода та Мукачево, а також, гість зі Сполучених Штатів Америки.

Не пропустіть відвідати мукачівський Halloween у парку Перемоги. Початок містичного дійства 31 жовтня о 15:00. Вхід вільний.

Коментарі

Ф
Філіп

Які ви тут всі огидні у коментах...як старі немічні бабки

ЖС
Житель Середнього Статистичного

Ліпше би щи єден фестиваль вина ударили. Дітваків на шашлик повів би, а сам надегустовався би та ги свинча, аби щи місяць не тверезіти. Йсе наша нормальна, хрестиянинська традиція жерти на різдво. На все добре ;)

І
Ігор

Наше місто має приймати щось нове і розвиватися культурно. На рахунок релігії, так чомусь в інших християнських країнах це свято також святкують. Якщо ви хочете триматися за минуле то повертайтеся в середньовіччя і спаліть всіх інакодумців на багатті інквізиції, або взагалі зверніть до язичництва, бо християнство теж ,,прибуло" до нас, тільки не з Америки, а з Ізраїлю. Я за це свято і всім рекомендую прийти, взяти участь або принаймі подивитися і оцінити те, що для нас, мукачівців, зробили. Всім гарного настрою)

P
PriesT

Бісовщина - це йти цілувати і поклонятися "мощам" трупів. Це свято прибуло не з Америки а споконвічно святкувалось кельтами та іншими народами у Європі до прийняття християнства. Свято поминання предків трансформувалось під впливом християнства у День Всіх Святих. Якщо виходити з логіки про поганщину і чортівню то Коляди теж не треба святкувати, так само як Івана Купала та інші християнські свята що беруть початок виключно з поганських свят, звичаїв та ритуалів.

М
Мукачево

люди поминати ідуть а празники амириканські треба

М
Мікулаш

То не наше свято.

Ш
Штефан

Хеловін, якщо сказати простими словами - це свято масової зустрічі Сатани з ліхтариком, що прибуло до нас з Америки ....

М
Мєстний

Буквально за пару останніх років ця бісовщина почала святкуватись у нас. Шановні батьки і молоді люди, запомніть, невидимий світ реальний. Про неодноразово сказано в Біблії. Потім не чудуйтесь чого ваші діти такі збісні і неуправляємі.

Читайте також