Головний «фронтовик» Закарпаття каже, що не бачив зелених каракуль в Мукачеві

10
4

Ексклюзив порталу «Мукачево.нет»: голова обласного осередку Фронту Змін Роберт Бровді прокоментував скандал з написами зеленою фарбою, які нещодавно з’явилися по всьому Мукачеві та викликали обурення у мешканців.

«Ми не займаємося розміщенням незаконної агітації. Наша політична сила розміщує свою рекламу у газетах, на білбордах та інших визначених закодавством місцях, – зазначив у коментарі порталу «Мукачево.нет» Роберт Бровді. – Я не бачив написів, які зроблені в Мукачеві ніби-то він імені Фронту Змін».

За словами політика, під час виборчої кампанії закарпатці вже неодноразово спостерігали прийоми «чорного» піару: «До прикладу «Братва за Рату». Я не є прихильником Сергія Ратушняка, але не думаю, що він сам це повісив».

Довідка.

Нещодавно по всьому Мукачеві з’явилися написи, які відображають ключові гасла та символіку Фронту змін. Зокрема, на Набережній, у публічних місцях, на стінах будинків, тощо.

Читайте також:

Історія повторюється. На жаль зі знаком "-"

Вони збираються змінювати майбутнє?

Коментарі

М
М.

А чому вони не розмалювали балончиками свої автомобілі? Балкони власних будинків або свої офіси? Шкода своє майно!? В Ужгороді, таких зелених „шедеврів” чомусь нема. А це означає, що в кожному місті зібралися різні за інтересами та рівнем IQ люди під одного відомого політика. І на жаль, в Мукачеві не знайшлося розумніших людей для представлення Яценюка. Повністю підтримую "Пересічного громадянина". Пропоную всім кандидатам сьогодні ввечері зібратися, і гарно прибрати те, що вони понаклеювали (розкидали, помалювали)за час передвиборчої агітації. Можливо тоді електорат і повірить у велику любов псевдо політиків до нашого міста та його мешканців.

ПГ
пересічний громадянин

Вибори закінчаться, а написи залишаться... треба вже тепер взяти обіцянку з штабу партії "Фронт змін" що після виборів написи зітруть, а в разі не виконання обіцянки притягнути до відповідальності... а краще всього 30 жовтня, можливо після виборів хтось стане депутатом, тоді вже і до відповідальності не притягнуть...

М
Мукачівець

Це зробили бомжі, яким начхати на місто, і я у яких валом грошей на фарбу. І це не системне і, ні в якому разі не скоординоване явище. Ви хочете нас переконати в цьому? Людей тримають за стадо баранів. А що міг сказати Бровді? що це справа рук партії? наївно.

ВІ
Віктор Іванович

А що Роберт ще міг сказати? Що так, це мої хлопці. Тоді б можна було його і до суду притягти, накласти штраф.

Читайте також