Інвестиції в нерухомість Грузії приносять до 20% річних: аналіз ринку від Korter

20
0

Грузія — синонім динамічного розвитку ринку нерухомості. Країна посідає сьоме місце у рейтингу Всесвітнього банку та Міжнародної фінансової корпорації (IFC) за критерієм простоти ведення бізнесу. Чи не найбезпечніше місце на планеті, жодної корупції, надзвичайний, більший, ніж у Швеції чи Великобританії, потенціал для ведення бізнесу — ці чинники в останні десятиліття притягують сюди все більше капіталовкладників з-за кордону.

Завдяки прозорості алгоритмів отримання дозволу на будівництво і відкритому доступу до інформації Грузії вдалося посісти п’яте місце у світі за швидкістю реєстрації придбаної нерухомості. Тому цей напрямок став справжньою знахідкою для іноземних інвесторів.

Не останнім чинником популярності грузинської нерухомості серед інвесторів стало і приязне для іноземних капіталовкладників законодавство: процес придбання і реєстрації максимально спрощений, а дохідність інвестиції — безсумнівно висока. Іноземний власник не зобов’язаний постійно перебувати в межах країни і цілком може делегувати обслуговування своєї нерухомості спеціалізованим фірмам. Середній річний дохід від нерухомості в Грузії становить близько 10-12%, а нерухомість у курортних локаціях, наприклад, у Батумі, може приносити й надзвичайні 20% річних.

Першим кроком інвестора у нерухомість має стати вибір фірми-забудовника і проєкту. Отже, для початку треба розібратися з ринком і ознайомитися з надзвичайно широкою офертою грузинської нерухомості. Найповніші дані представлені у каталозі первинної нерухомості Korter — тут є інформація і про квартири у новобудовах Тбілісі, столиці Грузії, і переліки перспективних об’єктів у курортних містах, як-от Батумі, Кутаїсі, Поті чи Гудаурі.

Що більше розмаїття — то складніший вибір. Відповідальне рішення про купівлю іноземної нерухомості вимагає інформаційної підготовки, збору даних та професійної допомоги спеціалістів. Сервіс Korter стане зручним інструментом у пошуку об’єкту для інвестування, а команда фахових юристів забезпечить супровід усього процесу купівлі.

Korter — це міжнародний проєкт, покликаний спростити придбання нерухомості безпосередньо від забудовника. Він діє в 10 країнах світу, а влітку 2018 року в рамах системи пошуку нерухомості Flatfy Korter запущено й у Грузії. Нині Korter став одним і провідних сервісів у цій галузі.

Korter налагоджує контакти напряму із забудовниками, тож пропонує аналогічні фінансові умови, однак істотно виграє за зручністю і повнотою інформації. Крім того, консультанти сервісу зможуть підібрати варіант нерухомості під Ваші індивідуальні потреби, оскільки орієнтуються у ринку і здатні представити Вам повну його картину, а в разі виникнення складних питань — допоможуть їх вирішити.

Що може Korter?

  • дозволяє легко і швидко обрати нерухомість;
  • містить найповнішу інформацію про пропозиції на ринку;
  • надає неупереджені та об’єктивні дані;
  • дозволяє отримати безкоштовну консультацію професійних юристів;
  • допомагає у налагодженні процесу купівлі житла.

Спеціалісти сервісу збирають детальну інформацію про кожен із представлених на сайті об’єктів дані про стан будівництва, вартість, відповідність до законодавчих норм, деталі планування тощо. Інформація регулярно оновлюється і викладається у вільний, безкоштовний доступ. Кожен покупець може бути впевнений, що всі дані на сайті перевірені й актуальні.

Korter зручний, швидкий, зрозумілий у користуванні, тож омріяна іноземна нерухомість — чи то в Грузії, чи то в іншій країни — перестає бути недосяжною мрією, а стає доступною і легкою метою.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також