Греко-католицька громада Закарпаття нагородила Василя Петьовку почесним орденом (ФОТО)

3
3

З нагоди 60-ї річниці від Дня народження Преосвященного владики Мілана в конзесторіальному залі резиденції Мукачівських єпископів відбулися святкові заходи.

Крім святкувань, на прохання греко-католицької громади за підтримку в розбудові Мукачівської греко-католицької єпархії, зокрема за допомогу Тячівському деканату, орденом ІІІ-го ступеня Преосвященного владики Андрея Бачинького нагородили Василя Петьовку, повідомляє прес-служба народного депутата.
 

Коментарі

QQ
QQrudza QQ QQshkovich

21 вік а роль церкви як у 17 віці, та і барони нич не помінялися. з поверненням всіх у часи феодалів....

QQ
QQrudza QQ QQshkovich

купуємо Індульгенції. базуються на віруванні в те, що гріх, хоча прощений, повинен тим не менш мати кару на землі або в чистилищі. Церква може відпустити ці кари завдяки заслугам Христа та святих. Практикування індульгенцій постало в ранній церкві, коли сповідникам і тим, хто зазнавали мучеництва, дозволялося заступатися за покаяльників — і таким чином втихомирювати кару, накладену на них. Пізніше, схоластами було розроблено вчення про заслуги святих, які Бог надав у розпорядження церкви. У часи пізніх Середніх віків і Відродження , серед благочестивих дій, за які можна було отримати інудульгенції, могли бути і грошові пожертви на будівництво й утримання храмів. Магічне відношення до індульгенцій призводило до розповсюдження зловживання ними і було однією з головних причин атаки Лютера на церкву під час Реформації. Сьогодні індульгенції надаються папою для заохочення побожності та доброчинства під час великих свят та періодів покаяння

Ж
жалива

Молодець ВВ !!! Повністю підтримую.

Читайте також