Як у Чопі жінки блокували Чопський прикордонний загін (ВІДЕО)

9
7

Сюжет телеканалу 1 кабельного про пікет, який відбувся у середу, 18 червня.

Коментарі

Й
ЙОУШКО

Закарпатцю !Другий коментар в крапку!Так би я написав якби я був ти!

IA
I am

Закарпатские пограничникам главная забота - крышевание контрабанды сигаретами, наркотиками и пропуск нелегалов.

З
Закарпатец

Не обращайте на мои мерзепакостные коменты внимания я это делаю из за злобы к всему УКРАИНСКОМУ лучше бы мама родила мешок картошки чем такого ублюдка как Я ПУТИН ХУЙЛО

З
Закарпатец

ЕСЛИ ТАКИМИ ТЕМПАМИ ПОЙДЕТ ДАЛЬШЕ - ТО В ЗАКАРПАТЬЕ пора ОБЪЯВЛЯТЬ ХРОНИЧЕСКИЙ ТРАУР. ИЗ КЛАДБИЩА, вместо работы, не выходить - там поставить палатки и жечь шины ( опыт уже есть) http://www.youtube.com/watch?v=4-i4-823Oss&list=PL1neMztLSbMNpkYDnLjpyxic3L-MAq5oJ#t=83 http://obozrevatel.com/politics/85920-na-bukovine-zhenschinyi-perekryili-trassu-na-rumyiniyu-trebuya-otozvat-voennyih-iz-zonyi-ato.htm http://obozrevatel.com/politics/85920-na-bukovine-zhenschinyi- perekryili-trassu-na-rumyiniyu-trebuya-otozvat-voennyih-iz- zonyi-ato.htm ЭТО НЕ ПУТИНСКАЯ ПРОПАГАНДА - ЭТО ГОЛОСА ВАШИХ МАТЕРЕЙ, КОТОРЫЕ НЕ ХОТЯТ ПОТЕРЯТЬ СВОИХ ДЕТЕЙ. ВРЕМЯ ХУНТЫ ПОДХОДИТ К КОНЦУ - ИЛИ ВЫ СМОЖЕТЕ УБИВАТЬ И И СВОИХ МАТЕРЕЙ?

Й
йончі

як бабло приносити з кпп тоді добре а як войовати то не пускають нахеро уволити по статі

А
Андрій

Як йти на митницю працювати так перші, а як захищати країну то: хай там самі розбираються... Нормальний чоловік який служив, давав присягу, пішов в прикордонні війська знав нащо він йде. А ці ховаються за своїми жінками, пригріли собі міста і не хочуть уходити. На місті Порошенка я би звільнив* всіх прикордонників які ховаються за спідницю своїх жінок чи матері! * під словом звільнив, мав на увазі звільнити (можна з позором) але не під трибунал.

МХ
мені хреново

Відправити мукачівських дпс-ппс на охорону сходу,а то они знають лиш трасу беречи ай бабок на базарі.Ану кілько їх нараз повість ош ліпше буде кромплі копати,чим поїде туда де стріляють.

Читайте також