Як у Мукачеві облаштовують міську набережну (ФОТОФАКТ)

23
13

Її зведення розпочалося в травні цього року – в межах центрального парку, на дамбі річки Латориця.

Вже викладено плиткою тротуар довжиною понад 600 метрів Також облаштовано освітлення тротуару, обладнанні антивандальні смітники.

Невдовзі на набережній встановляють і лавки. Встановлено 34 світильників, і буде стільки з лавок.

Зауважимо, що за останній рік парк зажив новим життям: окрім реконструкції та благоустрою тут облаштували фестивальне містечко та атракціони, інформує Мукачівська міськрада. 

Коментарі

М
мукачівка

до мукачівця. люди пишуть про тратуар вздовж річки, а не про вулицю. починаючи від ресторану латориця та до самого кінця. до речі там теж багато туристів ходить та обходять триметрові калюжі. хочу запитати мера - не хоче хоч раз пройтися там після дощу так як ходить народ??? До речі чому ніяк не можуть зробити двір по вул. П.Набережна 3, ще декілька років назад почали робити, якщо грощі розкрали, то це вже питання до влади. ЗРОБІТЬ ДОРОГУ!!! а не хваліться парком на якому ви грощі заробляєте.

М
мукачівець

Взагалі то вже розпочали робити набережне в черьомушках. Розпочали з вищої частини що навпроти церкви

2
222

Ну добре що хоть додумались урни зеленого кольору покласти, а не сині

В
Вован

Мер не залізний. Ранком прокидається з думкою. Що я ще не зробив для рідного міста. Бажано за власні кошти.

У
Уйкові

Біля свого базару Лагойда мав би совість і сам тоті 50 метрів дорогі зробити.

У
Уйко

А коло логойдiвського базарчика коли вже путь зроблять,там пicля дождя озеро!!!

Я
я

но се файно! пуправді!

М
Мукачівці

Мер не желізний -усьо нараз не встигать!!!

М
Мукачівка

Да цікаво коли буде зроблена набережна в бік району Черьомушки, Мер казав шо цього року буде зроблено але коли???? Якшо вже починає холодати??? Освітлення є,але ні лавиць ні мусорниців немає сісти з дітками немає де і пройтися з калясками також ужасні бугри від коріння дерев(яких давно немає) , а коли дощ та вообще можна плавати !!!главноє шо набережну коло парка нікому не нужну роблять повним ходом!

К
Кабанеро

Посадили сакури від монастиря до мосту.Ні один кабанеро або кабанка не полиють у засуху ці саженці, хоча жиють15 митрів від них. І річка теж15 метрів.Нашто там садять сакури????Посадіть лишайник. Людям та кабанам буде в радість.Фляшку води на 2л. ніхто не бірує полити.А в черемушки не потрібно робити, там теж такаж братія

М
Мукачівка

А коли вже візьмуться за набережну зі сторони пожарки. Там неможливо вже ходити. А коли дощі, то люди ходять по косточку в воді.

М
Максим

Все як завжди, я розумію, що в парку роблять бізнес, але не забувайте про Набережну в Черьомушках... тротуар жахливий. Чи в бюджет є гроші тільки на "свою" набережну?

1
1

Это конечно хорошо, но совсем забыли про набережную возле пожарки, там люди ходят каждый день на работу и с работы, а тротуар в плохом состоянии. Ну а когда выпадают осадки, пройти, кроме как по бордюру (после строительство которого и начали образовываться озера на тротуаре) или по дороге, просто не возможно.

Читайте також