Горілка у парі з ікрою найкраще лікують сексуальні розлади

10
0

Дослідники з Міланського університету довгий час займалися вивченням проблеми сексуальної дисфункції. Вони провели низку експериментів і назвали найпотужніший афродизіак.

 

У ході дослідження вчені з'ясовували ступінь впливу різних препаратів і продуктів харчування на рівень сексуального потягу. З 234 учасників експерименту у половини була діагностована та чи інша статева дисфункція. 

Деякі учасники справлялися з хворобою за допомогою лікарських препаратів, а решта експериментували з харчуванням - їй були запропоновані шоколад, трюфелі і червона ікра з горілкою. 

Результати шокували вчених. Виявилося, що горілка з ікрою значно ефективніше не лише інших афродизіаків, але також майже в 4 рази сильніше медичних препаратів. У тих, хто вживав ікру з горілкою, сексуальний потяг збільшилася в середньому на 90%, а у отримуючих стандартне лікування - на 25%. 

Експерти вважають, що червона ікра містить речовини, які живлять і зміцнюють нервові клітини статевих органів. Горілка в даному випадку відіграє роль «каталізатора», підсилюючи властивості ікри.

 

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також