Готель важливіший, ніж захист Ужгорода від паводків

8
0

Вирішив мер Ужгорода

Для будівництва чергового готелю в обласному центрі нинішній мер Сергій Ратушняк не знайшов іншої земельної ділянки, окрім як площі в Боздошському парку, яка з 1998 року довела свою ефективність як польдер для скидання надлишку води під час паводків.

Свого часу його радили зробити спеціалісти обводгоспу, адже правобережна частина міста в районі ПАДІЮНу неодноразово зазнавала підтоплення. Очевидно, нинішньому меру однаково – хай ужгородці плавають, тим більше, що під це можна вимагати чималі суми коштів із загальнодержавної скарбниці і потім «ефективно» їх використовувати.  

Цікаво, чи знають інвестори, яким виділили ділянку для будівництва готелю, що її засипають не просто ґрунтом – туди втрамбовують сміття?

Хоча сміття вже стало ознакою Ужгорода – щодня, навіть ближче до полудня, такі купи можна побачити в самому центрі міста. Сам же парк нині теж не у найкращому стані.

Остови давно не лагоджених лавок фактично зникають у чагарниках.

Дякувати Богу, поки що не сталося трагедії на підвісному дерев’яному мосту, який веде в парк, хоча тут дуже люблять гасати підлітки на велосипедах.

Та, власне, нащо меру перейматися такими «дурницями» -- очевидно, Сергій Миколайович чекає, кому б можна було вигідно продати увесь парк з його проблемами. Що ж, для цього варто було стати мером…

 

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також