Іршавчани продовжують озеленювати своє місто (ФОТО)

12
2

З досить великим навантаженням зараз працюють міські господарники. Окрім традиційної роботи, комунальники озеленюють райцентр, наводять лад на тротуарах та у скверах.

Із кожним днем місто змінюється, пробуджуються та оживає. Сьогодні увагу перехожих привертає клумба на круговій авторозв’язці у середмісті. Кількасот стебел різнобарвних квітів віоли та ромашок устелили найбільшу міську клумбу. 

Прикрашати Іршаву продовжуватимуть, а саме, таким же квітковим килимом планують «вкрити» території біля флагштоку, пам’ятника воїнам-визволителям та у сквері, перед адмінбудівлею міської ради. Зважаючи на те, що кошти міськради на згадані роботи та всі незахищені видатки держказначейством заблоковані, посадковий матеріал квітів місту безкоштовно надала жителька села Заріччя, Ольга Собко.

Але, напевно, найприємнішими весняними днями для містян та гостей є період цвітіння сакур, яких у нас майже півтисячі. Японські вишні з дня на день забуяють ніжно-рожевим цвітом.

Крім того, працівники КП «Тепло-Місто» останні кілька днів фарбують електроопори та огорожі уздовж центральних доріг, ведуть обрізку старих дерев тощо. Так, наша Іршава, наскільки це можливо у сьогоднішніх умовах, набуває нового образу - приємного, різноманітного і яскравого.

Іршавська міська рада

Коментарі

ДП
До Петра

Петре, яек собі мер препише, якщо на офеційному сайті мерії пише що квіти надали для міста? http://rada.irshava.info/636-u-irshavi-tryvaiut-roboty-iz-blahoustroiu

П
Петро

А мер і так собі припише,

Читайте також